Skocz do zawartości
Forum

Sierpniówki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

mmj, myszka83 Mikołaj oraz pomocnik Mikołaja najpiękniejsi jakch widziałam w życiu:) ja co prawda nie mam ani Mikołaja ani jego pomocnika, ale mam za to Śnieżynke, która właśnie dziś skończyła 4 miesiące;) 4 miesiące trudne, nie przespane, ale mimo wszystko najcudowniejsze:)
Fizka jeśli chodzi o gryzak, to ja kupilam Polci taki robiony na zamówienie - można wybrać w nim wszystko, kolor, kształt gryzaka, rodzaj zapięcia, materiał (silikon, drewno) - widać go trochę na zdjęciu:) Polcia w zasadzie od początku go polubiła, cały czas pakuje go do buzi:)
katalina8 nie przejmuj się była dziewczyna swojego męża! Podkreślam BYŁĄ i tylko DZIEWCZYNA a nie żoną! Dziewczyny pisały bardzo słusznie - ona pewnie nie ma małego dziecka, ma czas na fryzjerów, kosmetyczki itd. i na pewno nie będzie tak idealna gdy zostanie mamą:)
A co do ćwiczeń - ja ćwiczę w zasadzie od samego początku, ale łącze przyjemne z pożytecznym bo ćwiczę razem z Polcia:) mając ją na rękach robie przysiady, kładąc ją na sobie robię brzuszki. Mój żywy hantelek z tygodnia na tydzień jest coraz cięższy to i kondycja lepsza:)

monthly_2016_12/sierpniowki-2016_53003.jpg

Kurde całego posta mi ucielo :/
Odp tylko Kingusia a resztę napisze jak wrócę do domu bo na tydzień pojechaliśmy do moich rodziców.

Kingusia
Ćwiczę od niedawna więc ciężko stwierdzić ale brzuch czuje zawsze więc chyba działa, ja mam z linkami dla lepszej równowagi. Generalnie po 20 minutach jestem mega zmęczona i czuje mieście w nogach bo ćwiczę na lekko ugietych.

http://www.suwaczki.com/tickers/17u9anliidpwt895.png

Anula11- głowa do góry! ;) Kasi zęby tez idą ino ich nie widać, a tylko objawy.. Mam przerwę w spacerach bo najpierw ja chora, potem Kasia a teraz jest przed szczepieniami wiec wolę nie wychodzić i chyba już miesiąc przerwy, I tez waga stoi. Wrócimy do formy spokojnie! ;*
Mmj,Myszka- słodki Mikołajek! I pomocnik! ;* U Nas była Mikołajka ;)
Fizka- ja mam dwa gryzaki z Pepco i jeden z BabyOno. Póki co Kasia nie chce żadnego ;D

Z zasypianiem na noc coraz lepiej ;)

Z innej beczki. Chyba się pochwalę. Mamy już wszystkie prezenty na święta i wczoraj spakowałam nawet :D

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nwn15n1la6goh.png

U nas firma gryzaków nie ma znaczenia. Wszystko ląduje w buzi ;)

Anulka165 gratulacje z ogarnięcia prezentów. Ja też już bym miała, ale jeszcze jest problem ze szwagrem. Chciałam dla nich zamówić sesje zdjęciową z brzuszkiem, bo właśnie spodziewają się dzidziusia, ale mąż i teściowa uważają, że to nie jest dobry pomysł - a ja uważam, że to najlepszy prezent jaki w tym roku mogli by dostać. I teraz nie wiem co im kupić. Pewnie na żarty damy im łopatę, pod budowę nowego domu. Oj... Te prezenty, fajnie jest dawać, ale wymyślić coś fajnego to nie lada wyczyn.

http://www.suwaczki.com/tickers/82dohdge3yuh452h.png

https://www.suwaczki.com/tickers/wff2hdge5xtp9iun.png

Anulka
Ja mam teraz takie napady na slodkie, przez brak tytoniu ze zamiast tracic zaczne nabierac:(
Moja geyzakow niechce tylko ma miska sensorycznego i na nim sie silni i jego gryzie.
Wczoraj bylam w Bochni u Mikolaja ze starszakiem bylo super, ale pozniej dziwna sytuacje... wieczorem mala spala, Daskowi ukapanemu wlaczylam bajke i poszlam sie kapac, po chwili slysze dzwoneczek i Daska jak komus drzwi otwiera, nie mialam jak wyjść, i krzyczalam zeby zamknal natychmiast drzwi, i wyszli powiedzial ze to byl mokolaj z elfami ze widzial przez okno i temu otwarl. Dostal piernikowego mikolaja z napisem dla Adasia. Nie wiem kto to byl:( I boje sie ze bedzie gadanie ze sie kapalam a on w tym czasie drzwi otwarl

Gość katalina8

Myszka

Zapewne twoja dzidzia skumala się z moją Zuzanka; )
moja od dwóch tygodni tak ma. Ze o 20 wypije 120ml butli zasypia w wózku bądź noszona na rękach i za 40min juz się kręci w łóżeczku. Biorę ja do piersi i wypija całą jeszcze i śpi może 2 godzinkę potem znowu odkładam. I tak z 3 razy w nocy wędrujemy od łóżka do łóżeczka :)
Masz jakiś pomysł jak to zmienić?

Gość katalina8

Macie racje ze to ja jestem jego żoną :) ale gdy widzę jej zdjęcia w ogóle jej życie- wakacje dwa razy do roku, codziennie fitness basen rower, do tego ciekawa praca wiążąca się z wyjazdami, zakupy w super sklepach :) i przede wszystkim wygląd. Faktycznie nie ma dziecka wiec ma na to wszystko czas bo ja z ledwoscia znajdę czas na sprzątanie. Tylko ze widzę zdjęcia na instagramie a nie jej prawdziwe życie. A wiemy ze każdy chce dobrze wypaść na takich portalach :)...
Ja się cieszę z mojej córeczki ze ja mam z super chwile z nią spędzam ze wczoraj miała swojego pierwszego mikołaja w dużym gronie i się nie bała. W
idzę jak mąż ja kocha... no mnie też choć trzeba przyznać że nie jest jak dawniej... nie ma tego polotu i żaru.. eehhhhh

My za poleceniem pediatry kupiliśmy kropelki Viburcol (czopki jakoś do mnie nie przemawiają). Niby lek homeopatyczny a pomaga, Tomek po podaniu przestaje wyć (bo niestety inaczej nie da się tego określić, strasznie go męczą te zęby...). Natomiast Wojtuś spoko, slini się ale raczej go nic nie boli.

Katalina - i po co Ci te porównywanie? Masakra ;/ Weź w ogóle ogarnij się i nie wchodź na żadne profile :)
Bina - wiesz co zapytaj się ich czy by chcieli taką sesję zdjęciową.. To będzie najlepiej ;) Albo jak nie chcesz tak wprost to podpytaj. :)
Anula11 - też mam jem słodycze i dobrze mi z tym! ;D Przesyłam moc by ogarnąć wszystko i by ząbki szybko przeszły ;*

http://www.suwaczki.com/tickers/l22nwn15n1la6goh.png

Anulka
Dziekuje:) Oby to wszystko jakos był;( W poniedzialek idziemy z mala do pulmonologa z pilnego skierowania bo mala odeech ciezko lapala, jak wiayry byly, zbadal ja lekarz i powiedział, że gorna granica oddechow jest 30 a ona miala 50. Poza to powtorzymy badanie krwi, przez te plytki;(
Katalina, Pipi
Dziękuj, kupie to w kropelkach.
Pipi jak ogarniasz dwojke, mi Zuzana tez nie ladnie mowiac doslownie wyje prze te zeby, i padam przy jednej..