Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę ze nie sama zjadam się dziś na słodko :) wzięłam sobie mega słodkie ciastko ala ptys tylko z ciastem francuskim wz-tke i jeszcze kilka mini babeczek owsianych z orzechami ;) ;) juz się mega zaslodzilam;) pani dr. Na dzisiejszej wizycie powiedziała ze termin z usg ja nie wiele interesuje ( pani juz raczej mocno doswiadczona może dlatego) stwierdziła że powinnam juz w zeszyt tygodniu mieć cc bo z okresu mam 40 tyg dział. Eh tak czy owak wpisała mi skierowanie na poniedziałek na cesarke ale są 4 planowe i mogę się nie zmieści i zostać na wtorek. Eh... pytała czy chce zostać juz dziś ma patologii ale zdecydowanie nie chce! Dobrze ze nie trafiłam na nią wczasniej bo by mnie wysłała na to cięcie już w 37 tyg a tak zacznę w poniedziałek 39 z usg ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73tqywbca4srr2.png

Vena może czymś się zatrułaś albo jakiś wirus? Życzę abyś jak najszybciej wróciła do zdrówka!

Unatu najlepiej upiec coś na coku masz ochotę :-) co do brzucha w nocy to nie mam tak. Mój ostatnio twardy jak kamień w nocy.

Rano pochmurno a teraz słonko świeci. Idę z M na spacer a później przytulanko :-)

http://www.suwaczek.pl/cache/ebe45947a3.png

magda2600 to bedzie nas 3 na cc na poniedzialek!
Ja tez mam mega twardy brzuch w nocy i jak wstaje na siku i potem sie klade to bardzo mnie boli na dole brzucha, to taki dziwny bol tak jak na samym poczatku bol wiezadel.

I ja tez dzisiaj mialam slodki dzien, musialam zjesc kanapki z nutella i teraz mnie mdli.
Czekam na meza i jedziemy na ostatnie usg, stresuje sie troche....

Tymon Jan ur 04.04.2016

Miila Wow! Trzymam kciuki. Niezły zartownis z Waszego synka! Pewnie sam polasil siena te ptysie :) bedzie dobrze!

A u mnie.. przeplywy, tetno,lozysko i wyniki super, za to maly główką bardzo nisko i juz nie dalo sie ujrzec buźki na usg, szyjka scentrowana i jakby lekko rozchylona.. i wszystko moze sie wydarzyc.. no ale okulista mega priorytet -czyli w czw. Okulists a pt za tydz kontrola gin i decyzja czy dostaje skierowanie na cięcie... wiec prosze o kciuki by Robert do tego czasu wytrzymal w brzuchu.. L4 mam juz do 26.04 i jesli sie nie urodzi do tego czasu jakims sposobem to 27 szpital. No i moja gin ma urlop w miedzy czasie wiec wizyta za tydz i tak bedzie ostatnia u niej.

Vena ouuu. .może powinnaś skontaktować się z lekarzem? Czym innym są wymioty itp.kiedy nie ma się innych problemów zdrowotnych a czym innym w sytuacji takiej jak Twoja...
Zadzwoń prosze Cie do lekarza!

Ataa kochana, umowa to umowa, działa w obie strony, także oczekuje ze nie rozpakujesz się wczesniej niż by to z niej wynikało,prawda?
Powstrzymaj się chociaż do tego 8,ok? A potem jeszcze ustalimy co,kiedy i jak ;)

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

Vena biedaku, może faktycznie to wirus jak tak szybko przetrzapało.Zadzwoń do lekarza skonsultuj nawet ze względu na te leki co bierzesz, czy w razie jak zwrócisz dawkę co robić.Trzymaj się :*

Miila, to ja już czekam tylko na foto Jeremisia :*

Ataa, wytrzymasz do okulisty, spokojnie :*

Helenka❤️Ziemowit❤️Jagódka❤️