Skocz do zawartości
Forum

NHN-Naturalna Higiena Niemowląt

Gość jadzik

Rekomendowane odpowiedzi

Iwa- to Twoja córcia fajnie sygnalizuje, u nas z siusianiem ostatnio nie łapię, a i młoda nie pokazuje, że chce siku ::(: Ale z kupką jest ok, dzisiaj po śniadanku zostawiłam ją w pokoju i poszłam zanieść naczynia do kuchni, a ona zaczęła jęczeć, jak przyszłam to szurała nocnikiem, stękała i patrzyła na mnie, okazało się że chce kupkę ::): I tylko ją zrobiła, bez siku i po jakimś czasie miała mokrą pieluszkę :Szok:

IWA23
A Hania nie dość że spała całą noc to od 22 do 7.30 się nie zsikała tylko jak się obudziła to do nocniczka,jestem tak podjarana że szok dawno nocki suchej nie miałam :)

U nas identycznie, dawno suchej nocki nie było. A zdisiejsza była również sucha i u nas ::): Dobrą noc miłay nasze dziewczyny ::):

marzen@
Moja wierci się w charakterystyczny sposób, ale czasem się pomylę, albo nie zdążę :)

I pochwaliłam sie, że pieluch moja nie przesikuje pieluch w nocy. Dzis spała całą noc, koło północy sprawdzałam i sucho było, nad ranem kiedy zaczęła siekarmić to sie kranik odkręcił i poszło bokami, nawet pul od zewnątrz był wilgotny, czegos takiego jeszcze nie widziałam w Zuzinym wykonaniu :whoot:

oj to Zuzia narobiła, ale cóż, czasem i tak się zdarza

Kupiłam na allegro dwa otulacze wełniane i mąż kupił lanolinę w aptece (50g-6,20zł). Chciałam wstawić link do otulaczy (szyte, 15zł za sztukę, nie kupowałam droższego, bo do końca pieluchowania już coraz bliżej :D), ale teraz babka nie ma nic wystawionego, jeszcze do mnie nie doszły, jestem ich ciekawa.