Skocz do zawartości
Forum

Można?! Można!!! Piątek trzynastego - czyli wsparcie dla dziewczyn po przejściach!

cinamoonka

Rekomendowane odpowiedzi

Ulala1986

A Koliberek małe pytanko - długo cię w miesiącu męczą te nudnosci? Bo mnie nadal to męczy....:hmm: już niby okres sie kończy a mnie dalej muli...i okres 2 dni a teraz płamienie :hmm: i sie boje Ze tam znowu sie pokielbasilo :ehhhhhh:

Mnie męczy kilka dni przed, tak 4-5 i do 3. 4. dnia miesiączki, później przechodzi. Tylko, że przed jest dużo mocniej, później już tylko muli...

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Właściwie to nie, ale mogę się zorientować, czy mój dostawca ma. Jeśli ma, to mogę zamówić przy najbliższej dostawie. Tylko, że akurat jesteśmy świeżo po zatowarowaniu i to będzie najwcześniej za jakieś trzy tygodnie...

Upadł jej z kolan kłębek włóczki. Rozwijał się w pośpiechu i uciekał na oślep. Trzymała pocz

Wiesz, jest też pewna szansa, że po takich zawirowaniach hormonalnych wreszcie wskoczy na właściwe tory. To się zdarza i to nierzadko.

I powiem Ci jeszcze, że moja siostra miała problemy z funkcjonowaniem przysadki, jajniki "nie działały", tak jak Ty, nie miała owulacji i lekarz dawał jej 2% szans na to, ze przy odpowiednim leczeniu zaciąży. Ona się trochę podłamała, przerwała leczenie, hormony jeszcze trochę pobuzowały i ma syna starszego o miesiąc od Mikołajka...:zwyrazami_milosci:

Oczywiście nie namawiam do przerywania leczenia, tylko chodzi mi o to, że po takiej burzy w szklance wody może wreszcie zaskoczyć. :36_2_25:

ogólnie to poniżej 5 oznacza brak ciąży...ale tu mi każą chodzić do momentu jak nie będzie poniżej 2:ehhhhhh:
na pon mam gina w pl więc oby kobitka miała dla mnie dobre wieści.
no na mnie czas. do pracy a potem na lotnisko :smile_move:
BUZIAKI KOBITKI!!!!:Kiss of love::Kiss of love: