Skocz do zawartości
Forum

Mamy, które nie pracują, zajmują się dziećmi i domem - zapraszam

Edzia

Rekomendowane odpowiedzi

Margaretka83
no jestem w koncu,zeszlo nam na tych sklepach.Plecak dla Patricka kupiony,wzięłam mu taki zestaw:plecaczek,duży worek na plecy,torba podróżna na kolkach i portfel,oczywiście z Pociągiem Tomkiem,bo młody jest jego fanem.Bidonik na picie wzial sobie z jakimiś gadającymi narzędziami,nawet nie wiem z jakiej to bajki,ona chyba na Disney Chanel leci.A i papcie tez kupiliśmy.Tylko pojemnika na kanapki nigdzie nie bylo,byly ale takie dla szkolniaków,wiec jutro podskoczymy do Tesco bo tam widziałam takie malutkie.Wyprawka zrobiona,moze juz do przedszkola śmigać.
Tylko ja bidna nic se prawie nie kupiłam,no oprócz kremu pod oczy i tarki do stop :( Upatrzyłam sobie zajebiste buty,ale mąż zrzędził i mi kasy nie dal.Ale i tak go na nie namówię,juz ja się o to postaram,zeby je mieć :hahaha: Są cudowne !

Super,że zakupy udane:36_1_11:,a męzusia musisz namówić na te buty:D:D:D

Margaretka83
anusia i co dzwonili z tej Biedronki?
Ja zmykam bo chwila moment mamy mieć gości,męża kolega z dziewczyną maja do nas przyjechać.Milego wieczorku :)

W takim razie miłego wieczorku:usmiech:

Szani84
ja juz poprasowałam...... pomyłam dzwi itp. Ale za okna się nie wziełam jeszcze. Myślę że już odpuszczę ale nigdy nic nie wiadomo :P hehe

I kto tu jest pracuś?:lol::lol:

anusiaelblag
Wątpie to już 19://// Załamka://// Chyba sobie piwko dziś strzelę na poprawę humoru:////

A wypij sobie,hihihi
Swoja drogą to zagrali w ciu....obiecali,że zadzwonia a tu kicha:grrrrrr:

agusia20112
w poniedziałek dam foty i opisze pobyt

Czekamy na fotki:love::love:

ja ide zaraz kaszke małej zrobić,nakarmic i do łózeczka-jedna i druga:D,a ja dalej będę sie obijać:D

Jestem na momencik,bo Brayana kołyszę we wózku,idzie już do spania.
O tak wygląda ten zestaw plecaków,co kupiliśmy Patrickowi:
http://www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/30-2852232A72UC583320X.jpg

A i zapomniałam się pochwalić,ze aparacik mi już naprawiają,niestety dość dużo krzyknęli se na naprawę,bo aż 100 funtów!No nic wyjścia nie ma,trza zapłacić...

anusia pije te piwko pij,ja jak dzieciaki położę do łóżek to tez se dzisiaj cosik wypije.
arisa miłego obijania sie.
agusia to czekamy na relacje i fotki.

http://www.suwaczek.pl/cache/6d49482449.png

http://www.suwaczek.pl/cache/fb9a82a32e.png

Margaretka83

A i zapomniałam się pochwalić,ze aparacik mi już naprawiają,niestety dość dużo krzyknęli se na naprawę,bo aż 100 funtów!No nic wyjścia nie ma,trza zapłacić...

anusia pije te piwko pij,ja jak dzieciaki położę do łóżek to tez se dzisiaj cosik wypije.

super te plecaczki : )
mojemu tez bym chętnie takie kupiła ale nie z tomkiem tylko z pociągami albo tramwajami bo ma fioła na tym punkcie...... ale mimo że tomek to też pociąg to nie lubi jakoś tego....... hahaha

a co do aparatu to wcześniej Wam nie powiedzieli ile mniej więcej będzie kosztować naprawa?

Margaretka83
Szani84
Arisa

ja jakos tak dzisiaj..... normalnie chciało mi się co chwile coś robić .... i korcą mnei dalej te okna hahha

ale wykorzystałam nie obecnośc męża..... jakoś jak jest w domu nie lubie sprzątać....
he he tez tak mam,z tym,ze ja tak codziennie,bo jestem maniaczką sprzątania.

ja ogólnie też ale tutaj niema sensu tak sprzątać... bo stare musy i tutaj trzeba robić remont a poza tym mąż wraca rano to śpi i nie mam jak sprzątać...
ale jak się wyprowadzimy to wtedy pewnie co dziennie będę sprzątać :) :) :) i w końcu będę miała tak jak chcę posprzątane........

Margaretka83

Fajne te plecaki-takie kolorowe:D:D

Margaretka83
Szani84
Arisa

ja jakos tak dzisiaj..... normalnie chciało mi się co chwile coś robić .... i korcą mnei dalej te okna hahha

ale wykorzystałam nie obecnośc męża..... jakoś jak jest w domu nie lubie sprzątać....
he he tez tak mam,z tym,ze ja tak codziennie,bo jestem maniaczką sprzątania.

To tak jak ja-ja tez jestem maniaczką sprzątania i cały dzień ze szmatką biegam:hahaha::hahaha:

anusiaelblag
Moje już wykąpane :D Ale spać nie chcą Zuzia sobie przewracała się na łóżku i chichrała :D A teraz w łóżeczku płacz a łzy jak grochy hehe :D

Moje tez szaleją zamiast spac:lol:

Margaretka83
a to fajnie Szani,będzie nas 3,może jeszcze któraś dołączy...ja tez na razie nie mogę,najpierw dzieci muszą pójść spać.Brayanek przed chwila usnął mi we wózku,zaraz go do pokoju wyniosę,został jeszcze Patrick,ale on to tak za jakaś godzinkę do spania pójdzie.

No ja chetnie bym dołączyła:hahaha::hahaha:ale nie w tym roku,hihihi

Ide oglądać Mam Talent:D