Skocz do zawartości
Forum

Kwietnióweczki 2016

Gość Agataaaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Nie moge spać. Jakos tak dziwnie samje w łóżku. Mój mężus dotarł na miejsce. Eh ostatni jego " wypad wolnosci" przed urodzeniem się Milenki :) martwię się zawsze o niego. Miło mi się zrobiło jak przed wyjazdem mówił ze zastanawiał się czy tego nie odwołać ale szkoda mu było biletów. Poza tym jakoś nigdy nie miał okazji tak wyjechać daleko. Smutno mi samej ale on cieszył się jak dziecko wiec nie potrafię mieć mu za złe ze zrobił sobie wypad. Jeszcze kumpel do którego poleciał kupił im bilety do muzeum wisky ;) z degustacja na koniec a ze jest fanem i wkręcil się w te wszystkie rodzaje itd to frajdę miał na samą myśl o wycieczce :) swoją drogą juz bardziej rozumiałam jego zajawke na bionicle ( te takie stwory lego) która miał jak się poznaliśmy. Pod choinkę zazyczyl sobie konkretna butelkę " z posmakiem wędzonej ryby i świeżego asfaltu" serio to nie pomyłka, nawet nie wiedziałam że można robić wódkę która tak smakuje a już na pewno nie to ze to tyle kosztuje...
Eh, ale ja go kocham. .. sory na smutny mi się wzięło. Może napije się troszkę ciepłego mleka, może zasne...

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73tqywbca4srr2.png

Magda dziekuje za wdzystkie rady, maltan juz mam wiec zaczne smarowac, zobaczymy.. a na nastepnej wizycie faktycznie pokaze sutki gin, odkąd pamiętam tak wyglądają, widzialo je juz kilka lekarzy i wg nich wszystko bylo ok, one co drugi dzien potrafia byc lekko zakrwione na tym pęknięciu.. w sensie nie na calosci tylko w malej czesci ok 2mm ale jednak..

Te miski ktore zamieszczacie sa przepiękne. Tez sie nad takim zastanawiam.. Maz co prawda kupil malemu juz 3 maskotki w ktorych on sam sie zakochał, ale to replika batmana supermena i jokera, sa teraz na promocji w tesco jesli kojarzycie. Owszem sa tez urocze, ale w zupełnie inny sposob, te Wasze bardziej mi sie podobaja.. tylko to do mnie niepodobne bo sama jakbylam mala podobno nielubiam takich zabawek czy przytulanek. A lalek to juz w ogole nie znosilam. Podobno kaxda niszczylam ze złością. Jak mama doliczyla sie 12 zniszczonych lalek to wydala zakaz kupowania ich dla mnie. I przyznam sie jeszvze ze z siostrą nie lubilam sie bawic bo ona chciała lalkami, to juz pamietam, do przedszkola nie chodzilam ale w zerowce tez patrzylam na inne diewczynki jak na pomylone jak wyrywaly sobie lalki, wozki i inne babskie zabawki.. tez mnie wzielo na wdpominki... ale jak Magda napusala o tych swoich zabawkach to mi zrobilo sie sxkoda ze ja nie moge nic takiego przekazac malemu..

heltinne przepadłam. Misia Landryna jest po prostu CUDOWNA!

Melly ja też dziś miejsca znaleźć nie mogłam. Budziłam się co 30 min na siuku. Do tego zatkany nos. Padam ze zmęczenia, ale zasnąć nie mogę bo okropnie źle mi się oddycha...

magda2600 nie lubię zasypiać bez męża tak jak Ty. Ciągle się wiercę i budzę. Fajnie, że Twój mąż miał możliwość wyjazdu jeszcze przed urodzeniem maluszka. Mojemu też by się przydał :-)

Ataa ja smaruję piersi prawie od początku ciąży olejem kokosowym. Zresztą jak całe ciało. Niestety olej ma to do siebie, że zostawia film i najlepiej mieć piżamę z długimi spodniami. Póki co nie mam żadnych nowych rozstępów, a te moje stare też jak by mniej widoczne zrobiły się :-)

Wypiłam kakałko. Idę wypłukać gardło wodą z solą, umyć zęby i może jeszcze uda mi się przespać ciągiem choć 1 h.

Miłej soboty dziewczyny :-)

http://www.suwaczek.pl/cache/ebe45947a3.png

Hej dziewczyny, wczoraj mnie jeszcze meczylo konkretnie, dzwonilam do poloznej, mowila zeby wypic herbste z odrobina soli i jakby dalej mordowalo to na szpital, zeby sie nie odwodnic. Co prawda zanim zrobilam herbate, musialam biec jeszcze dwa razy, a później wypilam kilka łykow i zasnelam, w nocy co chwile pobudka, ale juz tylko na siku i picie wody. Teraz juz jest lepiej, tzn czuje zoladek i boli mnie czasem brzuch na dole, ale w sumie tak go wczoraj wyszarpalam, ze sie nie dziwie.

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6anliryno1zd8.png

Ansta ja codziennie smaruje sie palmersem na rozstępy i z racji ze tak fajnie nawilza i natluszcza tez zaczelam smariwac piersi, właśnie by te sutki wzmocnic ale jak dla mnie brak efektow.. sprobuje z tym maltanem teraz, tak jak mowila Magda.
Kumi no ma prawo teraz bloec Cie brzuch, to ms pewni byl duzy wysiłek, jak w nocy bylo lepiej to juz powinno byc dobrze, jesli masz siemienie lniane to sobie wypij i moze spróbuj zjesc cos delikatnego..

Kumi tak jak pisze Ataa warto byłoby coś lekkiego zjeść, nawet jeśli nie masz apetytu. ..Koniecznie coś solnego,żeby zatrzymać wodę w organizmie

Ansta wzory na te miski dostępne są tutaj

Próbowałam znaleźć coś zbliżonego za free ale bez powodzenia :(((

Ale miska w stylu tego z Meileg mogę uszyc, mam wzór na podobnego

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆

A ja znowu na IP; (((
Zly zapis ktg. Małej tetno skacze do 190-200. Ciśnienie od wczoraj wysokie. Teraz 150/90.
Usłyszałam ze mam nie jesc bo jestem do cc.....yyyyy....ale chyba do tego na 01.04.2016?????? ; ((((((
Mąż w domu z Frankiem a ja w szpitalu. .....chyba mnie zatrzymają......

GABRYSIA ur. 18.03.2016r. CC o godz. 13.30.waga 3030g 50 cm.

Hej ja po wizycie . Maluszek dobrze a u mnie po czopie i rozwarcie na 0, 5 cm. Muszę jeszcze 2 tyg wytrzymać. Tylko jak przy dziecku. Po badaniu zaczęłam plamić
Na szczęście na brązowo. Jak zacznę rodzić to będzie sn jak wytrzymam do 5.04 to cc.

Szymonek jest już z nami.
Miłość matki to siła, która sprawia, że zwykły człowiek potrafi dokonać rzeczy niemożliwych.
http://www.suwaczki.com/tickers/82do3e5emigsm8f5.png
:Aniołek: Kochamy Cię Adrianku(34tc) . Na zawsze w naszych sercach

Teraz to i ja sie obudziłam na dobre.
Flawia trzymam kciuki za was mocno, ze wszystko sie dobrze skończy i pozbędziecie jeszcze w dwupaku!
Kodomo obyście i wy jeszcze wytrzymali, jestem dobrej myśli.
To sie zaczyna marzec w kwietnioweczkach ładnie.
Magda ja tez bym bez męża nie zasnęła, juz tak sie przyzwyczaiłam. Uwielbiam sie przytulić i zasnąc.

O kurczę, jakie wiadomości od rana! Flawia mam nadzieję, że jakoś się to uspokoi... Trzymamy kciuki!
Kodomo a Ty postaraj się odpoczywać, choć wiem, że przy dziecku to łatwo mi mówić.
Kumi wierzę, że najgorsze za Tobą, teraz już będzie tylko lepiej.
Ataa, Ewee ja Was proszę, mam dzisiaj pastę w planie!:D Może umówcie się kiedyś na jakieś kakałkowo-makrelowe śniadanko:) W zaleceniach od położnej mam unikanie kakao, bo przyczynia się do zaparć podobno, ale jakbym połączyła je z makrelą to chyba efekt byłby odwrotny;P
Heltinne zakochałam się w zającu na nartach! No a ten maleńki to już całkiem...

Tymon Franciszek ❤ 10.04.2016

Kodomo trzymam mocno za Was! Będzie dobrze!

Ansta ja też się mocno zastanawiam. Myslalam aby coś pokombinować ze wzorem na własną rękę ale chyba tym razem pójdę na łatwiznę,nie mam cierpliwości

Miszka królik jest obłędny, co nie?
Spójrz na stronę babki,która go zrobiła
TUTAJ

☆☆☆Marcelek ☆☆☆
☆25.04.2016 godz.7:27☆
☆52cm, 3620g☆