Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Hej kochane, dogoniłam.
aniolek nika gratulację i życzę dużo zdrówka maleństwom i wam oczywiście.
Nika ależ poszalałaś z tym tempem porodu- super.
Dziewczyny w szpitalach trzymcie się.
Ktos pytal o moje oponki serowe to one maja w środku trochę dżemiku i śmietany i z tej samej mady kuleczkę serową.
Nam wczorajsze popołudnie i dzisiejsze pól dnia zajęły przygotowywania do imienin.
Jeszcze wymyśliliśmy z mężem ze kolacje tez zrobimy :D ogarnęliśmy razem. Goście byli wszystko smakowało wiec impreza udana. Posprzątane i teraz odpoczywamy.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09kwa3zcvri.png

Ufff, to mnie pocieszylyscie :) chociaz tyle będę spokojniejsza, bo nawet torba nie spakowana,ale za nią chyba już jutro się wezmę w razie wu. Chociaż fakt, sama zauważyłam że odpadł, no i wchodzą mi między cycki a brzuch 3palce. Takie tam wrozenie z brzucha :D

Kamilla, trzymam kciuki żeby nic się nie rozwinęło! Jelitowka w 8/9miesiącu ciąży daje popalic, wiem coś o tym...

http://www.suwaczki.com/tickers/o148jw4zryx0935t.png

http://www.suwaczki.com/tickers/74dianliy9gjlbfs.png

ortoda
Hej kochane, dogoniłam.
aniolek nika gratulację i życzę dużo zdrówka maleństwom i wam oczywiście.
Nika ależ poszalałaś z tym tempem porodu- super.
Dziewczyny w szpitalach trzymcie się.
Ktos pytal o moje oponki serowe to one maja w środku trochę dżemiku i śmietany i z tej samej mady kuleczkę serową.
Nam wczorajsze popołudnie i dzisiejsze pól dnia zajęły przygotowywania do imienin.
Jeszcze wymyśliliśmy z mężem ze kolacje tez zrobimy :D ogarnęliśmy razem. Goście byli wszystko smakowało wiec impreza udana. Posprzątane i teraz odpoczywamy.

no bo tak zawsze jest..człowiek się spina,awanturuje a to mozna pieknie na spokojnie wszystko zrobić i wszyscy sa zadowoleni:)Brawo Wy !!

A to Twoje imieniny były?Jak tak to duzo zdróweczka kochana,szczesliwego i terminowego rozwiazania i czego sobie tam zapragniesz jeszcze :*

Uciekam kochane:*Dobranoc..spokojnej tam no ~! :D

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Kamila najwazniejsze ze im przeszlo. Chociaz u nas zawsze mowia o 48h, ze przez tyle sie zaraza. Moja siostra w ogole nie zwraca uwagi na takie rzeczy. Dzieciaki przeziebione jak kiedys do niej pojechalam, a ona w lozko ledwo zywa! Maz poszedl tylko na chwile, ja zostalam w aucie no ale jego potem rozlozylo.
Cola wygazowana, sprawdzone:-)
RedNails nie sluchaj tesciowej. Mi tez ludzie w pracy czasami tak mowia, albo daja zlote rady. A dajcie spokoj. Nic nie jest przesadzone. Kolezance wmawiala babka ze brzuch jej sie obnizyl to urodzi wczesniej, a urodzila tydzien po terminie:-)
Iness jak my kiedys pomalowalismy farba drewno i okropny smrod byl to okno w tym pokoju otworzylam, drzwi zamknelam i reczniki polozylam pod drzwi zeby zakryc szczeliny:-) bylo lepiej
Madika juz konczylam prasowanie i tak a jeszcze ostatnia rzecz, a jeszcze tylko to:-) ale cos czuje ze mi przejdzie:P
Dobrej nocki Brzucholki. Badzcie grzeczne;-)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-72309.png]Tekst linka[/url]

To były łączone imieniny: mojego męża który miał w styczniu i moje które będą 6 lutego.
Razem daliśmy radę. Powiem, ze męża mam kochanego naprawdę wszystko pomógł i razem stanowimy dobry team. To moje drugie małżeństwo i mam nadzieję że zawsze tak będzie, ze oboje zawsze będziemy umieli sie dogadać. Najfajniesze jest to ze po sprzeczce czy kłótni ważniejsze staje sie pogodzenie a nie kto miał racje i upieranue sie przy swoim.

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvzi09kwa3zcvri.png

a ja bym nic nie robiła wzgl tej ewentualnej jelitówki, fakt nie ładnie to wyszło (pewnie nawet nie pomyśleli, że powinni cie uprzedzić przed przyjściem), ale nie jest powiedziane że się zachoruje, a połowa choroby tworzy się w głowię, także spokojnie, ponadto po wystąpieniu jelitówki już się nie zaraża, więc potencjalnie zdrowe osoby są źródłem zarażenia, bo zaraża przed i ewentualne w trakcie, a nie po.

Ciaza316
.....
Iness jak my kiedys pomalowalismy farba drewno i okropny smrod byl to okno w tym pokoju otworzylam, drzwi zamknelam i reczniki polozylam pod drzwi zeby zakryc szczeliny:-) bylo lepiej
Madika juz konczylam prasowanie i tak a jeszcze ostatnia rzecz, a jeszcze tylko to:-) ale cos czuje ze mi przejdzie:P
Dobrej nocki Brzucholki. Badzcie grzeczne;-)

Ciaza316 i tak własnie zrobię pomalowany pokój wietrze cały czas, ale w sypialni też dla spokoju otworzę na noc śpię przy kaloryferze więc nie zmarznę ;-) Dzięki

http://www.suwaczki.com/tickers/3i49zbmh5rsy2iro.png

Aniolek, Olka zdrowka dla Waszych Maleństw :) takie malutkie dzieci i juz zapalenie pluc. Ale sa silne i szybko sobie poradzą :)
Mi dzisiaj odpisali z lozeczka i nie wymienia wszystkich części tylko dwie. Albo zwroca pieniądze. Tylko pewnie za wysyłkę strace ehhh... juz mi przykro :/ a tu przecież wszyscy rodza a ja bez lozeczka.
Wg mala mi teraz tak wchodzi pod żebra często, ze czasem sie na nia gniewam. Zla matka :/
Dzisiaj mama została u wujka a my pojechaliśmy do tesciowej. No i Mlodsza siostra myla garnki na parterze w kuchni i stary jej zapukał na okno zeby do niego wyszla. I pytal sie jak mama robi bo chciałby sie z nia skontaktować. I chyba jutro do niej przyjdzie. A najgorsze jest to, ze ona sie juz chyba łamie. Kur... nie mam sil juz na to. Za duzo nerwów. Brzuszek twardy :/ po co mojemu Maleństwu takie stresy :/

Sylwia921125
Aniolek, Olka zdrowka dla Waszych Maleństw :) takie malutkie dzieci i juz zapalenie pluc. Ale sa silne i szybko sobie poradzą :)
Mi dzisiaj odpisali z lozeczka i nie wymienia wszystkich części tylko dwie. Albo zwroca pieniądze. Tylko pewnie za wysyłkę strace ehhh... juz mi przykro :/ a tu przecież wszyscy rodza a ja bez lozeczka.
Wg mala mi teraz tak wchodzi pod żebra często, ze czasem sie na nia gniewam. Zla matka :/
Dzisiaj mama została u wujka a my pojechaliśmy do tesciowej. No i Mlodsza siostra myla garnki na parterze w kuchni i stary jej zapukał na okno zeby do niego wyszla. I pytal sie jak mama robi bo chciałby sie z nia skontaktować. I chyba jutro do niej przyjdzie. A najgorsze jest to, ze ona sie juz chyba łamie. Kur... nie mam sil juz na to. Za duzo nerwów. Brzuszek twardy :/ po co mojemu Maleństwu takie stresy :/

jeżeli wymiana tych część jest z winy sprzedawcy, to ma on obowiązek zwrocić ci koszt przesyłki tej do ciebie i koszty przesyłki zwrotnej do sprzedawcy.
A jeżeli zdecydujesz się przyjąć ten towar to i tak musi ci zwrócić za 3 przesyłki te 2 do ciebie i 1 od ciebie

kalae, pewnie jak ze wszystkim zalezy od organizmu. jedni sie szybciej zarazaja, drudzy pozniej. nie twierdze ze ja napewno cos zlapie, ale ja z nimi tez bliskiego kontaktu nie mialam jak on. on sie z nimi wyglupial. wszystko bylo ok do kilku godzin po spotkaniu, teraz ma troche podwyzszona temperature. dzieciakom juz objawy przeszly ale ich mama sama dzis ma rewolucje. zreszta nie wazne jjz bo to temat rzeka

sylwia - trochę źle to napisałam jezeli zdecydujesz się przyjąć ten towar to sprzedawca musi ci zwrócić za przesyłki 2 (tej do ciebie i tej zwrotnej do niego) a odesłać towar musi na swój koszt. W każdym razie nie ponosisz w tym przypadku kosztów przesyłki ani jednej. Raz że przy zwrotach zgodnie zustawą obowiązuje zwrot kosztów dostarczenia, a dodatkowo jeżeli towar nie jest zgodny umową sprzedawca ponosi dodatkowo koszty zwrotu przedmiotu.

