Skocz do zawartości
Forum

Czerwcątka 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Oj blania blania .....goral i goral co twoj na to?:P

wlasnie zawekowalam sloiczki malemu zeby mial obiadki na pare dni :) bo wkurzalo mnie gotowanie codziennie. Wlasnie umylam naczynia:) wow jestem z siebie dumna bo wy zrobilyscie tylo 2 strony a ja gary pomylam i zawekowalam sloiczki:) hihihi

Inga dzieki za wsparcie na tym fo sie przyda:)

Bia- u nas jest to od jakiegos czasu i tylko cyc na pare sekund pomaga. Ale mlody niczym nawet objadkow nie chce popijac wiec nam jakos sie to nie udaje ,ale moze u was to przejdzie bo widze ze cos w tym kierunku idzie;)

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

Jestem wykąpana i już w piżamce i mam piwko z soczkiem :D, w domu cisza, nic nie muszę robić, tylko spokojnie mogę posiedzieć przy laptopie :). Żyć nie umierać, szkoda tylko, że rano trzeba wstać o 7.00 :D
Jeszcze nie nadrobiłam, ale spoko, w razie czego jutro doczytam ;)
Widziałam, że chciałyście Beaci pospamować, ale ta miała nosa, żeby wejść tu we właściwym momencie, hehe :D

Wam też forum wolno chodzi? I filmiki mi się nie otwierają, buu :(

Inga, co do spacerów, to będę chodzić, no chyba, że jakiś alarm smogowy zrobią, to wtedy nie. A że mieszkam na Piaskach, to ponoć jest to najwyższe miejsce poza Górką Narodową, więc tu smogu trochę mniej ;)

Dziubala wiem o nim tylko to ze jest z top model(nie ogladam) i ze jest och i ech:)
Czytaj czytaj:)

Fo naprawde zabiera duzo czasu:) ale nie zaluje pozniej jak pojde do pracy mniej czasu bede miec:)

Mlody procz ze mnie szczypie,drapie to jeszcze przygryza sutka dziaslami i dwoma klujacymi zabkami naprawde to boli mialam wrazenie ze mnie tnie tymi ostrymi zabkami. Nadodatek trzymal i nie cchial puscic.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlclb15ksjtmsj.png

Jestem i ja o swojej normalnej porze, przeczytałam te jakies 18 stron i wzięłam sobie kartkę i długopis i notowałam pojedyncze wyrazy na ktore chcę odpisąc :D

To po pierwsze, jesteście BPMW - bardzo pozytwne mamusie wariatki, uwielbiam Was, usmiałam się do telefonu :)
Ja juz po kąpieli, i jednym małym zawale, bo Fifi śpi a avast postanowił 'zaktualizować baze wirusów' a ja dźwięków w laptopie nie wyłączyłam, ale Fifi śpi twardo, nic go nie ruszy :D

Upiekłam dziś też placek: biszkopt z kremem i galaretką, chciałam coś w miarę szybkiego. Jutro jedziemy do Oxfordu na kontrol i chciałam dac trochę tej naszej opiekunce (już kiedyś dałam jej kawę, bombonierkę i inne podarunki więc teraz chciałam cos od siebie), bo dzięki niej Fifi tak szybko miał operację, super się nami jak zwykle zajęła i jest na prawdę super (mimo że ma czarny kolor skóry i nazwisko w stylu OyeSIKU)

Nad życie -oglądałam w ciązy, płakałam jak bóbr na końcu...

Avatar się pomału kończy, na prawdę super film :) no to z moich notatek wynika:

Pipi trzyma dziecko na łańcuchu, Blania jest zakochana w jakims Góralu (ogladałam top model ze dwa razy, poczym jak zobaczyliśmy tego Mateusza z K. to stwierdziliśmy że już nie chcemy :D), jesteście niczym AF -anonimowe forumoholiczki i fajnie że jesteście :)

Monia: też dziś nie miałam piwa, bo w ogóle na środku tygodnia pić?! nie no jakby miała to moze bym wypiła :D

Lili: pewnie że próbuj wszystkiego i patrz jak Aleks reaguje. I pewnie że nie musi mieć odrazu zatwardzenia, ja tez jak karmiłam to czekoladę jadłam. Gratuluje wyspania się, po miesiącu tak mniej więcej i u nas się stabilizowało, co te 3h. Jak na kp to na prawdę fajnie :)

Inga: wszystkiego najlepszego dla Oleńki :)

Bia: przypomniało mi sie że pytałaś, my jemy mm raz mniej raz troche więcej niz 'nakazują' na dobę. Tyle że u nas to jest średnio co 3 h, w nocy te dłuzsze przerwy. Fajnie że Pulpeta oszukałaś, własnie musze tak raz spróbować, zwlec się zanim zacznie poważnie agować, nigdy odrazu nie wstaje bo liczę 'a może jeszcze zasnie' :D

I tak:

monika1709
Caluje te co mam calowac
glaszcze te co mam poglaskac
wspolczuje tym co mam wspolczuc
ogolnie wybierzcie sobie bo juz nie wiem co ktora pisala:)

a było tyle pisać? :D

beaciaW
Jacy ci faceci są nie teges... I. nie mógł zrozumieć co znaczy forumowy tatuś... <ściana>

I. pozdrawiamy! :D

pipi00
Monia, pozdrów psa od forumowych ....ciotek(?) :D

Rownież pozdrawiam :D

blania.domanska
eiii też chce tak polatać !!!

wtf? :D

Także fajnie się pobawiłyście, następnym razem chcę pobawić się z Wami :D jak żadnej już nie ma to dobranoc :D

http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6j44jn4hj6fs4.png

http://www.suwaczki.com/tickers/6qw2h00czxr17dz3.png