Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Dwu-Kropek
jabłuszko
Zaraz mój łobuz będzie w domu,a Oli śpi.Tak u katar z noska leci jak chodzi że aż się ślini jak by mu zęby szły a ma już wszystkie.:)

Już ma wszystkie... super... my nie mamy jeszcze 5-tek.

A jak z nocnikiem u Ciebie?

Daleka droga.Narazie papuguje po bracie na sucho czyli ze sopodniami na dupsku.Wchodzi do łazienki staje przy sedesie i wypina brzuch wołając"ksik":36_1_1:

N a nocnik nie chce usiąść za nic na świecie.:36_2_20:

MATEUSZ 13.08.2006

OLIWIER 12.02.2011

:11_9_16:

Ja się zgłaszam miałam wcześniej problemy z netem i jeszcze rodzinka nas odwiedziła i nie było jak zaglądać ale chyba dużo mnie nie omineło Ale za to już nie długo u mnie pojawi się maleństwo i też nie wiem czy tak często będę zaglądać
Szukamy z mężem jakiegoś mieszkania i co noc mi się snią walizki i rózne domy Może to coś oznacza chociaż w znaczenie snów jakoś nie wierzę

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hqymi36e7.png
http://www.suwaczki.com/tickers/82do3e5ekt2ocja7.png

Bettyy
Ja się zgłaszam miałam wcześniej problemy z netem i jeszcze rodzinka nas odwiedziła i nie było jak zaglądać ale chyba dużo mnie nie omineło Ale za to już nie długo u mnie pojawi się maleństwo i też nie wiem czy tak często będę zaglądać
Szukamy z mężem jakiegoś mieszkania i co noc mi się snią walizki i rózne domy Może to coś oznacza chociaż w znaczenie snów jakoś nie wierzę

Hej Bettyy.Widze że maleństwo pojawi się lada dzień.Jak twoje samopoczucie?A w sprawie mieszkanka życzę powodzenia.Sny raczej interpretuje się na odwrót ale mam nadzieje że u ciebie będzie to dobry znak.Trzymam kciuki:36_1_11:

MATEUSZ 13.08.2006

OLIWIER 12.02.2011

:11_9_16: