Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie Dziewczynki!!!!
Ale się za Wami stęskniłam:( Brak neta to po prostu masakra!!!
Nie będę pisac szczegółów,szkoda czasu!! Kuzyn dziś naprawił i gra:D Dziś już Was nie doczytam. Wpadłam się przywitac i chwilkę poklikam:)
Co tam u Was ciekawego? Byłam dziś z Zuzią na pierwszych zajęciach baletu, bardzo jej się podobało,wykupiłam jej karnet miesięczny na 5 zajęc:) Jutro wieczorem wstawię fotki;)

http://s1.suwaczek.com/200608194865.png
http://s2.suwaczek.com/200905114562.png

kamka88
Witajcie Dziewczynki!!!!
Ale się za Wami stęskniłam:( Brak neta to po prostu masakra!!!
Nie będę pisac szczegółów,szkoda czasu!! Kuzyn dziś naprawił i gra:D Dziś już Was nie doczytam. Wpadłam się przywitac i chwilkę poklikam:)
Co tam u Was ciekawego? Byłam dziś z Zuzią na pierwszych zajęciach baletu, bardzo jej się podobało,wykupiłam jej karnet miesięczny na 5 zajęc:) Jutro wieczorem wstawię fotki;)

Witaj
Bez neta to tragedia,ja za 5 dni nie będę miała:D:D:D,bo mi sie umowa kończy a jeszcze za nowym sie nie rozgladałam:D:D

Czekamy na foty:wink:

Margaretka83
czesc kamka,to super,ze Zuzi podoba sie balet :)
Ja nie poklikam dzisiaj,wpadlam tylko zyczyc kolorowych snow :)
Mialo byc fajnie,mialam se piwko wypic a dostalam takiej mocnej migreny,ze ledwo głowę trzymam...dzieci juz spią,wiec ide sie tez położyć.Dobranoc!
Tak na marginesie to pierwszy raz kładę się o tak wczesnej porze.

Dobrej nocki:Kiss of love::Kiss of love:
Oby migrenka szybko przeszła:Kiss of love:

anusiaelblag
Kamka Fajnie, że Zuzi się podobało ;-)

Margaretko Życzę aby migrena szybko przeszła :Całus:

Szani Widzisz jesteś zmuszona siedzieć hehhee :D

ano jestem. a juz myślę co jeszcze zrobić. Masakra jakaś dzisiaj. non stop coś wymyslam sobie coś do roboty... już się zastanawiam czy nie prasować bo wyschło pranie, które dzisiaj prałam....... hahah

Szani84
anusiaelblag

ano jestem. a juz myślę co jeszcze zrobić. Masakra jakaś dzisiaj. non stop coś wymyslam sobie coś do roboty... już się zastanawiam czy nie prasować bo wyschło pranie, które dzisiaj prałam....... hahah

O tej porze chcesz prasowac?Nie żartuj:lol:
Siedz jak Ci dobrze:D:D

Arisa
Szani84
anusiaelblag

O tej porze chcesz prasowac?Nie żartuj:lol:
Siedz jak Ci dobrze:D:D

no właśnie nie jest mi dobrze:cheess:
no muszę siedzieć nie mam chwilowo wyjścia.

anusiaelblag
Szani to ja tak miałam w tygodniu hehehe :D Jak mojemu powiedziałam co zrobiłam to mu szczęka opadła :D

ja mojemu nei mówie bo i tak nie uwierzy. A nawet jeśli to w końcu powie mi że siedzę w domu i nic nie robię........... hahaah

Szani84
anusiaelblag
Szani to ja tak miałam w tygodniu hehehe :D Jak mojemu powiedziałam co zrobiłam to mu szczęka opadła :D

ja mojemu nei mówie bo i tak nie uwierzy. A nawet jeśli to w końcu powie mi że siedzę w domu i nic nie robię........... hahaah

Mój odkąd siedzi w domu i widzi jak zapier.....to się juz nie odzywa:wink:-no niech tylko by spróbował:lol:

kamka88
Szani84
anusiaelblag

skąd ja to znam....

chyba każdy facet tak ma......... ale szkoda słów.
ja chcę isć do pracy bo wtedy mi nie powie że on pracuje a ja siedze w domu..... ale i tak znajdzie sposób żeby wyszło tak ze on haruje a ja nie........ zresztą juz przerabiałam to.