Skocz do zawartości
Forum

Wrześnióweczki 2016

olinek93

Rekomendowane odpowiedzi

Mindtricks
Robyn,no to widze ze poszalalas,zwlaszcza z tym alfabetem:)trzeba tylko pamietac o mega waznej kwestii,wszystko co dajemy naszym maluszkom do łapek MUSI miec atesty bezpieczenstwa!tworzywo z ktorego jest wykonane,lakiery i farby ktorymi sa pokryte.
Moj maz dzis otwiera komode Lilci i mowi "oooo?widze ze nam sie komoda w magiczny sposob zapelnia?;)",a ja,ze nie chwale mu sie kazda pierdulka odpowiadam:"taaaak???".Wczoraj kupilam przecenione welurowe spiochy,pomimo ze mialam ich nie uzywac,ale lubie u dzieci kolor mietowy wiec nie moglam sie oprzec:)
Nie moge znalezc tej gazetki biedronkowej w ktorej maja byc te mamowo-dzieciowe rzeczy.podpowie ktos?

Odnośnie tej gazetki to tez na necie jej nie znalazłam ale podsyłam zdjęcia.
Sevenka mi też strasznie krwawią dziąsła. I mam zatkany nos bez przerwy. Podobno trzeba to przeczekać bo wszystko jest teraz bardziej ukrwione.

monthly_2016_05/wrzesnioweczki-2016_47840.jpg

monthly_2016_05/wrzesnioweczki-2016_47841.jpg

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73l6d8be5v79y5.png

kasiahappy
Dziewczyny a powiedzcie jak sie zamawia z tego aliexpress? To jest strona aliexpress.com? Jak wyglada platnosc itp?

zakładasz konto-zamawiasz- płacisz najlepiej w dolarach (zalezy w sumie od kursu,najlepiej sobie sprawdzac)- dajesz przelewy 24 i wybierasz pozniej bank przez jaki chcesz przelac..- przed dokonaniem przelicza ci na złotówki- fajna sprawa czasem nie płacisz za dostawy w sumie żadko kiedy:P- dobisz przelew na polskie konto do jakies centrali wpisujesz w tytule numer zamówienia jaki podadza i gotowe:) ale czekac czasem mozesz ponad miesiac.. ja na jedna rzecz czekałam 2 tyg a na druga równy miesiac. pokaze zaraz zdjecia z moich zamowien super sprawa:) jakosc i wogole.

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cj44jn8u45tcl.png

ehh nie potrafie dodac zdjęć:/ co jest z tym forum..?

Krawiące dziąsła ? tak jak mówisz Karkocyk jestesmy teraz bardziej ukrwione i dlatego:)
Mnie dalej nie pokoja te moje stolce z rana...macie też takie lużniejsze..? Ale nie sama woda:/
Któras pisała ze ma zapracia.. ja znów na odrót
zadnego krwawienia nie mam śluzu też nie miałam z tamtej strony, wie moze któras jak temu zapobiec?
Troche mnie to martwi...

http://www.suwaczki.com/tickers/qb3cj44jn8u45tcl.png

hej kochane. Mnie męczy przeziębienie hh

Ale zjadłam dziś serniczka ha ha z brzoskwiniami, a mama wczoraj dala pysznego pleśniaka z angrestem mmm uwielbiam.

Chcialam isc na badania krew ,mocz itp. ale nie wiem czy przeziębienie ma wpływ na wyniki ?

a tak to czusie się cudownie, mój Mężuś wczoraj się przełamał na co nie co ahh

Zaplanowalismy wspólne wyjście w czerwcu , bo oboje mamy ur on 9 ja 27 i mala 3lipca i zawsze grillowalismy non stop a teraz zdecydowaliśmy ,ze zrobimy sobie romantyczny dzień/wieczor we dwoje. Niusia zostanie z babcia .

Musimy korzystać puki mamy jeszcze okazje he