Skocz do zawartości
Forum

Sierpnióweczki 2014

oby Laura

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe, mój mąż nie zauważyłby nawet gdyby mój brzuch nagle znalazł się na moich plecach :D

Na dzisiejszej wizycie (3. dzień 38go tygodnia) mały ważył 3100 g. Nie chcę nawet myśleć, co mnie czeka jeśli pochodzę w ciąży jeszcze miesiąc.

Jak już wspominałam - w moim szpitalu mam pojawić się 7 dni po wpisanym w kartę terminie, tj. 9.09 :/

A gdzie nasza Asia1608 ??

to u mnie 3200 wiec praktycznie to samo:)ja juz wczesniej pisalam to termin mam niby na 20 w karcie na 24 a do szpitala 25 i tam se bede lezec dopoki mnie nic nie wezmie,bo nie daja tam na wywolanie,czyli normalnie w swiecie wezmie mnie kurwica,bo nawet zeby cos dzialac to bede czekala na mojego lekarza ktory jest na urlopie i bedzie w szpitalu 27 na noc czyli dupa,dopiero 28 mozeee cos przyspieszy:((masakra

Dziewczyny, ale co do tych objawów typu opadniecie brzucha i bóle przez ileś dni to nie zawsze tak jest. Nawet położna mi ostatnio powiedziała, że często budzisz się rano, brzuch zaczyna boleć, nic nie opadło, a po kilku godzinach rodzisz. Tak samo można nie zauważyć jak czop odchodzi, nie mówiąc o odejściu wód. Znam kobiety, które nagle zaczęły rodzic, bez wcześniejszych objawów. My bardzo chcemy już i dlatego tak bardzo wyczekujemy czegokolwiek. Ja już ze 2 tygodnie przejmuje się, że brzuch wysoko, skurczy brak itp. Ale chyba najlepiej by było odpuścić i w miarę cierpliwie czekać... Przecież nasze dzieci same najlepiej wiedzą kiedy wyjść...

Cześć dziewczyny z wieczorka :) Mnie znowu zaczyna pobolewać brzuch jak na @ i z tyłu krzyż, ale to pewnie jak zwykle fałszywy alarm :/ Macie racje, że wykańczające jest to czekanie. Myślisz, że to już, a tu klapa. Ja ostatnią miesiączkę miałam 8 listopada i cykle mam równiutko co 25 dni odkąd w ogóle zaczęłam miesiączkować, czyli jakieś 10 lat :D Nie mogę doczekać się jutrzejszego KTG i USG. Niech wreszcie ten lekarz powie co robimy, bo ja już nie mam siły tak czekać :/

Wiem, wiem, masakra z tym czekaniem. Ja chyba w zeszłym tygodniu miałam taki kryzys... Wszyscy sąsiedzi jak na złość mnie zaczepiali i pytali kiedy to będzie i czemu nie już (co za pytanie w ogóle), a na dokładkę ze 2 "życzliwe" znajome stwierdziły, że brzuch mam wysoko i sobie poczekam jeszcze... Prawie płakałam ze złości i bezsilności... No ale póki co jakoś się znowu trzymam i staram nie zwariować, chociaż lekko nie jest, jak same wiecie :) Dobrze, że jest nas więcej i możemy się wspierać :)

Mogu masz rację takie gadanie między sobą pomaga:)
Można się wyżalić, wyżyć na klawiaturze troche i jakby przyjemniej czas mija :)
Ja nadal mam "kiślicę" brzuch to noszę między nogami :/ i czasem mnie boli jak na@ ale baardzo delikatnie i po kichach mi często jeździ :/ oprócz jednego mocnego skurczu dziś w nocy, nic sie nie dzieje :( zobaczymy w srodę co dalej :)

http://www.suwaczki.com/tickers/tb73k6nl0zy98oa1.png

Rachell - moze to niedlugo sie skonczy i szczesliwie sie rozpakujemy. Zazdroszcze tym co moga spac i nic sie nie dzieje.

Mogu - suwak mam tydz do przodu ustawiony aby kontrolowac te terminy i dzisiaj u gina tez rozmowa byla.

Jest szansa ze cos sie ruszy ,sprzatalam jak glupia po remoncie oczywiscie po wizycie i lekarz sam zalecil oraz mam glaskac i masowac brzuszek aby przyspieszyc bo rozwarcie jest dopiero na 1cm czyli prawie nic ale bole sa i to moze spowodowac szybsza akcje :) a ze ma jutro dyzur dzien i noc to tym badziej kazal dzialac aby na jutro sie ruszylo.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73cnsxwwu0.png