Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Miila to ci numer! Chyba nikt się tego nie spodziewał! Taka szybka akcja, że nawet nie zdążyłam kciuków za Was trzymać, bo dopiero tu zajrzałam, a Ty już pewnie po:) Jesteś naszą pierwszą legalną kwietniówką! Czekamy na fotkę, buziaki!
Magda już w poniedziałek? Jeeej, pewnie się cieszycie z mężem!
Vena to musi być wirus, współczuję:*
Heltinne fajna ta fotka, pokazałam mężowi to się zdziwił jak się te nasze dzidziusie muszą skulić.

A Miila narobiła mi takiej ochoty na ptysie, że kupiłam produkty i jutro, pierwszy raz, upiekę je sobie, bo kupić nie mam gdzie. Ciekawe czy się udadzą. I jeszcze Wam się przyznam, że pojechałam do maca, zjadłam bigmaca, frytki i zalałam to szejkiem waniliowym. Czuję się taka spełniona;) i czekam na karę, bo i przed ciążą zwykle żałowałam po takim obżarstwie. Dziś mój synek ma przynajmniej powód do brzuszkowych harców;)

Tymon Franciszek ❤ 10.04.2016

Miilawzruszylam sie;) oh czekamy na wiesci;))

Mnie cisnie ale chyba po sprzataniu ale im dluzej siedze tym lepiej. W koncu bez stresu posprzatalam nasze pokoje lazienke i siedze w pizamce swiezutkiej, tak dawno dobrze sie nie czulam czysciutko.

A co do zachcianek, wyzeram wlasnie corce haribo od zajaca. Mysle ze akurat na zelki jest za mala heh a ja dziele sie z jej bratem:D

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37zbmhdhinvpti.pnghttp://www.suwaczki.com/tickers/f2wl3e5egao88507.png

Vena z tego co przeczytałam to właśnie w tej pozycji znajdował się ten dzidziuś w brzuchu, podejrzewam ze z Klara bylo podobnie
Miszkanic dziwnego że maluszki czasem się rozpychaja skoro mają tak mało miejsca, nie wyobrażam sobie tkwić tak całymi tygodniami....

Flawia u Miili była opcja pełnej narkozy,noe wiem czy może juz tulic Jeremisia...

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