Skocz do zawartości
Forum

Marcowe cudeńka 2014

Rekomendowane odpowiedzi

XEWCIa gratulacje ! Fajnie?ze masz juz wszystko za soba. Duzo zdrowka dla Was ;)

Ja w nocy oczywiscie wymiotowalam przy tym tak.mocno dretwial.mi brzuch,ze az lzy lecialy no i pocieklo mi cos dolem , ale nie czuc bylo by to byl mocz jednak bylo tego nie wiele wiec postanowilam isc spac. W nocy 4 x do lazienki za kazdym.razem. czulam twardnienie i od rana takze ale poza tym nic mi nie jest. Mam ochote na dlugi spacer. Zaraz cos zjem ,biore pieska i lecimy ;)

xewcia to ci niespodzianka :) Gratulacje :)

Juula a ty tak nie szalej z tym sprzataniem, podziel se obowiazki na pol i idz na spacer, chociaz mi juz jak cos w domu robie a potem mam na spacer isc to jest ciezko...

no i przez ostatnie 2 dni zauwazylam ze stopy mi puchna... az mi tak pulsuja...nie mialam tak jeszcze...wspolczuje dziewczynom ktorym tak puchna cala ciaze :(
Nocki oprocz tego ze co godzine do toalety to musze powiedzec, ze sie wysypiam nawet od paru dni toc to szok :)...a maly od rana szaleje...i z dnia na dzien wydaje mi sie ze jest dluzszy :)

jamelka trzymaj sie, glowa do gory, juz jest wtorek ani sie obejrzysz bedzie piatek...i bedziesz miala maluszka przy sobie...masz czas na poznanie personelu u moze upatrzysz sobie jakas mila pielegniarke badz przystojnego lekarza :) hi hi

leosiowa no...lepiej pozniej niz wcale :)

Zauwazylam ze jak sie najem albo napije to maly sie strasznie rozpycha...jakby dawal mi znaki ze malo miejsca wtedy ma...wy tez tak macie? dziwne uczucie, mimo tego ze tyle czasu juz tam siedzi nadal czasami nie moge sie nadziwic :) normalnie bedzie mi tego brakowac :)

malinowaaa dlonie tez mi puchly ale czasami bardziej czasami mniej i tez juz od dwoch miesiecy nawet obraczki nie zakladam bo pozniej tylko klopot by byl... ale nigdy stopy...nawet jak pracowalam jeszcze to po 11 godz wracalam do domu, nogi bolaly, ale nigdy nie puchly, a wczoraj to az takie baloniki...mama sie smiala ze dobre takie do sztępania, ugniatania kapusty na kiszona :)

KASIULA-Gratulacje:-) Zuch dziewczyny:-) a jak Ty się czujesz?
KREJZOLKA-pokręciłam się po mieszkaniu,walizkę z 3 razy sprawdziłam,naszykowałam sobie wszystkie dokumenty do szpitala,powiesiłam pranie na balkonie i samym takim łażeniem się zmęczyłam i kręgosłup mnie rozbolał...Tak więc chwila odpoczynku,wypakowanie zmywarki i zbiorę się na spacer,bo pogoda bajeczna.Ja ze sprzątaniem mam tak samo jak Ty,jak się za coś wezmę,to sama do końca chcę to zrobić:-)
MALINOWAAA-ja wieczorem jak się ze swoim poklócę,to pół nocy też nie mogę spać.Wiercę się po łóżku,liczę barany,wstaję z 5 razy,rozmyślam co ze mna jest nie tak,a M.odwrócony dupskiem smacznie śpi i ma wszystko w nosie...:-)

http://www.suwaczki.com/tickers/atdctv73ju3a1kbs.png

No to uaktualniamy listę :)

33dzieci:
- 10 dziewczynek
- 21 chłopców
- 2 niespodzianki
na świecie : 11
w brzuszku :22
Już na świecie:
Basia_88 -> 24.03.2014 córeczka Milenka --> 7.02.2014
asi_ek----------> 5.03.2014 córka Laura -----> 19.02.2014
Dinowa89----->17.03.2014 syn Franciszek --> 02.2014
Klaudusia-----> synek Filip ------------------>20.02.2014
adak1 ----------> synek ------------------------>03.03.2014
Nati83---------->07.03.2014 synek Leon --> 05.03.2014
Diem------------>20.03.2014 syn Michaś --> 06.03.2014
siunia25------ >09.03.2014 syn Tymoteusz ->07.03.2014
Asti89----------> 10.03.2014r synek Natan ->07.03.2014
xewcia91x -----> 14.03.2014r synek Piotruś ->10.03.2014
Kasiula.ZG -------> 15.03.2014r córka Oliwia -> 11.03.2014
Jeszcze w dwupaku:
krejzolka1 ------>06.03.2014 synek Ksawery (I dzidziuś)
Maugosia-------->08.03.2014 syn Radosław :)
KateTony -----> 09.03.2014r syn Antoni (I dzidziuś)
Angie-------------> 10.03.2014r córka Alicja (I dzidziuś)
Becia8008 -------> 13.03.2014r. córka Ewa
Julaa------------> 18.03.2014 syn Filip (I dzidziuś)
Leosiowa -------> 21.03.2014 syn Leoś (II dzidziuś)
kasyi------------>22.03.2014 synek Filipek (I dzidziuś)
Malek---------->23.03.2014 Synek
monika.nl--------->23.03.2014 coreczka?synek? (I dzidziuś)
feliza---------------->23.03.2014
Malinowaaaaa---->24.03.2014 synek ;)
kasia23---------->26.03.2014 synek
Anu-------------->26.03.2014 córka Lena (I dzidziuś)
aniatst----------> 26.03.2014 syn Adaś (I dzidziuś)
Jamelka ------> 27.03.2014 syn Kajetan
KarolinaR----->27.03.2014 syn Kazimierz (II dzidziuś)
Gosia 86 -----> 27.03.2014 córka Julcia
fasolka84-------> 28.03.2014 córka
mariposa ------->31.03.2014??? córka Łucja (II dzidziuś)
Magda z lasu ---> 31.03.2014 syn Staś (II dzidziuś)
Krugerka1989 --->01.04.2014r córka Zoja (I dzidziuś)

Ale fajnie, dzieci się rodzą, słońce świeci :) Zdrowia dla Oliweczki.

Ja obrączki już pół roku nie noszę, tak na wszelki wypadek, bo ręce mi nie puchły ale drętwiały. Matko, ja jestem ciągle głodna. Ciągle coś mielę paszczą, a później się dziwić, że tyle na wadze. Całe szczęście jeszcze dowodu nie będę musiała zmieniać ;) bo podobno od 100 kg to już tucznik i trzeba dowód wymienić .... ot taki głupi żarcik.

Witam i ja po kilku dniach...
SERDECZNIE GRATULUJE ROZPAKOWANYM MAMUSIOM - tak się nagle posypałyście, że nie wiem która kiedy. Cierpliwości i wytrwałości życzę Wam a Maluszkom zdrówka. Faktycznie dzieciaczki poczuły chyba wiosnę... Super...
A ja jeszcze się toczę. Za to nowe dolegliwości doszły... Mam potworną zgagę szczególnie wieczorami, w piątek skończyłam antybiotyk i poszłam do kontroli a tu lekarka mi mówi, że jakieś gardło czerwone.... Coś tam brałam a teraz doszedł mi jeszcze żółty język, już nie wiem co się dzieje, wszystko się mnie czepia, każda najmniejsza i nfekcja. Może miała któraś z Was tak z tym językiem. Podobno to może być od zgagi ale już sama nie wiem czy znów biec do lekarza... W piątek usg i posiew ale znów pewnie wyjdą jakieś "kwiatki". Boję się, że przez to będzie cesarka...
A propos puchnięcia nóg, też tak mam, jak baloniki, ale to podobno dlatego, że końcówka. Spokoju i odpoczynku dla wszystkich życzę :-)
Trzymajcie się

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2bk6nlwdyvtylw.png

http://www.suwaczki.com/tickers/gg64j44jilg58sco.png

Mariposa ja cala ciaze mam lody w zamrazalniku tak mi smakuja ! ;)
Julaa - widac faceci tak.maja a my zamiast zrobic to samo to sie rozczulamy ;p

Ja juz zaliczylam dlugi spacerek - w donciu czysto obiad prawie gotowy i zaraz biore sie za serniczek na zimno mniaaami ;) musze zrobic,bo moj m uwielbia a jak tak pomysle to wczoraj nagadalam mu zupelnie bez potrzeby ;p niech sie cieszy przy okazji ja zjem ,bo tez lubie... tylko szkoda.ze jeszcze nie ma truskaweczek a te z marketow sa okropne.... mam ochote na taki letni kompot z truskawek aaaaaaaa wzielo mnie dzis konkretnie ! Leosiowa nie jestes sama.w tym obzarstwie hihi

Kasiula gratuluje i zdrowka zycze ;) Oliwia to.sliczne imie ;) moja siostra tak sie nazywa i od.malego byla slodkim malenstwem ;)

Ja takiego włoskiego loda z automatu to już gdzieś tydzień temu wrąbałam,bo akurat u mnie w miejscowości facet na weekend otworzył pierwszy raz w tym sezonie i ludzie się rzucili w tym ja.Pychotka.W zamrażalniku mam 2 op.Algidy,jakby dopadł mnie kryzys.
Dzisiaj wyjątkowo coś mnie kręgosłup boli i niestety musiałam zrezygnować ze spaceru,ale za to siedzę sobie z książką na balkonie i slonce nieźle grzeje w buźkę,normalnie mam ochotę wbić się w krótkie spodenki.Dobrze,że obiad mam od wczoraj,to dzisiaj nie muszę w kuchni się palować i wymyślać co by tu ugotować .

http://www.suwaczki.com/tickers/atdctv73ju3a1kbs.png

a ja bylam dzis w poradni patologii ciazy i kazali mi dzis przyjsc sie polozyc na oddzial i beda mi jednak wywolywac ten porod. pewnie jutro... az mi sie rece trzesa. nic to. pakuje sie i jade. trzymajcie kciuki bo boje sie przeokrutnie a z drugiej strony ciesze sie ze moze juz w tym tygodniu bede miala malenstwo przy sobie. buzka dziewczynki :*

http://www.suwaczki.com/tickers/211xe6ydgbjiep0h.png