Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Izabel82
U nas dziś masakra mała albo się szarpie z cyckiem, albo zje zasnie a odlozona ryczy, rzuca się... Butlą się ksztusi... Nie mam pomysłu co jej jest

A spróbuj ja wziac na rece, ułóż w pozycji plodowej, na taka żabke i przycisnij ja do siebie i pokolysz sie z nią, tylko chwile ja tak musisz przycisnac do siebie. Antosia nawet tak zasnac potrafi.
Tylko ja jej nie nosze, tak siedzac.

Gość magdalenka851

Nati zazdroszczę wieczoru. Mój to chyba by mnie nie puścił bo jakoś się boi własnego dziecka. Czasem mam wrażenie że celowo się tak zachowuje zeby nie musiał się dzieckiem zajmowac:( ale pracuje nad tym i o ile przy pierwszym sama wszystko robiłam tak teraz juz powoli męża angażuje. Od wczoraj podaje delicol i trochę więcej mi dzis pospal ale za to strasznie ulewa. Zauwazylyscie może taka reakcje u swoich?

kamillla
hejo fotki nie mam jeszcze :D ale jak zrobie to wstawie

wiecie co dalam malej mleka z butli. Ja pierdziele jaka walka z tym byla, kompletnie nie chciała tej butli ssac. wypila 100ml a reszte juz dałam z cyca bo sie wkurzała. Ciekawe czy inna butle by tolerowala

Kamilla nie sadze zeby chciała inna butle. Dzieci ktora sa wyłącznie kp tak maja. Olek tak samo sie wkurzał na buteleko dopóki nie zrobiliśmy dnia ze był tylko na butli. Teraz juz sie przyzwyczaił.
A jaka masz butle?

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0amowleixu.png
http://www.suwaczki.com/tickers/relg20mm17vkmfcs.png

O Kamila,jak ładnie :)

my dzisiaj byliśmy na festiwalu Food Tracków. LUDZI OD GROMA, ale daliśmy radę. Ja w sumie zjadłam ze trzy frytki i kawę dyniową, na nic jakoś ochoty nie miałam. No ale miło było sie wyrwać z domu. Teraz mężu z Zuzią śpią sobie razem, ja skończyłam prasować i jakiś film zaraz obejrzymy :)

Moja Zuzka butli nie bardzo lubi. Najgorzej jest żeby się zassała, jak już złapie to jakoś idzie. Podaję jej co wieczór żelazo i witaminy butelką (rozpuszczam w małej ilości wody-jakieś 5ml). Mamy Avent Natural.

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73hdgeli2cuo5h.png

He dziewczyny ja taka niewyspana nieumalowana;p ale dzieki :) niby bardzo długich nie miałam, takie troche za lopatki ale ile lżej.. No i lepiej sie czuje. No i fryzjerka tez mowila o tym 3miesiacu, ze zaczynają włosy wypadać albo zeby sie psuć .podobni włosy okolo miesiąca wypadają a potem juz wszystko wraca do normy. I opowiadala mi jakie to ilości leca czasem, ze pęki włosów dziewczyny wyciagaly... No zobaczymy jak to bedzie;)

Gość misiakowata

Widac roznice widac :-)bardzo ladnie :)
Ja tez musze sie wybrac wkoncu do fryzka..ale nie zetne sie poki co jak widzicie mnie na fb..
Poki co szkoda mi czasu na prostowanie wlosow no a tu jednak trzeba codziennie..
Ale podciac juz musze oj musze :)

U nas imprezka trwa.fajnie ze dziewczyna kolegi nie pije to czuje sie ok..ale za to zre kanapeczki ktore chlopaki maja na zagryche..co ja zrobie jak moj P.takie dobre zrobil :) hehe
A Mati jak to mati dopil drugiego cyca i cale spotkanie przespane :-)
A w prezencie cale pudlo pampersow dostal :)