Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Sylffka wyglądasz kwitnąco :) Ciąża Ci służy :)
Świetna sprawa z tym ręcznikiem, jak będą w rossmanie to kupię kilka sztuk, a jak nie to zamówię te z allegro. Po co się męczyć z mokrym ręcznikiem itp. Tak to się wyrzuci i spokój, a cena jest tak niska że człowiekowi szkoda nie będzie.
Babyjaga koniecznie daj znać co u Milenki, ciotki czekają :) I pokaż nam Ją :) :)
Marzi to pospałaś i dobrze :) Należy się. A co ! :) Ja pierwsza pobudka standardowo o 5, potem poleżałam do 8.30. Ja mam to samo, myślę sobie, że za miesiąc już może będziemy w domu w czwórkę to aż się buzia cieszy :-) O tej porze może będziemy siedzieć na tarasie, popijając inkę, patrząc na te małe rączki i na bawiącą się Zuzę :) Aaaa kurde, wzruszyłam się :)
Na obiad dziś pieczonki naszykowane, dom wczoraj posprzątałam. Dziś dzień leniuszka :-)

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49df9h1by0oenb.png

Gość Justa2016

Urwało mi posta.
Tak wiec jestem jeszcze w szpitalu ze mną ok rana po cesarce się goi. Odciągam pokarm dla małego laktatorem już po 100ml z tym że Antoś wypija póki co 12 ml więc resztę zabieram domu i mrożę. Babyjaga gratuluję wszystko będzie dobrze też miałam cesarkę i już nic nie czuje po 4 dobie. Trzymam kciuki za was.

Nikt nic nie wie, a ja boje sie tez pytac byle kogo. Milusia lezy w inkubatorze, to byl 36 tydzien, a ona wazyla wczoraj 1900. Ale oddycha sama, bez resporatora. Tego sie trzymam. Pokarmu jeszcze nie mam, poza tym wciagam ketonal itp, wiec nie moglabym jej tym nakarmic. Mam nadzieje jutro popracowac nad pokarmem.
Ehhh. Ciezki zywot matki martwiacej sie ;-)

Poszłam na zakupy bo jutro komunia a druga bratanica miała urodziny 3 maja wiec tez prezent. Ale już nam wszystko, kiecka wybrana teraz się tylko modlić żeby mi jutro nogi w szpilki weszły bo choć nic na oko nie widać żeby pchły to ostatnio mierzyłam i była bieda. Eh...a w balerinach nie chodzę i juz za późno na zakup.
Babyjago fajnie ze mógłbyście się zobaczyć...mała oddycha samodzielnie? Kurcze ze tez nic Ci jeszcze nie powiedzieli. ..

Tak długo pisałam zw pytanie nieaktualne. Słuchaj to bardzo dobre wieści od Ciebie, że oddycha sama itd, zwłaszcza ze 36 tc to jeszcze jednak wcześnie. Zmartwień się uniknąć nie da ale jeden cud już za Tobą, niech Ci to daje siłę :*
Justa ale fajnieeee...masz to już za sobą, nowy etap...cudownie.