Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Olka dajesz :) gdzie jak nie tu. Ja juz wyczerpalam na tym forum limit na uzalanie sie nad soba. Wiec mnie nie przebijesz :D
Miskowata no wiesz mi wszystko się kojarzy z zulami bo mam to w genach, ale bawie sie w oszukac przeznaczenie i dobrze mi idzie. Wodki sie nie tkne. Ewentualnie piwo, ale tylko redds żurawinowym innego nie wypije. No ewentualnie z sokiem. Ale o czym ja tu mowie. Jak chce karmic piersia ( jak natura pozwoli) najdluzej rok :)
Ja to wg mam tak zajebisty humor, ale nie wiem czemu. Bo nie mam powodu. No chyba, ze zblizajacy sie porod. Wybieram opcje porod Renatki :D

olka135
Aniołek żebyś wiedziała, że polog z hormonami jest gorszy jak ciąża...

Jestem Sylwia jestem :*
Staram się czytać na bieżąco ale jak wizę jakie jesteście szczęśliwe to nie chce pisać, gdyż ja zlapalam dola...
Nie umiem sobie z tym poradzić a najgorsze jest to że nie chce o tym gadac ani z Mama, ani z Michałem... :'(((((

Aniołek super wieści! :*

Miłego wieczoru wszystkim..

Olka mysle ze wlasnie tu robisz NAJWIEKSZY blad!!! Pogadaj z Michalem a jak z nim nie chcesz to z mama a jak z nia tez nie to wyplacz sie nam. Przeciez tez sa tu dziewczyny ktore maja juz dzieci. One na pewno powiedza co i jak.

Nie zamykaj sie w sobie bo to bedzie NAJGORSZA rzecz jaka mozesz zrobic. Bedziesz sfrustrowana a Michal tez sobie nie poradzi sam. A mysle ze on tez baaaardzo to przezywa.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Ola ale nie duś w sobie ,bo róznie może być..
ja się wygadałam Pawłowi i dziewczynom tutaj,wylałam morze łez i jest lepiej :)Tulę Cię mocno :*

Sylwia ponoć przed samym porodem zmienia się humor radykalnie..może jak ty sie zacieszasz a ja ryczę to już niedługo ??heehehehhe

Haniutku,nie moge otworzyć,czy to skecz:Góral na zakupach??
Dziekuję kochana :*

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

kamillla
Aga współczuje, jakby co to polecam na kaszel ten olejek inhalol, albo olbas, do wdychania :) moj Kacper dużo lepiej sie czuł po tym i teraz sam po niego sięga :D

Dokładnie ten Olbas Oil jest naprawdę super,małemu teraz na noc na pizamke po bokach przy szyi po małej kropelce kropie i lżej w nocy oddycha,cena też spoko bo u nas to ok.15zł

Kamila ten wiesz przedporodowy,nie żebym się nakręciła,ale no wiesz ty masz już ten etap bezpieczny :D

Olka dawaj,zawsze to lżej na duszy się wyglądać komuś:)

Aniołek super jeszcze trochę a Antoś będzie sam jadł:) a do cyca też możesz go dostawiać przy odwiedzinach?

http://s6.suwaczek.com/201011135561.png
http://s6.suwaczek.com/201603311580.png

Nooo dogoniłam:)
Misiakowata tak to goral na zakupach ja z tego płacze;p jeszcze kabaret moralnego niepokoju galeria jest przeza....
Ola dawaj pisz co na serduchu lezy widzisz ze my tu o wszystkim co nam lezy wszedzie w pupce w piczce w zoładku i w serduchu wiec wiesz poddaj sie diagnozie i na lezanke:)) Dajesz malenka:)!!
Ja dzis sie skusiłam na ptysia takiego małęgo tzn pewnie bym sie nie skusiła ale powiedziałam mezowi ze dzis wszystkie jedza ptysie a ja nie moge:( no i jak był po kapustke na obiadek kupił pysznego ptysia i ciastka baletki ktore uwielbiam . Wiec ptys 3 ciastka i sok pomaranczowy .. myslalam ze cukier bedzie ogromny i ..130 to jak na mnie norma chocby po kanapce. Wiec czuje sie rozgrzeszona:)
Za to Zosia chyba mi wyjdzie bokiem i pepkiem wroci masakra tak sie kreci ze laptopa musze trzymac:)

http://s5.suwaczek.com/201603091556.png

KasiaMamusia
kamillla
Aga współczuje, jakby co to polecam na kaszel ten olejek inhalol, albo olbas, do wdychania :) moj Kacper dużo lepiej sie czuł po tym i teraz sam po niego sięga :D

Dokładnie ten Olbas Oil jest naprawdę super,małemu teraz na noc na pizamke po bokach przy szyi po małej kropelce kropie i lżej w nocy oddycha,cena też spoko bo u nas to ok.15zł

Kamila ten wiesz przedporodowy,nie żebym się nakręciła,ale no wiesz ty masz już ten etap bezpieczny :D

bezpieczny, ale znajac moje szczęście to będe sie męczyć do konca, albo tydz/dwa dluzej :D wiec sie nie nakrecam

Gość przyjazna

kamillla
i u nas świnska grypa. Jak mi przyjdzie rodzić samej to poprostu urwe komuś jaja :D

Ahahahaa az sie oplułam !!! :D

Ja tez się boje porodu, mam miec cc ale nie mam daty wyznaczonej ani skierowania jeszcze a pierwszy poród sn odcisnął schizę na mej psychice ..ale nie myślę o tym bo po co sobie dokładać..jak będę myśleć ze mnie dupa boli to w końcu zaboli :D nieee?

Przez dwa tyg po porodzie zakazałam wszelkich odwiedzin (chyba ze sama poproszę) zamykam drzwi i będziemy tylko MY w piżamie jak będzie trzeba od rana do nocy..ale razem :)

a mam nawet cole i drożdżowe z marmoladą jakby ktoś mogę polać :)

zrobiłam porządek w dokumentach co do szpitala trzeba i w tych badaniach, tak, żeby nie szukać. Gin mi kazał gbs i gr krwi do karty ciąży przypiąć.

~przyjazna
kamillla
i u nas świnska grypa. Jak mi przyjdzie rodzić samej to poprostu urwe komuś jaja :D

Ahahahaa az sie oplułam !!! :D

Ja tez się boje porodu, mam miec cc ale nie mam daty wyznaczonej ani skierowania jeszcze a pierwszy poród sn odcisnął schizę na mej psychice ..ale nie myślę o tym bo po co sobie dokładać..jak będę myśleć ze mnie dupa boli to w końcu zaboli :D nieee?

Przez dwa tyg po porodzie zakazałam wszelkich odwiedzin (chyba ze sama poproszę) zamykam drzwi i będziemy tylko MY w piżamie jak będzie trzeba od rana do nocy..ale razem :)

ja też chce mieć swiety spokój po porodzie, też przynajmniej 2 tygodnie. chyba że będą to osoby które wiem, że mi poprawią humor a nie jeszcze mnie zdołują

moja mama stwerdziła ze wezmie sobie 2 dni wolnego tak zeby ze mna pobyć, bo "ty musisz lezec..." ale nie wyobrażam sobie tego bo z nią to ja sie pobije prędzej :D

~kalae

zrobiłam porządek w dokumentach co do szpitala trzeba i w tych badaniach, tak, żeby nie szukać. Gin mi kazał gbs i gr krwi do karty ciąży przypiąć.

ja poprosze i cole, i drozdzowe :D

no widzisz już coś zrobiłaś :D może jutro przyjdzie pora na torbe! :D

kamillla
~kalae

ja poprosze i cole, i drozdzowe :D

no widzisz już coś zrobiłaś :D może jutro przyjdzie pora na torbe! :D

nawet z cytryną ta cola moze być :D

torbę to ostrożnie bo jakoś takie przeświadczenie że jak ją spakuje to do szpitala pojadę

w sumie mam przygotowane, to włożę tylko w torbę jak trzeba będzie