leniwiec_leniwiec Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Dzieki Kamilla za podpowiedz:) Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Pozatym, zalezy o jakich herbatach mowa.. Czy takie prawdziwe herbaty sypane czy takie w torebkach ze sklepu o smaku takim czy innym bo nawet jesli niby jest z hibiskusem to albo bardzo śladowe ilości sa albo sam aromat. Ale to pewnie wiecie wiec tylko przypominam Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No oczywiście ta sytuacja z bębnem zdarzyla się tylko raz wiec zrobisz jak uważasz :) chociaż może te nowe dzisiejsze to jakies lepsze sa.. Moja psiapsiola tez miała taka sama i programator sie psul caly Czas. W ciagu miesiąca ze 4razy byla w naprawie, w końcu facet ustawil tylko jeden. Program pranie w 30stopniach i nie można bylo przestawić. No i oczywiście się wkurzyli i kupili zwykla. Ja ostatnio wsadzilam kurtkę do prania, sama żeby nie bylo, 2razy płukałam. I do tej pory proszek nie chce się wyplukac. Tak liczę ze to juz. Jej ostatnie podrygi :) Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A no i szufladki na proszek nie umyjesz niestety tak porządnie jak w zwyklej. ale nie wiem jak jest w tych nowych co dzisiaj robią, ja mowie to stara pralka wiec może teraz sa lepsze;) Odnośnik do komentarza
Zu2ia Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 My zaraz pi ślubie kupiliśmy sobie pralkę ladowaną od góry że względu na brak miejsca w łazience. A teraz czekamy aż padnie żeby kupić normalną ;) z jej pojemnością jest kiepsko. Przy 4 osobowej rodzinie która za niedługo będziemy to już w ogóle porażka :/ Odnośnik do komentarza
Gość -misiakowata30 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No za jakieś 15 minut przesiadka z busa w autobus..jakieś deżawu mam..siedzimy tak samo z moim jak tydzien temu.tzn.on przy kierowcy a ja wcisnieta na koncu :-) Ta melisa z biedry jest ok :-) zawiera dzika roze,ktora warto pic itp..zakazanych nie ma..przepyszna,ale na mnie nie dziala..usnelam o 3 a teb wiatr i deszcze co chwile mnie wybudzal...damy rade :-)moze to ostatni raz w tym szcz-e :-) Odnośnik do komentarza
Zu2ia Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja piłam herbatkę z liści malin w pierwszej ciąży jak skończyłam 36tc. Efekt marny. Także jestem zdania, że jeśli ktoś ma urodzić szybko i sprawnie to tak urodzi, a jeśli ktoś ma się męczyć to i picie herbatki nie pomoże ;) Odnośnik do komentarza
Haneczkaa Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja leżę w łóżeczku co prawda, ale poszlamspac o 3. Dzwonił do mnie mój K i prosił żebym została w domku bo właśnie przedziera się jadąc do pracy przez burze śnieżna. Jakiś pogodowy armagedon mamy. Ubierajcie się dziś cieplutko Odnośnik do komentarza
matkapolka4 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 O matko jaka pogoda wstretna leje wieje mala ze mną w domu zostaje bo wszyscy na okolo chorzy i nie będzie miał kto jej odebrać.Ja podobnie jak Renia rozpakuje sie początkiem lutego jeśli wytrzymam takiego mam smaka na paczka i kakao a tu lipa nie można .Ernesto co tam u ciebie nic jux sie po wizycie w szpitalu nie odezwalas.A torbe szpitalna od październik mam bo juz dwa razy z niej korzystałam. Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 No a czasem z ta pralka bywa tak, ze niby nie duzo prania wsadzę a i tak 3razy piorę bo nie dopiera. Szlag mnie trafia wtedy. Moja mama jakiś czas temu kupila sobie pralkę jakas tania chyba za 1100zl i to juz z przedluzona gwarancja, amica chyba albo jakas inna zwykla ladowana od przodu. Z wyświetlaczem.,bardzo cichutka :) Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 http://mumandthecity.pl/a-dajcie-wy-nam-wszyscy-swiety-spokoj/ polecam bloga :) Odnośnik do komentarza
daaaga20160307 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja miałam pralkę Polar Eco.Green 1100 obr/minutr. Fajnie.prała, ale ... Do końca ciąży z niej prania nie wyciągałam ;-) nie schyliłam sie. Kosztuje ok 900 zl, programator w miare. Pierze ogromną ilość ciuchów roboczych i żadko kiedy świeci sie serwis. Jest u teściów już 5 lat, a opierała jakby nie było 3 rodziny czyli spokojnie 15 lat się użytkuje. ALE jakby nie patrząc budżet jest spory. Siostra kupiła Samsung Eco Buble i jest bardzo zadowolona. Nie może się jej nachwalić. Można kupić te eco buble już za 1100 zl I jakbym kupowała.to wybrałabym właśnie tą ;-). Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Tez mam pralkę firmy polar:( nie strasz daga ze pozyje te 15lat bo mnie szlag trafi:) Odnośnik do komentarza
