Skocz do zawartości
Forum

Kwietniaki - kwiecień 2012

delfina5

Rekomendowane odpowiedzi

rorita
FENSTARSS
Halo halo już jestem ;) witajcie!!!!!!!!!!! już opisuję co to sie działo ;))

No dobrze ,że wlazłam bo jest komu dać PO DUPIE!!!!!!!!!!!! także niech Twój M w moim imieniu kopnie cię w 4 litery :Oczko: ja tu swoje pięknie uchodowane pazurki obżarłam ,a ta w Zakopcu się bajecznie bawiła : Zazdroszczę :D :smile_jump: i dobrze ,że już jesteś bo mi się stęskniło :love: mężyk fajny zrobił suprise z wyjazdem ,a Ty jaka szybka haha w 5 min gotowa do drogi :)

noo haha gotowa to dużo powiedziane...nigdy niczego nie zapomniałam na wyjazd a teraz w dresie spałam bo nic nie wziełam, dobrze że w piżamie nie pojechałam z tego wszystkiego;) w sumie dobrze że ubrałam się na cebulkę to jakoś było...w sumie sklepy jak cos to są wszędzie...a i kupiłam tam w H&M zajebiste legginsy mimo że nie prowadzą ciążowych ciuszków to sa super jak na brzuchol wielki i takie na zime ciepłe...;)) u mnie we wsi Częstochowskiej takich nie bylo ;)) Roritttt wiedziałam, że Ty to o mnie pomyślisz ;)) mój m teraz to czyta i mówi że w tej ciąży to jesteśmy nawiedzone...i się śmieje że choć ma pewnośc że nie pisze tu z jakimiś zbokami podającymi się za kobitki...mówi że facetowi to by nie przyszły do głowy takie rzeczy jak nam tu hahahaha...

rorita
Ledwo przyjechała i już farmazony wypisuję :Oczko: :love:

Ja tam też za lampką winka nie jestem ,zresztą ja jakaś nie alkoholowa :D

co do chrzestnych to sie nie zgodzę ;P ja nie chodze do kościoła, tylko uroczyście ale chrzestną chciałabym być i jeśli kiedyś będę to będę jak druga matka, tak jak powinno być a nie Panią która odwiedza dziecko tylko w urodziny ,bo wcześniej czasu brakuję :/ niestety ja mam takich chrzestnych i moje dziecko też ma :( dla drugiego masakra będę miała problem

hihi mnie tez łatwo mówić bo nie alkoholowa w ogóle ;))
no dobra dobra dobra...ale musiałam se napisać co myśle ;))) buziak dla Ciebie

aaa i jeszcze tak mi przyszło do głowy...odpukac oczywiście ale gdyby coś się zadziało i nie bede mogła napisac to nie martwcie się bo mojemu m bym tu wszystko wyjaśniła co i jak zrobić i muuusiał by napisać...hahaha teraz se pomyślałam co by to było hihi jeszcze by się wciągnął i awantury później by były kto siedzi hahahaha....

Igla777
Hej dziewczny,
tu nastepna najszczesliwsza mama po wizycie u ginka. Jak juz na 90% wykazalo podczas badan prenatalnych to dzisiejsze badanie juz na 100% i wiecej potwierdza, ze ta wczesniejsza krostka miedzy nogami malenstwa rozwinela sie w juz pozadny waz strazacki (jak i u tatusia:-)). Mam SYNA: ALEXANDER.
I moj Aleksander rosnie jak na drozdzach, juz ca. 15 cm:-)) Bedzie chlop jak dab.
Tatus byl przeszczesliwy jak synalek machal do niego i wypinal te swoje klejnoty (maly ekshibicjonista:-)))))))
Lekarz zadowolony z przebiegu ciazy, jedynie skarcil troszeczke za to, ze zbyt szybko przybieram na wadze. Mam juz 6 kg do przodu, i ostrzegl mnie, ze jak tak dalej bede przybywac na wadze, to trudno mi bedzie ja po porodze zrzucic:-(((

Co do tych witaminek Centrum Materna to bez zastrzezen mozna je zazywac. Wedlug ginka to jestesmy juz w takim stadium, ze dziecko jest rozwiniete, wiec nawet kwasu foliowego juz nie musimy brac i jezeli odzywiamy sie zdrowo to zadne witaminki juz nie sa nam potrzebne. Jezeli oczywiscie ktos lubi ten amerykanski styl: witaminki w tabletka zamiast jablka czy marchewki to tez nic nie stoi na przeszkodzie.

Igla gratulacje!!!! Znasz już płeć, imię wybrane, SUPER!!!!Mam tylko do Ciebie pytanko czy jeszcze przed poprzednim badaniem miałaś jakieś przeczucia czy intuicja podpowiadała Ci co tam masz w brzuszku???bo chyba każda z Nas ma jakieś przeczucia....

rorita
na TLC leci teraz premiera - porodówka to jest na żywo z sali porodowej :)

te co nie rodziły - nie oglądajcie w necie porodów! to był mój najgorszy błąd :whistle: wygląda to gorzej niż jest w rzeczywistoci :D

no oglądam....wiesz co ja jakaś inna jestem poprostu... no normalnie powiem delikatnie ja lubię takie rzeczy oglądać...na vod onet w dokumentalnych jest 8 częsci z porodówki na żywo...wszystko obejżałam i czym gorsze było tym mnie się wydaje bardziej że ja bedę miała lżej hahahaha i tego się trzymam :smile_move: no w ogóle na mnie źle to nie działa...psychol jestem ;)))

Ja mojego do porodu nie brałam,on nie lubi szpitali jego mama bardzo chorowała i często tam bywała i on jakoś nie przepada po za tym jak byłam z pierwszym na porodówce i on tam wszedł a ja podłączona pod ktg plus kroplówki kilka do jednego weflonu on na widok tego cały się trząsł,on mi mówił że nie chce ale jak bym bardzo tego chciała to on pójdzie.Przy następnych były cc więc nie było problemu czy ma być czy nie.Po porodzie mi dużo pomógł zwłaszcza teraz jak mała się ur.wziął 2tyg opieki nademną i zajmował się całym domem i chłopcami a ja tylko małą,karmilam ją,przewijałam i spałam z nią,normalnie żyć nie umierać.

rorita
Ty a na jakim dziale kupiłaś te gacie w h?&m??? bo ja właśnie też leginsy chcę ,ale Elena z netu odradzała a tam chciałam kupić to wtedy bym podjechała w centrum i tu polukała

a były na wystawie...weszłam i zaraz wisiały od razu z zimowymi ciuchami...tam w zakopcu zupełnie co innego...swetry w gwiazdki takie zimowe no.. kożuszki no nic z tego co u nas... są szare ciemne i były też kremowe...mają wzorek taki jak swetry hmmm..no taką przeplatanke warkoczykową ;)))) ... no mnie się od razu spodobały ;) 79 zł jak na legginsy nie tanie ale na zime jak znalazł ;))

FENSTARSS
rorita
FENS haha Ty kto wie może po drugiej stronie siedzi jakiś opocony grubas w zaciasnych jeansach i białym podkoszulku, taki nie ogolony z niedopałkiem w paszczy :hahaha:

hahahaha w siateczkowej koszulce na ramionkach hahahah a my tu brzuchy pokazujemy gołe i go nakręcamy hahahahaha

:hahaha: ja jebie właśnie o takiej pomyślałam :sofunny:

ja patrzeć nie mogłam ,oczy zamykałam haha

Raz byłam w kinie na piła IV chyba to była ,ale pierwszy i ostatni raz bo ślepia cały czas zamykałam to szkoda kasy na takie oglądanie :hahaha:

http://s6.suwaczek.com/200906061762.pnghttp://s6.suwaczek.com/201204141662.pnghttp://s2.pierwszezabki.pl/019/0191959d1.png?2723
:Aniołek:08.07.11

rorita
FENSTARSS
rorita
FENS haha Ty kto wie może po drugiej stronie siedzi jakiś opocony grubas w zaciasnych jeansach i białym podkoszulku, taki nie ogolony z niedopałkiem w paszczy :hahaha:

hahahaha w siateczkowej koszulce na ramionkach hahahah a my tu brzuchy pokazujemy gołe i go nakręcamy hahahahaha

:hahaha: ja jebie właśnie o takiej pomyślałam :sofunny:

ja patrzeć nie mogłam ,oczy zamykałam haha

Raz byłam w kinie na piła IV chyba to była ,ale pierwszy i ostatni raz bo ślepia cały czas zamykałam to szkoda kasy na takie oglądanie :hahaha:

hahahahaha :sofunny: no to mamy podobną wyobraźnie...

rorita
IWA nie no jak chłopa miał takie przeżycia to nie ma co go na siłę męczyć... moja koleżanka dwójkę sama rodziła i też bez męża ,bo on na widok jakiejkolwiek ilości krwi od razu mdleję i wymiotuję :whoot:

Mój na krew też jakoś uczulony jak w tv widzi to zaraz przełącza .

Fenstarss dobrze że jesteś,jakoś jak cię nie było nie miałam co czytać.:Oczko::Oczko::Oczko: