Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Barcelona
Ok zrobilam dzisiaj upamiętniające kubeczki ze zdjeciami z poszczegòlnych usg naszej kruszynki :) padam na leb i szyje ale jeszcze was poczytam .... Ciekawosc mnie zrzera jak tam dziewczyny rodzące :) :*

Barcelona sliczne kubaski :D

Ja juz po 2 spr. Pulsu Hani. I oczywiscie apac mi sie juz nie chce.... Ale wszystko prawidlowo

Jezu tak mnie bola plecy i uda... MASAKRA jakas...

Nie wiem co mialam jeszcze napisac...

A co jakis czas jakis niemowlaczek placze... Aaaa to jak niemowlaczek to i Leniwiec :D Jak tam sie czujesz? Jak Elizka?
Gratuluje piwrwszego obsikanego lozka!!!:D Chrzest juz przeszlas:D

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Gość Ernestoo

~Leniwieccccc
~Ernestoo
Chce do domu!!!!!!!!!!
Haniutka zamien sie ze mna. Juz wole patrzec na mizdrzacych sie malolatow niz miec bekajaca, sapiaca, stekajaca sasiadke.

Jeszcze pewnie nie wiadomo czy chrapie???;)

Aga, gratulacje! Z tego co pamietam, Pawelek juz zaklepany dla Hani Madiki?
A co ja wygralam? Bo rozumiem, ze wygralam zaklad?:-D

Lilijka, ale wstyd! Dobrze, ze nie "promien"!

Co do paciorkowca, naszego poczciwego giebelesa, to moze chyba kolonizowac odbyt nie kolonizujac pochwy, moze kolonizowac i to i to. To tak jak z e-coli - moze byc np.w pecherzu i pochwie a moze byc tylko tu lub tu.

Mysle, ze rozsadniej jest pobierac z dwoch dziurencji, ale pazniejsza pochewka...:)

My sie karmimy... i Eliza zrobila pierwsza brazowa kupke (=czyli z mojego mleka ?????!!!!) Bo wczesniej mielismy dwie smolki...:)
Byly tez dwa siusia:) jeden w pampersa a drugi na lozko (mamy)...bo mama zle zapiela pieluche i dzieciak sie obsikal...matka, wstydz sie !;)))

Leniwcu ja na szpitalne to niech leje ile wlezie. Dobrze ze Ci w domu nie ochrzcila.
Co do sasiadki... chrapie. Nie pytajcie sie czy puszcza baki.... wole zyc w niewiedzy :D

Widze ze w szpitalach spac sie nie da;)
U mnie tej nastce co chwile tel napier...chyba rano czeka ja rozmowa co do zycia w społeczeństwie;) matka nie nauczyla to czas to naprawic a jak nie to pokaze jej co to " szpitalna" fala;))
Gratuluje Leniwcu siuskowego chrztu te pieluchy teraz robia takie nieszczelne nooo;)))

http://s5.suwaczek.com/201603091556.png

chwilę się zdrzemnełam zanim mi sie zrobiło gorąco i znów mnie "oblazło"..Jezuu to chyba jakas klątwa..tak ktos mi zazdrości,że kuźwa nie mam spokoju..Wywietrzyłam chate,podenerwowałam się,potem popłakałam,bo opowiedziałam P. jak Leniwiec obudziła się córcią przy serduszku no...i się wzięłam i rozczuliłam,że niedługo ja tak będę tulic mojego maluszka..i dla niego tak cierpię..dam radę 20 dni :D
Ernesto dzis pewnie Cię wypuszcza :)
Madika biedulo obolała :*

Nie wiem czemu,ale ja kiedys leżąć na ginekologii sie mega wysypiałam..materac wręcz był stworzony dla mnie..no ale nie byłam wtedy takim słoniem...ciekawe :)

Miłego dnia/nocy :*

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

Gość Ernestoo

misiakowata30
chwilę się zdrzemnełam zanim mi sie zrobiło gorąco i znów mnie "oblazło"..Jezuu to chyba jakas klątwa..tak ktos mi zazdrości,że kuźwa nie mam spokoju..Wywietrzyłam chate,podenerwowałam się,potem popłakałam,bo opowiedziałam P. jak Leniwiec obudziła się córcią przy serduszku no...i się wzięłam i rozczuliłam,że niedługo ja tak będę tulic mojego maluszka..i dla niego tak cierpię..dam radę 20 dni :D
Ernesto dzis pewnie Cię wypuszcza :)
Madika biedulo obolała :*

Nie wiem czemu,ale ja kiedys leżąć na ginekologii sie mega wysypiałam..materac wręcz był stworzony dla mnie..no ale nie byłam wtedy takim słoniem...ciekawe :)

Miłego dnia/nocy :*

Misko wspolczuje swedzenia, kto jak kto, ale Ty sie wycierppisz z tym czochraniem. Jedynie pocieszajace jest to, ze jestesmy prawie na finiszu, a slodka zawartosc brzuszka to wynagrodzi.

