Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

ankalena
wiolka tak ciężko ja mam salonik w ajencje wiec nie mosialam miec wkladu
ale i tak ciezko, te rozliczania, zawsze cos nie pasuje... ale chociaz wlasne, nie mam nad soba szefa zeby jeszcze szlo lepiej wspolpracowac z ruchem

to Ty pracujesz w tej samej branży co ja tyle że ja nie na własnym, ale lubię ta pracę zawsze byłam na bierząco z ploteczkami i wszystkimi gadżetami z gazet, tylko że teraz to ludzie coraz mniej prasy kupują a i dodatki w gazetach nie są juz takie jak te dwa lata temu nawet filmy sa beznadziejne i tak naprawdę nie ma czym handlować.

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6974
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=6975

75sylwia1
Szani84
witam :)
my od 14:30 do 19:00 na placu zabaw potem mały patrzał na bajki a ja teraz szykowałam rzeczy na surówkii takie na zimę do słoików.

ja nie robię słoików bo nie mam gdzie tego trzymać piwnica tak zawalona ze palca nie idzie wsadzić.

ja tez teraz dużo nie robię. Wyjdzie może z 10 słoików tych mniejszych. Ale jak będzie dobra to potem narobię więcej :)

Szani84
75sylwia1
Szani84
witam :)
my od 14:30 do 19:00 na placu zabaw potem mały patrzał na bajki a ja teraz szykowałam rzeczy na surówkii takie na zimę do słoików.

ja nie robię słoików bo nie mam gdzie tego trzymać piwnica tak zawalona ze palca nie idzie wsadzić.

ja tez teraz dużo nie robię. Wyjdzie może z 10 słoików tych mniejszych. Ale jak będzie dobra to potem narobię więcej :)

To zrób więcej,będę wpadała na suróweczki:usmiech:

Wiolka
ja nie robie zadnych przetworów bo moja mama zawsze miała tego pełno i mojej starszej siostrze dawała więc ja tez wezme sobie kilka słoiczków

babcia mojego męża też robi i ma dużo (np. samych grzybów robiła z 20 kg) ale ja mam satysfakcje że zrobiłam sama :) heheh Pierwszy raz...... ale za rok chcę więcej porobić wszystkiego :)

Arisa
Szani84
75sylwia1

To zrób więcej,będę wpadała na suróweczki:usmiech:

niema problemów : ) zapraszam :)

Witajcie:Kiss of love:

Wiolka a Ty co?Nie mozesz spać rano?Zartuje oczywiście:D

sylwia a może dla odmiany wpadnij z winkiem-tak mi sie przypomniało

mamalucia
Bardzo źle znoszę pobyt w domu- nie licząc ciąży na zwolnieniu L4 to juz 4 lata. Można oszaleć. Nie mam natury domatorki. Kocham naszą Córę, ale naprawdę tęsknie już za pracą- w styczniu wracam.

Witaj i klikaj z nami:usmiech::usmiech::usmiech: