Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Maaatko! Co za porąbany sen miałam!

Ogladałam wczoraj wieczorem film o tsunami "niemożliwe" i ok, wzuszyłam się kilka razy, łzy popłyneły, potem jakoś usnełam a w nocy........

Śniło mi się że byłyśmy na tej wyspie z naszymi facetami (Barcelona, Misiakowata, Kamila i chyba ktoś jeszcze) i cała akcja się zaczęła. Przyszła fala tsunami, każdy gdzieś zabrany przez wodę a ja szukam namiętnie Kamili bo ta ma zaraz wziąść ślub i z białą suknią w ręku szukam jej po tym gruzowisku! Pływam, biegam, wołam Kaaaaamila i co dziwne napotykam Misiakowatą a ta w basenie pełnym błota i całego syfu kąpie się i wrzeszczy na mnie abym jej nie przeszkadzała bo jak tu stoję to ją skóra swędzi!!! (wtf???)
Więc ja ryczę i dalej szukam Kamili, gdzieś na dachu budynku na hamaku buja się Barcelona w seksi bikini z jogurtem w ręku i mnie kieruje jak mam biegać po tych ruinach ??? I ciągle na mnie krzyczy że Kamili narzeczony czeka na białym koniu i mam się pośpieszyć i nie ubrudzić jej sukni ślubnej...
Kuźwa obudziłam się z płaczem, że nie mogłam odszukać Kamili i że jej facet spierdzielił sprzed ołtarza do którejś z marcówek co dużo gotuje...

Masakra!!!!!!
Wyjdźcie z mojej głowy!!!!!!!!!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/l22njw4zasudaiur.png

Ernesto
Dziewczyny co brały macmiror. Ile się tego wylewa ze środka? Wczoraj przez cały dzień miałam może ze dwie kropki wielkości 2 zł. A dziś rano obudziło mnie uczucie, że coś cieknie ze mnie i było tego całkiem sporo (na pewno więcej niż zwykłej wydzieliny jaką miałam w ciąży). Trochę się przestraszyłam, że mi wody odchodzą :O

to jest różnie, ja zauważyłam, że im dalej w las tym tego się więcej wylewa, wytłumaczyłam sobie, że to pewnie im jest bardziej wyleczona infekcja tym mniej potrzeba tej tabletki, dlatego wypływa.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :D

bad woman! nie moge przestać sie hahać :D zajebisty sen, wyobraziłam sobie misiakowata wpadającą w szał bo jej przeszkodziłaś :D omg :D

ciekawe dla ktorej marcóweczki mnie mój luby olał :D
a barcelona jak zwykle, na hamaku w słoneczku :D

o booozeee dlaczego mi sie nie snia takie sny? tylko rozwarcia i wody lejące sie litrami!!

"wyjdzcie z mmojej glowy!!" :D

Bad.Woman
Maaatko! Co za porąbany sen miałam!

Ogladałam wczoraj wieczorem film o tsunami "niemożliwe" i ok, wzuszyłam się kilka razy, łzy popłyneły, potem jakoś usnełam a w nocy........

Śniło mi się że byłyśmy na tej wyspie z naszymi facetami (Barcelona, Misiakowata, Kamila i chyba ktoś jeszcze) i cała akcja się zaczęła. Przyszła fala tsunami, każdy gdzieś zabrany przez wodę a ja szukam namiętnie Kamili bo ta ma zaraz wziąść ślub i z białą suknią w ręku szukam jej po tym gruzowisku! Pływam, biegam, wołam Kaaaaamila i co dziwne napotykam Misiakowatą a ta w basenie pełnym błota i całego syfu kąpie się i wrzeszczy na mnie abym jej nie przeszkadzała bo jak tu stoję to ją skóra swędzi!!! (wtf???)
Więc ja ryczę i dalej szukam Kamili, gdzieś na dachu budynku na hamaku buja się Barcelona w seksi bikini z jogurtem w ręku i mnie kieruje jak mam biegać po tych ruinach ??? I ciągle na mnie krzyczy że Kamili narzeczony czeka na białym koniu i mam się pośpieszyć i nie ubrudzić jej sukni ślubnej...
Kuźwa obudziłam się z płaczem, że nie mogłam odszukać Kamili i że jej facet spierdzielił sprzed ołtarza do którejś z marcówek co dużo gotuje...

Masakra!!!!!!
Wyjdźcie z mojej głowy!!!!!!!!!!!!!

:D heheheh O kuzwa!!!!!:D heheh Bad Woman moze to da sie jeszcze leczyc????:D heheh moze nie jest jeszcze za pozno :D heheheh

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Haneczka będzie dobrze trzymam kciuki!

Ortoda ja również wspolczuje bałaganu i nerwów.

Bad Woman oficjalnie witamy w krainie uzaleznionych od forum :D

Arwena rozumiem i podziwiam z ta budowa. Ja po zeszłorocznych akcjach z remontem łazienki chyba na budowę domu bym się nie porwała. I niestety faceci często z tym podejściem do pracy tak maja. Myślą ze im więcej pracują tym bardziej nam pomagają :(

Mi się dziś śniło ze poszlam rodzic. Tylko najpierw w szpitalu musialam sobie znaleźć i sprowadzić łóżko bo inaczej nie chcieli mnie przyjąć i szukalam go na 85 piętrze starej części szpitala a tam były szczury ;)

Miłego dnia i jak najmniej ekstremalnych przeżyć. ;)

Olciaa
co dziś robicie na obiad ? bo u mnie brak weny ... ;|

ja mam ogorkowa z wczoraj i na drugie salatka Giros, bo ma brat z zona przyjechać-notabdne ona w 20tc :-)

W ogole u nas wsrod rodzeństwa w tym roku jazda, bo jest nas trojka. Siostra w ciazy na marzec (tydzien po mnie), ja na marzec, brat z zona na lipiec. Czyli moim rodzicom przybedzie 3 wnuczat w ciagu 4 miesiecy. Beda mieli juz 8-mioro. A jak sie zjedxiemy razem wszyscy z tymi maluszkami zwlaszcza, to bedzie czad:-D

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1rdnvc3liu.png

http://www.suwaczek.pl/cache/57f2833102.png

No ale aby obudzić się z płaczem i nie móc powrócić do rzeczywistości??? Nosz kuźwa! A to było tak realistyczne jak w tym filmie!!!
Ja pierdziele, do tej pory miałam w miarę normalne sny ale od dzisiaj boję się zasnąć... Nieeee...

Kamila jesteś mi winna paczkę chusteczek i kubek herbaty melisy! Boże, jaki popier**ny sen!
Aż Gabryśka dostała mega czkawki...

No to na obiad dziś będzie łosoś ze szpinakiem i serem feta zapiekany w cieście francuskim - a co, zaszaleję! :-)

Na DDTVN jest o kawach..... Matulu ale napiłabym się takiej kawuni z ekspresu i do tego serniczka bym zjadła.... aaaaaaaaaa

Idę na zakupy, muszę na tym mrozie wywietrzyć głowę aby więcej nie mieć takich snów :-)

U mnie noc była baaaaaardzo ciekawa.

Dziecię przyszło do nas do łóżka ok. 1:00 i co chwilę coś: pić, siku, rolety do góry, bo jasno... I wiercidupa tak ok. 3 godz nie spała. Mojego nie ruszało nic...

Nagle jak już młody zasnął, mąż zaczął bełkotać dosyć długo przez sen, choćby jakiś Indianin w czasie tańca wokół ogniska.
Nie wiedziałam czy go budzić, czy czekać jak sytuacja się rozwinie. Hehe :)

renatka9010
Jak sie czuje ? Mhh tak sie momentami zastanawiam czy ja w ogole rodzilam :-D swietnie sie czuje :-) troche cipka boli ale to normalne a tak to lux:-) dziecko je , robi w pampersa i spi :-) nawet nie slyszalam czy umie porzadnie plakac ;-) pokarm mam momentami az strugi leca:-) aby tak dalej :-)

To super :) Ciesz się takimi małymi rzeczami. Miłego...

HHAHAHA Bad Women niezła jazda:)) Kamilla jak by co u mnie nie było Twojego lubego:)
Ja własnie sprzedałam wozek ten niebiesciutki i zamowiłam juz dla mojej niuni drugi tyle ze przyjdzie jak wyjde ze szpitala tak sie umowiłam ze sprzedawca . No bo jak ja tam a maz pojdzie do pracy to nie bedzie komu odebrac.
Ortoda wspołczuje bałaganu u mnie w starym mieszkaniu kiedys spadł cały sufit z siatka ... tak robił fachowiec . W nocy było ok poszłam do pracy a dzwoni sasiadka ze u mnie zerwane firany i cos sie tam zawaliło . Biegiem do domu a tam sufit trzymał sie taki złozony tylko w oparciu o łozko.. wiec w nocy by nas zabił.Fachowiec stwierdził ze nie jego wina ze stary budynek.. no dajcie spokój z 10 worków gipsu na łeb by mi spadło a nie jego wina. Oj biedny był jak mnie wnerwił.
Haneczko trzymaj sie tam ja tez dzis sie zastanawiam bo nadal mnie boli nospa nie pomaga a boli jak by mnie ktos nad pepkiem zwiazał sznurem i zaciskał coraz mocniej. Promieniuje mi tak ze az cały dołek i okolice serca bola.

http://s5.suwaczek.com/201603091556.png

Haniutek
HHAHAHA Bad Women niezła jazda:)) Kamilla jak by co u mnie nie było Twojego lubego:)
Ja własnie sprzedałam wozek ten niebiesciutki i zamowiłam juz dla mojej niuni drugi tyle ze przyjdzie jak wyjde ze szpitala tak sie umowiłam ze sprzedawca . No bo jak ja tam a maz pojdzie do pracy to nie bedzie komu odebrac.
Ortoda wspołczuje bałaganu u mnie w starym mieszkaniu kiedys spadł cały sufit z siatka ... tak robił fachowiec . W nocy było ok poszłam do pracy a dzwoni sasiadka ze u mnie zerwane firany i cos sie tam zawaliło . Biegiem do domu a tam sufit trzymał sie taki złozony tylko w oparciu o łozko.. wiec w nocy by nas zabił.Fachowiec stwierdził ze nie jego wina ze stary budynek.. no dajcie spokój z 10 worków gipsu na łeb by mi spadło a nie jego wina. Oj biedny był jak mnie wnerwił.
Haneczko trzymaj sie tam ja tez dzis sie zastanawiam bo nadal mnie boli nospa nie pomaga a boli jak by mnie ktos nad pepkiem zwiazał sznurem i zaciskał coraz mocniej. Promieniuje mi tak ze az cały dołek i okolice serca bola.

haha fajny ten fachowiec :D ciekawe tylko czy gdyby Wam się coś stało też zrzuciłby winę na stary budynek ;/

http://www.suwaczki.com/tickers/m3sxyx8dq52khv5u.png