~kamillaaa
kalae, pewnie jak ze wszystkim zalezy od organizmu. jedni sie szybciej zarazaja, drudzy pozniej. nie twierdze ze ja napewno cos zlapie, ale ja z nimi tez bliskiego kontaktu nie mialam jak on. on sie z nimi wyglupial. wszystko bylo ok do kilku godzin po spotkaniu, teraz ma troche podwyzszona temperature. dzieciakom juz objawy przeszly ale ich mama sama dzis ma rewolucje. zreszta nie wazne jjz bo to temat rzeka

bez przesady nawet ebola tak szybko nie 'wykluwa się", trochę czasu trzeba, no minimum 12 godzin od zakażenia.
może i ma jelitówkę ale zaraził się od kogoś innego w każdym razie
bo to by był jakiś ewenement piorunującego zakażenia

bo tak jak pisałam wcześniej, zaraża się 2-3 dni przed wystąpieniem objawów, czyli te dzieci nie zarażają już, zresztą dokladnie to zu2ia opisała.

kij z tym kto od kogo :)najwazniejsze żebys Ty nie załapała :)

Sylwia kurcze nie wiem co Ci radzić..jak matka peknie to koniec..znów stresy..ech ja bym może matke nastraszyła,że jak go przyjmie to Ty z męzem sie wyprowadzisz i juz..co nie byłoby złym pomysłem..ja wiem,że mama,siostra...ale teraz tworzysz swoja rodzinę i potrzebujesz spokoju..
Pogadaj z mamą..może trzeba ja wziąć do psychologa co??
nie wiem,mam nadzieje,że to wszystko sie szybko skończy,bo szkoda Ciebie i maleństwa teraz :/

Malutki dzis rozrabiaka straszny..jejku..gdzies mi tam raczke wkłada i gmera,ból jak cholera..łaże ,wracam chwile ok i znów..wzięłam nospe,bo moze to tez wiezadła

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Gość kamilllaaa

misiakowata30
kij z tym kto od kogo :)najwazniejsze żebys Ty nie załapała :)

Sylwia kurcze nie wiem co Ci radzić..jak matka peknie to koniec..znów stresy..ech ja bym może matke nastraszyła,że jak go przyjmie to Ty z męzem sie wyprowadzisz i juz..co nie byłoby złym pomysłem..ja wiem,że mama,siostra...ale teraz tworzysz swoja rodzinę i potrzebujesz spokoju..
Pogadaj z mamą..może trzeba ja wziąć do psychologa co??
nie wiem,mam nadzieje,że to wszystko sie szybko skończy,bo szkoda Ciebie i maleństwa teraz :/

Malutki dzis rozrabiaka straszny..jejku..gdzies mi tam raczke wkłada i gmera,ból jak cholera..łaże ,wracam chwile ok i znów..wzięłam nospe,bo moze to tez wiezadła

mi tez przy jajnikach gmera i wypycha, boli jakby mi igle wbijala ;D no i tak glowka, teraz to faktycznie czuje glowe na dole, jak ma czkawke to czuje w tylku wszystko ;D

Aniołek, Olka, trzymam kciuki za maluszki, niech zdrowieją :) i w ogóle wszystkie mamusie wracajcie jak najszybciej do domków z maluszkami :)
Maja śliczna :)
Sylwia, trzymaj się tam, niech Wam już ojciec nie uprzykrza życia... może niech mama się sam na sam z nim nie spotyka, niech rozmawiają przy Was wszystkich.
Moja pupkę ciągle wypina :) chyba na klapsy :D a z drugiej strony mi wbija ręce i nóżki w biodro. Taki łobuz mały :)
Jutro do lidla jedziemy zobaczyć te rzeczy dla malucha i pewnie biustonosz sobie kupię ten beżowy, jeśli na żywo też będzie taki ładny :)
Dobrej nocy mamuśki, nie rodźcie :D

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6io4p2e2irzwe.png

https://www.suwaczki.com/tickers/zpbn6iyesqoui9t8.png

Kamilla spokojnie, jesteś bezpieczna bo ja już odchorowałam jelitówkę jako reprezentantka Marcówek, była naprawdę ostra więc już żadna nie powinna tego przechodzić. (A jakby co, to smekta na zatrzymanie dołu, lekka standardowa dietka jak przy biegunce i wymiotach i do tego elektrolity. No i jak już będziesz mogła to dużo pić, najlepiej wody)
My po weekendowej wizycie teściów, no i jak to zwykle, bez spięć się nie obyło, ale w miarę spoko, tylko zmęczona jestem. Obejrzeliśmy sobie z mężem "Spotlight" (fajny, warto) i zbieram suę do spania. Za bardzo mi się nie chce, bo spałam w dzień (powiedziałam że słabo się czuję i zdrzemnęłam się z synkiem 2godziny zamiast kawkować z teściową;) ).
Ja mówiłam o aktualizacji tabelki, ale nic tam nie grzebsłam, bo się nie znam;)
LUTY!!!!!!:)

http://www.suwaczki.com/tickers/lprkzbmhlydqtmyx.png
http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5e9sf8amqv.png