Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Gość przyjazna

Ale zapierniczacie ;-) ! Staram sie tu zaglądać raz dziennie i mi trochę schodzi ..
Kamila to na dachu to może latać kuna wiesz ?
Ernesto ta dolna granica przy krzywej powinna być max do 90, wszystkie masz trochę zawyżone i może ginekolog zaleci Ci tylko dietę i powtórkę badania ale z krwi.
Jedz mięso i warzywa z pary, ryż i makaron brązowy i dużo"zielska" nie wiem jak to się ma do diety wątrobowej..słodyczy i owoców pewnie juz nie jesz.
Olka a Ty dowiedziałaś co z ta dieta na kamicę?

Nadrobilam 40 stron hura. Co prawda musialam sie poklocic z mezem i przeniesc do drugiego pokoju. 3 h mi to zajelo :D
Kurcze dobrze,ze nie mam diety bo tyle pysznosci tu serwujecie. Gofry mmmmm... :)
Aga podziwiam tyle masz na glowie,ale corki nadrabiaja takie sa wspaniałe :)
Monimoni super szlafrok i fajne zwierzaczki.
Moje pizamki tez dzisiaj przyszly :D
Uciekam do męża obłożnie chorego na przeziębienie :D buziaki :)

No jestem mega zadowolona z tego szlafroka! Pierwszy od chyba 15lat, nawet nie pamietam (jak rodziłam synka to był lipiec i to taki upalny, że ledwo w koszuli cienkiej można było wytrzymać). mąż się śmiał, że go mierzę i przeglądam się w lustrze jakbym jakbym jakąś sukienkę kupiła, na co mu odpowiedziałam, że to jest teraz mój strój wieczorowy:)

http://www.suwaczki.com/tickers/lprkzbmhlydqtmyx.png
http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5e9sf8amqv.png

Gość Lilijka87

A gdzie te grudki? Na sutkach? To normalne. Z pochwy? To nienormalne i z reguły oznacza grzybicę. W budyniu? Źle rozmieszany proszek :p (przepraszam, musiałam)
Witamy Serdecznie :)

Zu2ia fajnie się udało szwagierce, też bym tak chciała :) życzę sobie i wam takiego ekspresowego porodu!

Przepraszam z tego wszystkiego niedoprecyzwołam w pochwie i przy oddawaniu moczu widoczne takie male biale grudki bez zapachu. Dodam iz wizyte mialam tydzien temu i wszystko bylo w normie ( lekarz stwierdzil ze wydzielina jest prawidlowa). 2 dni temu odebralam wyniki krwi i moczu i rowniez byly prawidlowe wiec nie wiem co myslec o tym.

Lilijka87
A gdzie te grudki? Na sutkach? To normalne. Z pochwy? To nienormalne i z reguły oznacza grzybicę. W budyniu? Źle rozmieszany proszek :p (przepraszam, musiałam)

Zu2ia fajnie się udało szwagierce, też bym tak chciała :) życzę sobie i wam takiego ekspresowego porodu!

Źle rozmieszany proszek hahaha

http://www.suwaczki.com/tickers/km5shdge1jysm8f9.png

Lilijka87

Źle rozmieszany proszek hahahahaha :D no nie mogę :D
Madika dzięki :) ale trochę nawalilam wczoraj.. Ale o tym zaraz.
Przyjazna - ponoć na ta kamicę co ja mam to tylko dużo pić, herbatę i inne rzeczy moczopędne no i leki dostane, o ile za tydzień nie dostane skierowania do szpitala.

Dziewczyny... Jestem okropna matką, Michał okropnym ojcem...
Pewnie zostaniemy zlinczowani i ukamieniowani :/
Zachciało nam się wczoraj igraszek! No i no, tak wyszło, oczywiście delikatnie itp.. Nie kończy we mnie odkąd jestem w ciąży (mam wrażenie że moja Majka by piłą swoje rodzeństwo :/)
No a później co? Jakieś 5-6 skurczy co 3-4 minuty! Bezbolesne oczywiście, miałam takie wyrzuty, Michał biedny łzy mu poleciały że nie chciał jej zrobić krzywdy i zaczął ją przepraszać, ale później bylo już ok.. Do tej pory tylko dziś raz miałam skurcz, ale się Baliśmy! Mamy nauczkę. Do końca ciąży abstynencja.

Gość Lilijka87

Aga678 ja bym się umówiła do lekarza żeby sprawdził czy to na pewno nie jakaś infekcja!

Oj Ola Ola i co Ci napisać głuptasie?! :(

Kamilla dziś w Dzień Dobry TVN będzie o tym jak odciągnąć maniaka komputerowego od źródła swojego problemu, może Ci się coś przyda.

Hey dziewczyny!!!!:) Dzis juz weekend!!!!!:)

Olka no troche Was kon poniusl :D Moze nie jestescie wyrodnymi rodzicami tylko mlodymi ktorymi rzadza porywy serca :D hehe
Najwazniejsze ze skurcze sie uspokoily i oby z szyjka bylo ok :)

Ja lece robic pierniczki!!! Wstawie Wam potem zdjecia moich wypiekow.

Monimoni super szlafroczek idealny na jakas wieczorna gale np. Szybki marcowy porod :D hehe

Aga trzymam kciuki zeby udalo Ci sie z tym USG jak najszybciej! Nie kumam tylko tego zr prywatnie usg nie zrobia.... Ja chodzilam z mama i robili... A to bylo dawno temu.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Dziewczyny nie możliwe jesteście ;-) przez noc 10 stron nastukałyscie ;-). Olka u nas też wczoraj było przytulanko. Wszystko było ok trochę po wszystkim miałam napięty brzuszek ale po kilku minutach przeszło. Za to malutki był tak pobudzony że później nie dał mi spać tylko urządził sobie imprezkę :-D chyba był zadowolony

http://www.suwaczki.com/tickers/1usahdgenypzflnq.png

Witam mamusie w ten piątkowy poranek:) Jupi, i zaraz dwa dni wolne:) Ja tez biorę Vitaminer Prenatal, kupiłam w dobrej cenie kilka opakowań w aptece internetowej i powinno mi starczyć do końca ciąży:) Aga2801 masz Ty biedaku przeboje z tymi lekarzami, współczuje! kamilla mi też często szczególnie wieczorem boli kość ogonowa, - uroki ciąży:) Zu2ia to ma ta Twoja bratowa szczęście, tak szybko urodzić:) każdy by tak chciał. U mojej koleżanki parę lat temu skurcze jak ją złapały w domu skurcze to już za pół godziny była w szpitalu z córeczka:) To jest dopiero tempo:) Monimoni szlafroczek jest superaśny, BRZUSZEK TEŻ:) Co do siusiaka, to ja na USG nie widziałam,ale gin stwierdziła, że chłopak na 100% bo ma takiego wielkiego siuraka:) Moja koleżanka wczoraj poroniła w 7 tc:(

Siema z rana :P zle rlzmieszany proszek lilijka rozwalilas mnie :D troche mnie to dziwi ze niektórzy traktują forum jak lekarza:P owszem możemy podzielić sie opiniami i w ogóle ale przeciez nie zdiagnozujemy jej nic wiec raczej poszlabym niezwłocznie do ginekologa... Ale to moje zdanie :)

Oj Ola Ola... Oby tylko zle się to nie skonczylo... O której to ddtvn ?? Wczoraj troche sfoszona bylam a nawet nie sfoszona tylko zrezygnowana i nie miałam ochoty gadać.to jak sie polozyl to próbował mnie udobruchać u w ogóle i mówi co ci jest czemu nic nie mówisz. No pogadaj ze mną. Tu nie zadziala ani kolacja (próbowałam) gotuje mu codziennie ani nic innego bo naprawde wszystkiego próbowałam. Albo musi sam przestać albo musze być sfoszona. Niestety straszenie ze zle skończymy ze sie oddalamy nie działają, on nie bierze tego na poważnie. No cóż zrobię... o wlasnie chyba zaczelo sie ddtvn:)

Dziewczyny w ddtvn ma być zaraz o uzależnieniu od gier.
Dzień dobry :). Dzisiaj miałam koszmarny sen, do tego stopnia ze obudziłam się z płaczem. Śniło mi się że jestem w ciazy i byłam na usg a lekarz mi mówi że to ciąża urojona. Obudziłam się zalana łzami ale Pawełek tak kopał ze od razu się uśmiechnęłam.

Kamilla - skoro gotujesz mu codziennie, to ja bym zrobiła tak, że bym przestała gotować. On nie potrafi poświęcić się dla Ciebie, to czemu masz Ty gotować dla Niego?
Za wygodnie mu. Można to zrozumieć przez jakiś czas , ale w końcu też Ci się nie dziwie.. Bo źle to się kończy, może nie teraz, ale za kilka lat...

Kotka właśnie moja Majka też chyba była zadowolona bo kopała ciągle, ale wyrzuty mam jak stąd do Paryża.
Co to się pije na skurcze/twardnienia? Magnez? Choćbym miała zwrócić, to spróbuje wrrr