Skocz do zawartości
Forum

Majóweczki 2015

Joasia21

Rekomendowane odpowiedzi

Hej :)
Jetta juz z tymi postami na Święta chociaż by mogli sie poprawić, co nie?;) u mnie Iza wczoraj poszla na drzemkę po 15 o wstala po 18:-o poszla spać po 23.. Ha! Gdzie sa te Dzieci, które podobno po dobranocce śpią?:P
Ja czekam ns kuriera z kalendarzami a dzwonek nie dziala:| napisałam kartkę proszę pukać - może jej nie zwieje:P z moim słuchem tez tak sobie to chodzę non stop do okna:Pa być miedzy 12-16 to czatuje..:D
Miłego popołudnia :)

Agnes zazdroszczę:) Anastazja ratuje teorie "dobranockową":) Iza dopiero przed 5minutami padła a spala dziś tylko godzinę. Kurier przyjechał - po 19:P ja sie akurat przebierałam, biegnę w samym staniku, światła sie nie chciały zapalać - komedia normalnie :D do tego w okno pukałam żeby mi nie uciekl:P
Jeszcze kalendarzy nie obejrzałam dokladnie, bo pojechaliśmy na zakupy jak P wrócił z pracy. mam nadzieję ze bez błędów sie obyło :D
Dobrej nocki:)

Gość Wisienka3

Pola, na przypalone żelazko najlepsza soda oczyszczona :) troszeczkę na mokra szmatkę i schodzi od razu, możesz tez rozgrzać wcześniej troszkę żelazko.
Moja Hania chodzi spać ok.19.30-20,tylko ze budzi się bardzo wcześnie rano. A ze my z mężem wstajemy wcześnie do pracy, to i ona nam towarzyszy w przygotowaniach :)
Ostatnio co prawda wszystko się poprzestawiało bo przez cały ubiegły tydzień miała b.wysoka temperaturę, dzien w dzien ponad 39.5, nie chciała nic jeść - generalnie jakiś wirus przewodu pokarmowego i gardła.. Meksyk, szczególnie ze ja aktualnie w pracy tez mam urwanie głowy i ostatnie noce po prostu prawie nie spałam. Taki los matki pracującej..
Dopiero miniona noc była w miarę przespana, ok.3h, wiec to juz sukces.
Żyje juz świetami i tylko to trzyma mnie przy życiu.
Ja na prezenty dla dziadków zrobiłam fotoksiążka i fotokonkursu, wyszły super i wiem ze sprawia im ogrom radości.
Ela, jesteś naprawdę wielka! Ja juz szczerze mówiąc zapomniałam kiedy to było jak karmiłam. Tak ten czas szybko leci, ze nasze skarby niedługo skończą 2 latka.. :)

Hej:)
Wisienka, dzięki, na pewno wypróbuję :) Hania tez dobranockowa? Super!:) a te wirusy...ech:| oby żaden sie jyz nieczepiał Was! Duzo zdrowka Hani :)Ach w Święta to chyba Będziesz spać i spać:) po szaleństwie i w domu i pracy jak najwięcej odpoczynku:D kubki i książki na pewno zadowolą Dziadków ! U mnie o kalendarze tez sie juz dopytują czy w tym roku tez będą :)
Jetta no i klops:D patrząc n Twoja Córcię obstawiam,że Iza bedzie nocnym markiem:P no zero pociechy;)
Juli a może jeszcze dojdą te prezenty? Teraz takie opóźnienie.. A Masz jakiś kontakt ze sprzedawca? Wysłał chociaż czy odwlekał na ostatnia chwilę :|
Mnie dzis boli caly dzień żołądek (chyba to) i po przeczytaniu internetow mam juz chyba z 10 chorob:-o Mama mówi ze przezyje to Jej wierzę :P
A dobra wiadomość dnia dziesjszego- pies zostaje u mojej Babci:) zlitowały sie nademne chyba Babcia i Ciocia, albo chca sie odwdzięczyć bo Sis pożyczy im samochód i pomaga szukać innego- takze 2 dobre wiadomości :)
Miłego wieczorka:)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sej2897inpbov.png

Gość Wisienka3

Pola, zdrówka życzę! Teraz co chwila ktoś choruje, wirusy fruwają w powietrzu. Uwazaj na siebie!
Wątpię czy uda mi sie pospać w święta, raczej wątpię:( chociaż może Hania zrobi nam mały prezent i będzie dłużej spała.
Ach, pomarzyć dobra rzecz!
Od razu po świętach wyjeżdżamy prawie na tydzień do Sopotu, zabieramy moja mamę i teściowa i może wtedy trochę zregeneruje siły, bo babcie zajmą sie wnuczka:)

Wisienka dzięki, dzięki :) po prostu w Święta tez Musicie spać tak wcześnie jak Hania i może troche nadrobicie ;)
Sopot? Super!! Wdychajcie jodu ile wlezie;) my podczas naszego nieszczęsnego wypadu za dużo nie skorzystaliśmy:P Zróbcie to za nas:D:D
Dobrej nocki :)

Ale dziś puchy na forum- Hoho Święta coraz bliżej :) najkrótszy dzień w roku to i na pisanie czasu brak ;)
Ja dzis kupiłam sobie prezent od Mikołaja - bluzkę białą :) tylko jest problem- jak ja w niej pójdę na Wigilię a Mikolaj dopiero prezenty zostawi po jedzeniu?;) a Iza dalej bez prezentu- mam 2 opakowania wafelków :P to sie ucieszy...:D Rodzice Moi Jej kuchnię podają przez kolegę - takze i pod nasza choinka cos dla Niej bedzie:D Siostra tez do nas prezent przytacha i Brat:P to poszkodowana nie bedzie;) Mąż chce kupic cos Jej użytecznego ale weź i wymysl co:D
Dobra Wróżko?:) nie ZapominaJ o Nas:)
Miłego wieczorku :)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sej2897inpbov.png

Nie zapominam Pola- tylko co probuje cokolwiek napisac mam ten błąd i mnie szlag trafia!
Ale codziennie staram sie czytać :D chyba ze błąd. ....

Asik pytałaś o trisomie 21 genu-to zespół downa.

Pytacie gdzie te śpiące pieknie dzieci? A to juz mówię- u mnie! Odsetka śpi od 18.30 do 7.30 :D

Wiecej nie pamietam, ale z calego serca Was wszystkie pozdrawiam :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

♥️Najpierw mieliśmy siebie 💚 2006💛Potem mieliśmy Was💙 2015♥️ 2017💜2020❤Teraz mamy wszystko💜

Wisienka odpoczniesz!jeszcze trochę.ja padam na twarz.Dobra Wrozko zazdroszczę jak cholera tych godz snu!!!Ale Julek by ojca nie widział;)wiecie co?szlag mnie trafia jak my żyjemy.ciągle w biegu!na nic czasu.może jak się w końcu przeprowadzimy będzie lepiej.mam dość.sorki za nastrój przygnebienia

Panifiono nie strasz Nas bo przyrost naturalny spadnie ;) a tak serio to jak sobie Dajecie rade?:)
Emka a jak u Was? Mam nadzieję ze Znajdziesz czas i coś Nam Naskrobiesz :)
Izabelcia ostatnie pare dni to i chce być noszona na rękach( nie dość ze brzuch mnie dalej boli to i kręgosłup siada) to i smoczka i cyca na przemian by ssała- tłumacze sobie, ze może kolejne zęby idą np 3- możliwe?
Dobrej nocki :)

Gość Wisienka3

Pola, według mnie możliwe. My juz mamy wszystkie zeby poza piątkami i trójki wychodziły niestety w największych bólach..:(
My juz gotowe na święta, prezenty spakowane, jutro tylko musimy sie spakować.
Potemjeszcze moja chwila przyjemności u kosmetyczki i święta mogą być:)
Dobrej nocy!

Gość Panifiona

Nie no dobra poprawiam sie, nie ma az takiej tragedii :D dzieciaki mi sie trafily anioly choc czasem mam ich dosc, bo np Justuna idzie spac to ja juz happy ze mam ta chwile dla siebie, nawet dobrze z pokoju nie wyjde a tu jeb Dawid sie budzi i balanga do 1 w nocy a czasem w miedzy czasie i Justuna sie przebudzi klade ich razem i padam jak mucha miedzy nimi i znow rano pluje se w brode ze zasnelam bez kolacji kapieli itp czasem to po 3 h na dobd spie :D
A ja nie mam dosyc dzieci tylki zmeczenia, bo od poniedzialku walcze z porzadkami poremontowymi i swiatecznymi i bylo tego tyle ze ja siadalam i plakalam bo tak : tu syf ze nie wiem od czego zaczac tu Justyna marudzi bo nie chce sie z nia bawic bo ona chce na spacer i trzeba ja pilnowac bo chce z mlodym sie bawic i wrzucac mu zabawki lub do reki wkladac a niektore do lekkich nie naleza, potem mlody mruczy bo mu cos nie pasuje ja z braku czasu na siedzenie przy cycku cisne mu butle ( nie zawsze oczywiscie ) ,bucze na Justune bo broi ona placze bo bucze jak ona placze to Dawida budzi a syf dalej jest. I takie kolo. Ale uporalam sie , zostalo mi tylko podlogi umyc, pranie poukladac i choinke ubrac . Dzis mama przyjezdza pierwszy raz na swieta od 5 lat <3 dlatego ja swiat nie robie nawet nie planuje przy garach stac bo mam mame w tym roku ;)<br /> A propo mojej roboty to oczywiscie zero pomocy ze strony meza i jeszcze buczymy na siebie bo kazdy od kazdego wymaga .
Teraz tak ja na swieta prezentow nie robie , zrobilam bunt bo niech choc raz ktos o mnie pomysli, o spaniu Justyny pisalan i wybaczcie ale nie pamietam ! Zalatana jestem to tak jest.

P.S. ten post mial byc dodany wczoraj wieczorem aczkolwiek zasnelam podczas pisania go w nocy o nim zapomnialam i teraz dopiero dotarlo do mnie ze mialam sie odezwac :D

Wisienka no właśnie nam i 3 i 5 brakuje- takze wesoly czas przed nami;) ja jeszcze troche sprzątam ale przyjechala pomoc- mój Brat i właśnie odkurza:D i jeszcze szopkę musimy znieść - i tu sie boje o figurki, ze krowy będą Izę interesować i szopce sie krzywda może stać ;) ale to Tata robił to nie ma wyjscia- musi stac:)
Panifiono ufff no to dobrze, ze aż tak tragicznie nie jest:Dfajnie, ze Mama przyjeżdża to może choc troche oddechu Zlapiesz:) ha! Ja wiedziałam, ze z tym bałaganem kto jak kto ale Ty Dasz rade na 100%:) ale i tak nie wiem jak to Zrobiłaś - chyb a DW z różdżką Ci Pomogła bo bez czarów to nie chyba niemożliwe :D i jeszcze czas na post- szacun:)
A u nas juz tez czekamy na Święta - idę zaraz myc podłogi i warzywa wstawiać na sałatkę:)
Miłego wieczorku:)