Skocz do zawartości
Forum

Czerwcowe maluszki 2016

Gość Dżastaa

Rekomendowane odpowiedzi

Dziewczyny ja też się właśnie czuję po zakupach zjechana jak koń po westernie. Miałam w planie lekkie zakupy spożywcze plus ewentualnie jakieś zapasy jakby mnie brakło, troche owoców, warzyw i skończyło się na tym że wyjechałam z koszem wypelnionym po brzegi. Na pocieszenie jak wróciłam wsunęłam kremówkę a na popołudnie mamy lody. Też się czuję jak słonica. Mąż mówi że mam brzuch jakbym zaraz miała urodzić. A przytyłam jakieś 9 kg a to i tak mniej niż z Majką. Czuję to jednak więc nie wyobrażam sobie przytyć 20kg.
Popołudnie jeszcze z prasowaniem i chyba muszę podskoczyć do mojej ginekolog po wpis " pilne" na skierowaniu do hematologa a jutro wycieczka do Katowic żebrać o jakiś termin kwietniowy.

agnieszka.94
Boziu :( to chyba tylko ja tyle przytylam :'( i pierwsza narzekam :(

Nie no bez dołków, jesteś w ciąży, masz prawo przytyć , źle się czuć i jak najbardziej narzekać. Zwłaszcza tutaj, po to mamy to miejsce ;) Do porodu już niedaleko po nim możesz od razu zrzucić to 10 kg a reszta zejdzie raz dwa przy wymagającym maluszku. Także głowa do góry!

aga8207
Dziewczyny ja też się właśnie czuję po zakupach zjechana jak koń po westernie. Miałam w planie lekkie zakupy spożywcze plus ewentualnie jakieś zapasy jakby mnie brakło, troche owoców, warzyw i skończyło się na tym że wyjechałam z koszem wypelnionym po brzegi. Na pocieszenie jak wróciłam wsunęłam kremówkę a na popołudnie mamy lody. Też się czuję jak słonica. Mąż mówi że mam brzuch jakbym zaraz miała urodzić. A przytyłam jakieś 9 kg a to i tak mniej niż z Majką. Czuję to jednak więc nie wyobrażam sobie przytyć 20kg.
Popołudnie jeszcze z prasowaniem i chyba muszę podskoczyć do mojej ginekolog po wpis " pilne" na skierowaniu do hematologa a jutro wycieczka do Katowic żebrać o jakiś termin kwietniowy.

A gdzie się wybierasz do hematologa? Ja mam termin na 28.04. w poradni hematologicznej na Powstańców 31 do dr Spychałowicza. Jak nie będziesz mogła niczego znaleźć to mogę go odstąpić bo ja się tam już nie wybieram. Mam termin do instytutu hematologi w W-wie na 21.04 wiec z tego 28. będę rezygnować.

Ja tak oto siè pocieszam, że te 3 znajome co to przytyly pod 30 kg prawie ( także aga jeszcze Ci brakuje) to są tak chude jak szkielety. Nie ma co się w ogóle zastanawiać nad tym bo to szczególny okres, normalnie jakbym przytyla w 7 miesięcy tyle co teraz to chyba nerwowo bym się załamała jak pewnie każda z nas. Naprawdę wiele z tego w ogóle od nas nie zależy. Ja się nie objadam a ta waga i tak leci do góry. Nie ma siły.;)

Marzi82
Tu pisałyście o pieluchach? Gdzieś czytałam że w auchan są pampersy za 39.90 w promocji ale już glupieje gdzie. W każdym razie obiadokolacja i jadę to sprawdzić;) bo jeszcze nie mam ani jednej maleńkiej paczuszki.

Tak potwierdzam pieluchy są w Auchan dzisiaj kupiłam. Nie wiem do kiedy promocja. Biedronka też ma jakąś promocję ale ja jestem wierną zwolenniczką pampersów

Kupiłam 2 paczki jedynek pampers premium care. W jednej jest 88 szt za 39.90. Nie wiem co z tymi pieluchami, boję się jednej marki robić zapas bo jak któreś będą uczulać czy odparzać to co potem. Jak Wy dziewczyny robicie? Plan miałam taki żeby jednak trochę tego kupić ale z różnych firm żeby popróbować. Dziewczyny piszą ze potrafi pójść 10 pieluszek dziennie wiec w sumie fajnie byłoby mieć mały zapas na poczàtek:)

sudectiive
Ja zamowilam przez internet zapas pampersow na miesiac z pampers premium care :) tam sa 1 i 2, chyba 222 sztuki :) jak cos bd z nimi nie tak i nie bd Julce odpowiadaly to chyba sama bd musiala je wynosic xd

Hahahaha. No to zaszalalas. Sporo dzieci ma uczulenie na pampersy oryginalne. W razie czego wrzucisz swoją fotkę w pampersie. Trochę radosny dobrze nam zrobi ;-)