Gość przyjazna

Ale ja mam od kilku dni porę zrzutu nr.2 :D czwarta rano :D a potem z głodu nie mogę zasnąć.

Oj ludzie są okropni. W styczniu leżąc w szpitalu pisałam Wam o babce która jadac karetka "do porodu" zdążyła poinf.o tym chyba cala wies i przez dwa dni co chwile miała telefony czy to JUŻ i każdemu tłumaczyła wszystko po kolei a historia z rozmowy na rozmowę stawała się dluzsza :D! Tak tak to ta piec łóżkek dalej co jak machnęła kołdrą to ja mdlałam dusząc się itd itd ;-)
także WSPÓŁCZUJĘ dziewczynom w szpitalach i życzę szybkich powrotów do domku :)
A ja chyba musze spożyć śniadanie :-)

~przyjazna
Ale ja mam od kilku dni porę zrzutu nr.2 :D czwarta rano :D a potem z głodu nie mogę zasnąć.

Oj ludzie są okropni. W styczniu leżąc w szpitalu pisałam Wam o babce która jadac karetka "do porodu" zdążyła poinf.o tym chyba cala wies i przez dwa dni co chwile miała telefony czy to JUŻ i każdemu tłumaczyła wszystko po kolei a historia z rozmowy na rozmowę stawała się dluzsza :D! Tak tak to ta piec łóżkek dalej co jak machnęła kołdrą to ja mdlałam dusząc się itd itd ;-)
także WSPÓŁCZUJĘ dziewczynom w szpitalach i życzę szybkich powrotów do domku :)
A ja chyba musze spożyć śniadanie :-)

Mąż wysłany do pracy, a ja Was nadrabiam. Dziewczyny w szpitalach współczuję współlokatorek i niewygodnych łóżek. Leniwiec, Elizka wiedziała które łóżko ochrzcić :P dobrze że szpitalne a nie domowe ;)
Jeju, przyjazna jak przeczytałam że idziesz zjeść śniadanie to zrobiłam się nagle taka mega głodna. No i też muszę wstać ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpr3e5ekflq3mjf.png

Gość Leniwiecccc

Misiskowata- nie placz!;)) dolegliwosci mina (leze sobie na plecach i mnie nic nie dusi tralalalala;))ale przyjda inne rzeczy np.nieprzespane noce;)) Eliza postanowila ze spi tylko w moim lozku po karmieniu. Kazda proba przeniesienia jej do lozeczka konczy sie kleska i placzem. Zaczyna jesc raczki i wkolo macieju;) podobno ma bardzo silny odruch i potrzebe ssania-stad problem z brodawkami i dziecko non stop przy piersi. Najsda sie raczej bo po kilku min karmienia usypia i jak jej nie przeniose to potrafi spsc ggodzine lub dluzej:) a ja nie spie bo teraz boje sie uduszenia jej ponimo trzezwego snu;) od 4 nocy spslam tylko 3 godziny:)
Polozne tu chyba maja mnie dosc;)) wczoraj przyszlam z wyrwanym wenflonem ;) to sie zaczely nabijac "co ja takuego robilam, zeby wyrwac wenflon"... ;)
A w nocy przewijam Elize, patrze i oxzom nie wierze-co to za kupa ????!!!! Pomaranczowa niczym pomarancze Misiskowstej! Mowie sobie-pewnie cos z nia nie tak ! Lece przerazona do poloznych i mowie "Eliza zrobila pomaranczowa kupe..." a one zebym pokazala. Otwieram pampersa a tam normalny kolor...
One pytaja : "gdzie pani tu widzi pomarancz?;))" a ja : "Naprawde, moze tu nie eidac az tsk dobrze, ale na platkach, ktorymi wycierslam pupe- jarzaca pomarancz-zaraz przyniose.."
Pogrzrbalamw koszu o 2:00 sprawdzilam...no soczek kubus lece do nich z platkami... a one na mnie jak na wariatke. Znow kupa magicznie zmienila kolor... ;))
A wiecie co sie stalo ? Jeden z niemowlaczkow ma troche za wysoka bilirubine i lezy w niebieskim inkubatorze w sali. I cala sala jest niebieska...no i kupa Elizy pomaranczowa (ale tylko w sali hahahaha);)
I sama na to wpadlam niczym dr House! ;) ale i tak mamtu etykietke wariatki;))

Haniutek
Widze ze w szpitalach spac sie nie da;)
U mnie tej nastce co chwile tel napier...chyba rano czeka ja rozmowa co do zycia w społeczeństwie;) matka nie nauczyla to czas to naprawic a jak nie to pokaze jej co to " szpitalna" fala;))
Gratuluje Leniwcu siuskowego chrztu te pieluchy teraz robia takie nieszczelne nooo;)))

Hehe :D Haniutku Ty jak nie szlak motorowy chcesz zostawiac na twarzy to fale robic....:D jeheh

I Ty sie dziwisz ze ja sie balam dolaczyc do Twojego pokoju :D heheh Ja jestem zbyt wrazliwa jednostka :D heheh

Leniwiec szkołę robi personelowi szpitala...co by się kobitki nie nudziły;-)

Dziewczyny w szpitalach - trzymajcie się tam jakoś...w razie czego wołajcie Haniutkę - zaprowadzi porządek :D

Co nadrabiam zaległości forumowe to bardziej się śmieje;-) a po kolejnej bolesnej nocy to bezcenne :) Antoni dziś w ramach przeprosin za wczorajszą akcję rusza się elegancko i dosadnie - żebym nie miała wątpliwości, a mój organizm chyba przygotowuje się do ewakuacji - stąd te nocne bóle i wczorajsze skurcze. Ale jeśli przeczucia mojego doktora się sprawdzą to zdąży wrócić z urlopu zanim urodzę (termin mam na 12 a doktorek do 13 na urlopie ;-) ).

Ajka, bądź dzielna! Trzymamy kciuki

Gość Ernestoo

No i wuj, przyszedl p. doktor i powiedzial, ze do poniedzialku bede lezec, bo on wlasnie dyzur konczy. Niestety sala opiekuje sie ten doktorek co mi ostatnio tak nagadal ze mnie do porodu nie puszcza.
Zebym wiedziala ze tak sie skonczy to bym nie dala sie wrobic w ten szpital.

~Ernestoo
No i wuj, przyszedl p. doktor i powiedzial, ze do poniedzialku bede lezec, bo on wlasnie dyzur konczy. Niestety sala opiekuje sie ten doktorek co mi ostatnio tak nagadal ze mnie do porodu nie puszcza.
Zebym wiedziala ze tak sie skonczy to bym nie dala sie wrobic w ten szpital.

O kurcze Ernesto a na kiedy masz termin???

Moze przyjdzie teraz inny doktor i jutro Cie wypusci??? Moze nie bedzie tak zle :)

A ja dzis zle zaczelam dzien:-/ A mialo byc lepiej?
wstalam o 4, potem poklocilam sie z mezem, az sie poryczalam na maxa. A nie zdarzalo mi sie w ciazy, tylko kiedys raz. Obiecuje mi moj od ponad roku, ze zrobi pewne rzeczy w mieszkaniu, typu przykrecenie kibla, wymiana deski sedesowej i takie drobne rzeczy. Od roku go prosze, obiecal ze po sw Bozego Narodzenia to j6z napewno, ze przed porodem to tez napewno. I znow sie napatoczyl temat i znow klotnia. A najlepsze, ze nie pozwala mi samej tego zalatwic, czyli wynajac kogos do zrobienia, bo niby kasy nie ma! No szlag!!!

nie odzywam sie do niego, nie bede odbierac tel. Jestem wsciekla!

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1rdnvc3liu.png

http://www.suwaczek.pl/cache/57f2833102.png

Gość Lilijka87

Ajka, o której cc? Trzymam kciuki! Ciesz się - zaraz będziesz mamą ;)

Leniwiec chyba położne postarają się dziś o twój wypis :) już wyobrażałam sobie jak musiałaś wyglądać grzebiąc w koszu pełnym chusteczek z kupami - niczym zombie!
A może spróbuj smoczka jeśli Eliza chce ciągle ssać? No chyba, że to chęć tulenia. Jeśli dobrze kojarzę to małe leniwce, jak oposy, żyją wszczepione w mamę :)