Skocz do zawartości
Forum

Kwietniaki - kwiecień 2012

delfina5

Rekomendowane odpowiedzi

Moniaa81
FENSTARSS
magda_79
Monia slicznie wygladasz!!! Tak chudzinka!

Ehhh, tylko w kompleksy przy Was wpadam :(

MAGDAA ja Cie proszę ... daj fotkę to zaraz wygonimy z Ciebie kompleksy z pewnością...:36_7_8:
otóż to! Może policytujemy się ile ważymy? ha,ha Ja nie mało ha,ha

Ciebie MONIU również to się tyczy :36_1_21: tak 10 kg temu byłaś mega chudziną widocznie bo teraz na zdjęciach przynajmniej, normalnie wygladasz a nie grubo :hahaha:
no łobuzujecie poprostu i tyle OBIE!!!!!

magda_79
Jutro zrobie fotke to zobaczycie, a co! Raz sie zyje. Waze tyle ile w 9. m-cu z synkiem :lup:

Fens super, ze zakrzepicy nie ma!
I ze weekend udany! Pochwalilas sie brzuszkiem, co? :)
A Laura bedzie Laura, tak jak Alicja moja Alicja. hehe. Nie maja wyjscia!

WŁAŚNIE!!!!
Pewnie, że się chwaliłam, wypychałam się dumnie normalnie jak sie dało... ahhh gratulowali, a było kilka chętnych Pań które chciały się ZARAZIĆ :36_2_15: ale byli też koledzy, którzy skutecznie chcieli im wytłumaczyć, ze przez pocieranie mojego brzucha się nie da a ONIII chętnie im wytłumaczą jak to się robi :hahaha: ogólnie było śmiesznie , posiedziałam pogadałam i ok...ale umeczyłam się bardzo ;// jednak takie własnie sytuacje skutecznie mi przypominaja, że musze się jednK OSZCZĘDZAĆ :ehhhhhh:

FENSTARSS
Moniaa81
FENSTARSS

MAGDAA ja Cie proszę ... daj fotkę to zaraz wygonimy z Ciebie kompleksy z pewnością...:36_7_8:
otóż to! Może policytujemy się ile ważymy? ha,ha Ja nie mało ha,ha

Ciebie MONIU również to się tyczy :36_1_21: tak 10 kg temu byłaś mega chudziną widocznie bo teraz na zdjęciach przynajmniej, normalnie wygladasz a nie grubo :hahaha:
no łobuzujecie poprostu i tyle OBIE!!!!!
FEN normalnie mnie opieprzyłaś ha,ha niegrzeczna brzuchatka ha,ha

Moniaa81
Magda79 no,no... ha,ha A co tam, ja obecnie ważę 68 kg, ale faktycznie moje magiczne 58 sprzed kilku lat to było trochę mało (mam 170cm wzrostu), lepiej się czułam tak 63/64. Przed ciążą miałam 67, na początku spadło do 64 a teraz hmm w ciąży jestem ha,ha :hop:

To mnie nie pobijesz :sofunny:

Ja waze 67kg, a mam 167 cm. Moja waga to 56-57 kg. Taka jest latwa do utrzymania.
Ale najlepiej wspominam czas kiedy urodzilam synka, 4 m-ce po porodzie wazylam 51 kg :)

moniaa81
fenstarss
moniaa81

otóż to! Może policytujemy się ile ważymy? Ha,ha ja nie mało ha,ha

ciebie moniu również to się tyczy :36_1_21: Tak 10 kg temu byłaś mega chudziną widocznie bo teraz na zdjęciach przynajmniej, normalnie wygladasz a nie grubo :hahaha:
No łobuzujecie poprostu i tyle obie!!!!!
fen normalnie mnie opieprzyłaś ha,ha niegrzeczna brzuchatka ha,ha

wrrrrrrrrrr...:36_7_8:

magda_79
Moniaa81
Magda79 no,no... ha,ha A co tam, ja obecnie ważę 68 kg, ale faktycznie moje magiczne 58 sprzed kilku lat to było trochę mało (mam 170cm wzrostu), lepiej się czułam tak 63/64. Przed ciążą miałam 67, na początku spadło do 64 a teraz hmm w ciąży jestem ha,ha :hop:

Ja waze 67kg, a mam 167 cm. Moja waga to 56-57 kg. Taka jest latwa do utrzymania.
Ale najlepiej wspominam czas kiedy urodzilam synka, 4 m-ce po porodzie wazylam 51 kg :)
51? to sam szkielet normalnie ha,ha Tylko 3 cm niższa jesteś, brzuchatki powariowały ha,ha:o_noo:

magda_79
Moniaa81

Magda.Monia wy to chyba ,że tak brzydko napiszę nie normalne 67/68kg to dużo i jeszcze w ciąży,ja w ciąży nie jestem i przy 168 cm mam 62/63kg.Heeloo dziewczyny wracać mi tu na ziemię :D:love:

IWA23
magda_79
Moniaa81

Magda.Monia wy to chyba ,że tak brzydko napiszę nie normalne 67/68kg to dużo i jeszcze w ciąży,ja w ciąży nie jestem i przy 168 cm mam 62/63kg.Heeloo dziewczyny wracać mi tu na ziemię :D:love:

Ja tam to na ziemi jestem (chyba ha,ha). Mi tam dobrze:36_27_4: Magdę leczymy bo zwariowała ha,ha:noooo::36_3_15:

hej mamki :) u mnie czasu brak odkąd A w domku, ciągle coś do załatwiania ,a w czwartek ma już iść do pracy tutaj buuuu :/ dzisiaj na wizycie ok ,jestem więc już na l4 :) gina dawno wywalał ,ale że nic aż tak nie doskwierało to zwlekałam... szyjka u mnie jakaś napuchnięta ,ale trzyma przy badaniu mnie bolało :Kiepsko: mam zrobić mocz, krew i obciążenie glukozą na następną wizytę (2.o1) Synko spał calą wizytę ,ale tatuś i starszy brat pooglądali sobie jego :love: Alan to z dziobkiem otwartym siedział i w sumie bardziej interesowało go co tam Pan doktor mamie robi i czym jeździ po brzuchu niż sam monitor :D Filip potwierdzony po raz kolejny, ładnie ptaszka tatusiowi wystawił hehe waży ok 550 g także jak koń :smile_jump:

Mam się oszczędzać i nie wyprawiać świąt ginek powiedział :hahaha: pewnie każda z nas ma takie nakazy :)

Wczoraj byliśmy z A na zakupach bez małego i nawet nie wiem kiedy 6h minęło już na sam koniec do samochodu to szłam jakbym miała narobione, aż A mnie pod pachę trzymał tak mnie rwało :whoot: gin mówił ,że to normalne ,że wszystko się rozciąga ,ale dla mnie to nowość bo z Alanem mogłam biegać w maratonach prawie do samego końca ...

Monia suuper masz brzusio :11_9_16: i ciesze się ,że wizyta udana :)

Fens ,a ty dałaś fotkę w kiecce :)? bo się dokopać nie mogę :lup:

Iwcia rzuć mi na priva przepis na te pierniczki ,bo sie nie dokopie :whistle:

Daisy pamiętam o fotce :) jutro pstryknie mi A :D

http://s6.suwaczek.com/200906061762.pnghttp://s6.suwaczek.com/201204141662.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0191959d1.png?2723
:Aniołek:08.07.11

jak was czytam, to ja to wogóle w kompleksy wpadam. Wy sie wagami straszycie, a dla mnie to była chwalenie było... nie, nie napiszę ile ja waże, ale o wiele wiele więcej. Jak po porodzie schudnę (mam zamiar się odchudzać po karmieniu) to Wam napisżę jak mi idzie, bo ja sobie wybaczyć nie mogę jak ja mogłam przybrać tyle w ciągu roku... chyba z 12 kg. w sumie to już się zaczęłam zastanawiać czy nie mam tarczycy chorej albo coś innego, bo nie jadłam więcej... no ale mam postanowienie poprawy i jestem bardzo nastawiona na to, że ciuchy trzynane w kartonach za jakiś czas znowu zagoszczą u mnie w szafie :)))

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5e6uz939rs.png

tsh robilam już przed ciążą i było ok. w ciąży już nie pamiętam czy robiłam... cóż.. może po prostu mój metabolizm przestał działać tak jak powinien + geny... bo w mojej rodzinie to nikt szczupły nie jest... ale ja się zawzięłam że dojdę przynajmniej do wagi którą miałam kiedyś, chociaż i wtedy uważałam że mam za dużo.. to teraz mam nauczkę ;/

http://www.suwaczki.com/tickers/3jvz3e5e6uz939rs.png

Witam:D
Zaraz idę do klubu malucha z małą:D W końcu się wyrwię z domku bo przez cały tydzien nie wychodziłam...
rorita gratuluje wizyty:DPodziwiam Ciebie ja po 30min już marzyłabym o kanapie w domciu. Tą ciąże gorzej przechodzę niż z Nadią.
kasandra ja karmiłam piersią prawie 9miesięcy i niewiem czy to prawda,że karmiąc się chudnie. Jakoś wolno ni to szło dopiero jak odstawiłam Nadię to po 2tyg. miałam wagę taką jak przed ciążą.

http://suwaczki.maluchy.pl/li-50827.png
http://suwaczki.maluchy.pl/li-58829.png

hej

IWa 45 kg przy 168 cm? To Ciebie w ogole nie bylo. ahah

Ror korzystja, ze mezusia masz kolo siebie :) Ale i do nas czasem zagladaj.
Super, ze po wizycie wszystko ok!!! Duzy chlop Ci rosnie. Ale po problemach z Alanem to pewnie sie podwojnie cieszysz, co?

Wona ja ta ciaze tez znosze o wiele gorzej. Niestety zarowno fizycznie jak i psychicznie :(

Dla mnie karmienie Michała to była najlepsza dieta pod sloncem. JAk juz Wam pisalam 4 m-ce po ciazy wazylam 5 kg mniej niz przed ciaza. Wyciagnal ze mnie wszystko. A jadlam bardzo duzo i juz po wyjsciu ze szpitala jadlam wszystko, wiec samo karmienie mnie odchudzilo. Cudny czas. hehe

Wona napisałam "niektóre" ja akurat należę to tych niektórych też chudnę a młodą cały czas karmię
Magda no niestety od ur miałam niedowagę i wyglądałam jak bym z Oświęcimia uciekła,przez chorobę przytyłam i tylko to mogę chorobie za wdzięczyć że w końcu wyglądam jak kobieta a nie kości :)

A to nowa czapula Hanuli :)

Dzien dobry:)

Fensa, czekalam wczoraj na wiesci od Ciebie, ale padlam i dopiero terraz czutalam. Super, ze z zylami ok no i ze nie masz zakrzepicy!

Ja dzis odbieram wyniki toxo i jutro mam wizyte. W koncu poprosze o L4. Brzuch mnie boli od wczoraj wiec juz nawet nie mrugne z wyrzutem ,ze ebde siedziala w domu:)

Ja wlasnei w tygodniami ciazy i mcami to sie gubie. Na jednej stronie pisza inaczej, w poradnikach inaczej. Jak sie mnie ludzie pytaja, w ktorym jestem mcu to im odp, ze w tym i w tym tyg. Musze sie jutro lekarki zapytac, od kiedy zaczyna sie 6 mc. Bo tak jak tu psizecie, czytalam, ze w 23 tyg, ze 22 i pol, ze w 21 a nawet, ze w 25:) Do wyboru, do koloru:) A jedno zestawienie bylo tak smiesznie zrobione, ze 9 mc trwal 7 i pol tyg:)

Milego dnia