olka135 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Madika Lece do pracy! Trzymajcie sie brzuchatki!!! I jak mozecie to siedzcie dzisiaj w donkach zeby Was wiatr nie porwal!!! Bo gdzie bede Was szukac potem Hehe jak słodko to zabrzmialo :) Co do pralek - teraz większość z chińskich produktów? Robione... Też będę kupować pralke ale taka zwykłą, pierdziele potem się schylac i to jeszcze po porodzie jakbym miała cesarke to watpie że dam radę. :) Kurde znów mnie rozbiera choroba... Jeszcze wymiotuje, i bóle brzucha z twardnieniem :( aż do mamy przyjechałam jakby się coś działo to tu dom pełen ludzi to nie będę sama... Pogoda okropna, jeśli nie musicie to nie wychodźcie z domu Bo masakra :/ Odnośnik do komentarza
nati91 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja mam electroluxa ładowanego od góry od pół roku i na dwie osoby jest super. Ładnie pierze, choć trwa to ponad 3h, ale wczoraj wcisnęłam opcję "szybkie" i trochę ponad 2h trwało. Na razie będzie ok, bo dziecięce ciuszki i tak będziemy prać osobno. Nie pamiętam ile kosztowała, ale nie sądzę żeby więcej niż 1300 ;) Odnośnik do komentarza
ania71250 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Witajcie :).Leniwiec jeśli chodzi o pralkę to przy kupnie weź pod uwagę ilość wsadu żeby była duża,tak samo według mnie ważna jest funkcja 90st bo nieraz trzeba oś wygotować np. ręczniki czy pieluszki tetrowe. I krótki program 15 min też się przydaje w razie jakiegoś zalania się czymś. Moja pralka ma jeszcze system aqua stop czyli że nie zaleje mi domu w przypadku awarii. A jeśli chodzi o termin porodu to ja mam według OM na 10.03 ale na każdym usg wychodzi mi 2-4 marzec i tak się z lekarzem sugerujemy.Moja córka jest z 2.03. może będę miała dwoje dzieci z jednego dnia :). 29,02 mogłabym urodzić, zabawne by to było byle nie 13-go nie wiem czemu ale nie chciałabym :). Piszcie tą wyprawkę do szpitala,chętnie skorzystam :) Odnośnik do komentarza
ania71250 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Jedna grudnióweczka już od 30 godzin ma skurcze i jeszcze nie urodziła masakra!!! Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ta krotki program musi być. Ja mam 30min najkrótszy. Moja przekleta niby ma ladownosc do 6kg a jakos nie idzie wsadzić tyle moim zdaniem, ajak wsadzę to nie wypierze sie porzadnie Odnośnik do komentarza
niuska_aw Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 ania71250 moja córcia urodziła się 13-ego:) Odnośnik do komentarza
niuska_aw Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ale ta grudnióweczka jest w Anglii, tam ponoć takie procedury, że jak nie masz regularnych skurczy to nie przyjmą cie do szpitala:/ Odnośnik do komentarza
Gość kamilla Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 ania71250 Jedna grudnióweczka już od 30 godzin ma skurcze i jeszcze nie urodziła masakra!!! nie strasz :( Odnośnik do komentarza
daaaga20160307 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 kamilla Tez mam pralkę firmy polar:( nie strasz daga ze pozyje te 15lat bo mnie szlag trafi:) U nas jest 5 lat, do września służyła 3 rodzinom + ciuchy robocze więc można jej dać długą, albo bardzo długą żywotnośc. Na Twoim miejscu kupiłabym inną jak nazbierasz kasy, a tą sprzedała na olx :P Odnośnik do komentarza
Aniołek_nocy Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja 2 miesiące temu kupiłam samsunga eco buuble ale w wersji slim (też mała łazienka miałam taką ładowaną od góry) pojemność 7 kg i powiem że rewelacja odpiera wszystko, pojemna ma specjalny program dla ciuszków dziecięcych więc mega fajna :-) no i program szybki 15 min :-) też się sprawdza tylko że wtedy maksymalna ilość ubrań to 3.5 kg ale i tak fajna opcja jak trzeba wyprać coś na szybko:-) sygnały dźwiękowe spodobają się maluchom bo bardzo fajne melodyjki:-) Dobrego dnia :-) Odnośnik do komentarza
Zu2ia Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 ania71250 Jedna grudnióweczka już od 30 godzin ma skurcze i jeszcze nie urodziła masakra!!! Ja miałam skurcze 27h i tez efektu nie było ;) Odnośnik do komentarza
Zu2ia Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Ja miałam skurcze 27h i tez efektu nie było ;) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi