Skocz do zawartości
Forum

Marcóweczki 2016

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam wizyte w poniedziałek. Musze powiedziec ginowi zeby mi zalecil jakies badania. Bo juz od 1 trymestru nic nie robilam :/ i sie denerwuje bo po tak dlugim czasie badania moga wyjsc calkiem inaczej. No, ale zamiast sie zamartwiac to jem jem jem..... dzisiaj tyle zjadlam,ze zaraz pekne,ale chętnie bym cos Jescze wszamala.
Monika super,ze udalo sie zamówić te drzwi :)

Ja zrobiłam crumble i już oczywiscie spora porcję zjadłam w dodatku z lodami. Szarlotka chodziła za mną od jakiegoś czasu a to taka szybka wersja i pyszna, na ciepło, z lodami waniliowymi mniam!
A wracając jeszcze do teściowych i ubranek to moja też oczywiscie nie mogła wytrzymać i kupiła ciuszki zanim znaliśmy płeć, ale po co unisexy? Kupiła różowe śpioszki i w kwiatki chyba z 4 pary i trzy różowe bodziaki, ale synek spał w różowych i ślicznie wyglądał. W nocy ciemno, nikt nie widział. Ja takiej dużej wagi do tego nie przywiązuje a moj mąż się śmiał że jest gender i Ksawciu i tak sam sobie wybierze płeć:)

http://www.suwaczki.com/tickers/lprkzbmhlydqtmyx.png
http://www.suwaczki.com/tickers/17u93e5e9sf8amqv.png

ja pitole zawsze chcialam wiedziec jak bym wygladala gdybym wazyla 51-55kg :D niestety nie potrafie zejsc nizej niz 65, zanim zaczelam spotykanie z moim K wazylam 59, jak ostatnio widzialam zdjecie z tamtego okresu to az mnie serce bolalo. nawet moj K powiedzial ze sucha bylam. az mu przyjebac chciałam. :D

a wyskakują wam krostki na cycochach? bo mi tak, moze nie wielkie ilosci ale jednak... i nie sa to takie typowo ropne czy jakies w tym stylu krostki tylko wlasnie takie... dziwne. skonczyla mi sie oliwka z babydream, musze kupic bo mnie brzuch swedzi coraz czesciej

Monimoni
Ja zrobiłam crumble i już oczywiscie spora porcję zjadłam w dodatku z lodami. Szarlotka chodziła za mną od jakiegoś czasu a to taka szybka wersja i pyszna, na ciepło, z lodami waniliowymi mniam!
A wracając jeszcze do teściowych i ubranek to moja też oczywiscie nie mogła wytrzymać i kupiła ciuszki zanim znaliśmy płeć, ale po co unisexy? Kupiła różowe śpioszki i w kwiatki chyba z 4 pary i trzy różowe bodziaki, ale synek spał w różowych i ślicznie wyglądał. W nocy ciemno, nikt nie widział. Ja takiej dużej wagi do tego nie przywiązuje a moj mąż się śmiał że jest gender i Ksawciu i tak sam sobie wybierze płeć:)

buehehehe może myślała że wymodli dziewczynkę

ja sie nie czuje zbytnio atrakcyjna w ciazy... dupa mi urosla, w ciazowych spodniach wygladam strasznie grubo... a moze poprostu tak jest i nie tylko w ciazowych.. :D chce kupic sobie rurki ciazowe, chociaz troche swojo się będe czuła bo nienawidze dzwonów.

"Dziewczynki" misiakowata uśmiałam się, ale w takim razie moje już wybalsamowane :D

Kamilla nie zauważyłam żeby mi na piersiach coś wyskakiwało, ale za to mam kilka jakis dziadów na udach. Jakiś taki inny wytrysk i nie chcę zejść.

Kiedyś ważyłam 48 kg to mi mąż powiedział też, że jakiś suchar jestem.

Monimoni niedobra jesteś, narobiłaś apetytu. Uwielbiam szarlotki :D

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0accustsf9.png

CMV robilam i wyszlo mi ze przechodzilam to cholerstwo. Podobno 80% kobiet przechodzilo. Pierwotne zakarzenie jest grozne dla plodu, kolejne juz zdecydowanie mniej. Tak samo jest z toxo, mozna miec nadkarzenie. Te choroby nie leczone moga zagrazac dziecku, ale to nie znaczy ze w 2 dni uszkodza je.
Ja na toxo pomimo ze mam przeciwciala powtorzylam badanie. Teraz jestem spokojniejsza.

Jola bardzo atrakcyjnie wyglądasz,naprawdę :) Piękny brzuszek :)
Renatka,no ja przed ciążą ważyłam 68 to wiesz teraz 82 to trochę jest niestety..Kiedyś dodam Wam moje zdjęcie z przed ciąży...jakoś w marcu czy kwietniu zaczęłam przygodę z fitnessem i zumbą :) może waga nie szła mi w dół,ale za to pięknie mi się rzeźbiła sylwetka ech....no cóż,odchudzać się nie będziemy teraz..po ciąży ruszam pełną parą,tylko mi się tam wszystko pogoi :)
Narzeczony już odczuwa moją wagę,gdzie sam jeszcze mu przybyło...Jak siadam na krawedzi kanapy to on sie unosi na swojej połowie :-D
w ogóle jak sie obracam to jak słoń cholerka..jeszcze ta noga lewa mnie rwie to już w ogóle :)Nie dość ,że słoń to i świnia hehe bekam i pierdzę...aaaa a propo's zaparć jak ktos ma-polecam kiwi...bąki straszne,ale zrzut codziennie :-D

Kamilla pozytywna?no jestem wesoła,ale rzadko..panikara ze mnie..teraz w ciąży to całkiem inna dziewczyna..myślę,że jak urodze malucha to spokój wróci :)i więcej humoru..
Ja schrzaniłam te kuraki w końcu;/..wszystkie mi sie poprzyklejały do folli aluminiowej(pierwszy raz użyłam),wogólewygladaja nie tak jak zawsze..dzwoniłam do mojego,żeby mu powiedzieć on nie odbierał nie odpisywał i sie wzięłam i popłakałam.Facet oddzwania a ja rycze przez kurczaki heheheh juz przyzwyczajony,pożartował to i mi sie humor polepszył...:-)

http://fajnamama.pl/suwaczki/utrzsua.png

czyli mojego wzrostu jestes. poprostu masz mniej ciałka odemnie :D ja sobie kiedys to tlumaczylam tym, ze mam niby grube kości. ale juz sie nie oszukuje :D ja tez licze ze zrzuce po ciazy, mojego narzeczonego siostra nalezala do grubszych a po ciazach jest sucha jak patyk.

kamilla
ja sie nie czuje zbytnio atrakcyjna w ciazy... dupa mi urosla, w ciazowych spodniach wygladam strasznie grubo... a moze poprostu tak jest i nie tylko w ciazowych.. :D chce kupic sobie rurki ciazowe, chociaz troche swojo się będe czuła bo nienawidze dzwonów.

Też mi się wydaje, że spodniach gorzej wyglądam. Ale zaopatrzyłam się w ciepłe rajtki ciążowe, do tego spódnica i można wyjść do ludzi :)

Jola brzunio jeszcze malutki, a Ty szczuplutka. Moje brzucho ostatnio ma fazę wzrostu :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5s2n0accustsf9.png

~anna13
zastanawiam sie czy jak biore euthyrox od 4 tc to dziecko tez bedzie miało niedoczynnosc czy nie?moze sa jakies dziewczyny które brały euthyrox i jak chowaja sie wasze dzieciaczki?

Anna jesli do 20 tc mialas tsh niskie i ogolnie w normie to istnieje duza szansa ze przeciwciala nie zaatakowaly maluszka i nie bedzie mialo uszkodzonej tarczycy i bedzie zdrowe.

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpruay3zb7i47bu.png

https://www.suwaczki.com/tickers/mhsv82c37ktobruc.png

Madika
~anna13
zastanawiam sie czy jak biore euthyrox od 4 tc to dziecko tez bedzie miało niedoczynnosc czy nie?moze sa jakies dziewczyny które brały euthyrox i jak chowaja sie wasze dzieciaczki?

Anna jesli do 20 tc mialas tsh niskie i ogolnie w normie to istnieje duza szansa ze przeciwciala nie zaatakowaly maluszka i nie bedzie mialo uszkodzonej tarczycy i bedzie zdrowe.

przeciwciała? przecież nie każdy ma hashimoto kto ma chorą tarczyce