Skocz do zawartości
Forum
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
ashley0301

Marcòweczki 2015

Rekomendowane odpowiedzi

jeśli chodzi o sny erotyczne to aj dziś poleciałam.. śniło mi się, że męza nagoniłam do seksu z inną, a ja ze swoim znajomym .. (eehh) tylko że mieliśmy to robić na raz obok siebie. żebyśmy się widzieli.. kurna ale ja szukałam tego znajomego i go znaleźć nie mogłam i sie obudziłam ;((((

http://www.suwaczki.com/tickers/relgej28ph6kmm4a.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje sny wstyd się przyznać ale są ze wszystkim oprócz z mężem. I uwaga! również z kobietami hihi - nie mam na to wpływu :D
Czasem rano jestem normalnie zawstydzona!

//www.suwaczki.com/tickers/3jgxgzu3b3j2gka0.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem czestym gosciem na forum ze wzgledu na roznice czasu ale staram sie czytac wszystko :-) u mnie jeszcze nie bylo usg dopiero 26 wrzesnia pierwsze i to prenatalne a do Gina Co 4 tygodnie dzis dzien wolny to zabieram mojego synka do wodnego miasteczka niech jeszcze cieszy sie wakacjamii bo zabieram 2 tygodnie pierwsza klase zaczyna a niedawno sie urodzil jak ten czasu leci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieszkam w Philadelphii I jestem tu od 15 lat w Polsce jestem Co 2 Lata moj synk lubi nasza ojczyzne ale dla mnie jest fajnie na wakacje ale na stale Latwiejsze zycie tutaj

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozmaryn, żeń szeń (brałam przed ciążą Body Max i lekarz kazał natychmiast odstawić) i Aloes (do spożywania) w kosmetykach bezpieczny.
Mięta polna (mięta pieprzowa dozwolona)
lubczyk ogrodowy
i te ziółka które występują w mieszankach na trawienie i przeczyszczające

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest jeszcze masa innych ale nie pamiętam ich nazw. W każdym razie są na pewno do wyszperania w necie i są mało popularne.
Niektórzy podają że imbir i majeranek są zakazane ale to akurat mit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dozwolone zioła i przyprawy:
Bazylia
papryka
czosnek
pieprz (z umiarem, bo szkodzi na nerki ale oczyszcza krew)
oregano
pietruszka, koperek, szczypiorek,
sól (najlepiej morska)
i wiele innych

ziół i przypraw nie spożywa się garściami, więc też bez przesady. Piszę te listy jako ciekawostka a nie wielka przestroga :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dzisiaj robie kopytka :-) mąż wczoraj wymyślił a i mi przypadło do gustu wiec biorę się do roboty , tylko musze skoczyć do sklepu bo mi mąki brakło :-(

http://www.suwaczki.com/tickers/c55fdqk3tmegl4ew.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś dziś na forum mało pozytywnych wiadomości i już mnie dół łapie.... Mam nadzieję, że u Racuszka wszystko ok i nie odzywa się, bo jest zajęta świętowaniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale naskrobaliście od rana :P
co z racuszkiem? Jestem ciekawa jak jej badanie,ale dalej się nie odzywa,zaczynam się martwić o nią.
dziewczyny cieszcie się że macie badania genetyczne na dniach ,ja czekam do września,jeszcze AŻ 2 tygodnie,kiedy zobacze mojego lokatora i sprawdzę czy wszystko dobrze . Wadera nie dziwię się że schizujesz ,sama będę chodzić jak na szpilach przed badaniem,już zastanawiam się czy wszystko pójdzie pomyślnie,ale jak dziewczyny napisały na to już nie mamy wpływu jaki będzie wynik tego badania,ale życzę nam wszystkim dobrych wyników tego pierwszego ważnego badania dla naszych małych lokatorów .

Zuzanna jest już z nami :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi