Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

nat kciuki za szybka akcje zaciśnięte!
Miila nawet kciuków nie zdążyłam zacisnąć. Jeremi juz pewnie czeka lub jest przez Ciebie tulony ohh :)

Mi sie aż łza zakręciła z tych wiadomości bo moj synuś dzisiaj 3 tygodnie juz kończy, ahh ten czas leci. A wspomnienia porodu jeszcze świeże.

Vena mam nadzieje ze juz lepiej sie czujesz i ze te wymioty nie groźne.

U mnie chyba przypaletala sie jakaś infekcja pochwy. Bo wydzielina jest znikoma od kilku dni, koloru brozowawego i zapach jest nie przyjemny.. Kontroli po porodzie nie miałam żadnej wiec chyba w poniedziałek pójdę po skierowanie do gina by to sprawdzić..

Paulina ja dostałam w NL taką broszurę z poradami na czas połogu i tam jest, że jeśli wydzielina zmieni kolor na zielony lub pojawi się cyt. nieprzyjemny zapach zepsutej ryby, to należy umówić się na wizytę. Czyli lepiej zadzwoń jutro na ten położniczy, najwyżej skierują cię gdzieś indziej. Jak zwykle jest z tym problem na emigracji, ech:/

Tymon Franciszek ❤ 10.04.2016

Ehhh....ja to chyba powinnam wróżką zostać. .....mój dzisiejszy pierwszy wpis dotyczył porodu u Nat.....i proszę. .....jest na porodowce!
Trzymam mocno kciuki.....

Co do wydzieliny......ja juz myślałam że u mnie końcoweczka. .......ale dziś coś tego więcej. .....hmmm.....lekko nieprzyjemny zapach to zawsze taka wydzielina ma......przecież to krew a ona w połączeniu z tlenem ulega rozkładowi.

GABRYSIA ur. 18.03.2016r. CC o godz. 13.30.waga 3030g 50 cm.

PaulinaNo wiesz co, zadzwoń jutro na barsel avd. i powiedz ze masz illeluktende renselse a do tego gorzej się czujesz, wieczorem miałaś wyższa temp... Jak nie przesadzisz to będziesz się bujać cały tydzień po fastach i innych...

Kurde może to m.in. dlatego byłam taka chora z gorączką itd....

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

Mam coraz gorsze zdanie o NO… oni Was zupełnie olewają, co to za opieka i gdzie informacja…
Tu są info co jest normalne, a co nie w połogu. Omawiało to ze mną chyba ze trzy położne i jeszcze musiałam podpisać że wszytko rozumiem i nie mam pytań.

Tu jest artykuł co jest normalne, a co nie w połogu:
http://m.mjakmama24.pl/ciaza-i-porod/polog/polog-jakie-objawy-powinny-cie-zaniepokoic-podczas-pologu,154_2236.html

100 lat Klaro! (Ur 17/03/2016) :)

Flawia to chodzi o coś więcej.
Zapach a la padlina

Vena opieka med.w NO, to jest totalna porażka. ..Kiedy np. poinformowałam moja położna o wizycie u okulisty i wyjaśniłam z jakiego powodu to stwierdziła że ona się nie zna, nie jest specjalistą....Ręce opadają

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