Skocz do zawartości
Forum

Ciąża 3 miesiące po porodzie

Rekomendowane odpowiedzi

Ale się zezłościłam poszłam dziś do poradni psychologino-pedagogicznej bo Mojemu starszakowi psycholożka robi badania(testy) aby mu dać opinie bo potrzebuje ją mieć aby dostał w 4kl godz.wyrównawcze dodatkowe indywidualne jedne mu zrobiła drugie nie zrobi bo od okulisty muszę mieć zaświadczenie że te okulary co ma to mogą być albo że nastąpiła zmiana,a okulista przyjmie go dopiero w październiku. W październiku jak zaniosę do szkoły opinię to mogę się pożegnać z zajęciami bo nie będzie godz.Szkoła na opinie nie chce dawać zajęć ale kilka godz wydłubią i kto pierwszy ten lepszy, jak bym miała orzeczenie to z marszu godz.mu się należą ale orzeczenia nie chce dać zaś poradnia.
A pani psycholog jak mówię że w październiku może już nie być godz to mi powiedziała że mam iść do dyrektora i mu powiedzieć że ma mojemu synowi szykować/zostawić godz że opinie na pewno dostanie ale doniosę dopiero w październiku.:(

jadzik
Solange- fajnie, ze piszesz, oby juz zdrówko dopisywało, ja też z tych co przy wyższej temperaturze padają...:Kiepsko:

Doszło nam kółko do wózka... Ale i tak jestem niezadowolona, bo mi ten wózek nie pasuje ::(: Mało wygodny jak dla mnie... Na wertepach jest super, bo Oliwka tak nie skacze jak w starym, ale poza tym to dla mnie masakra ::(: No ale wozić w nim musze już teraz, bo nic innego nie kupimy, kasy brak...

Jadzik a co to za wózek, jaka marka?

IWA23
Ale się zezłościłam poszłam dziś do poradni psychologino-pedagogicznej bo Mojemu starszakowi psycholożka robi badania(testy) aby mu dać opinie bo potrzebuje ją mieć aby dostał w 4kl godz.wyrównawcze dodatkowe indywidualne jedne mu zrobiła drugie nie zrobi bo od okulisty muszę mieć zaświadczenie że te okulary co ma to mogą być albo że nastąpiła zmiana,a okulista przyjmie go dopiero w październiku. W październiku jak zaniosę do szkoły opinię to mogę się pożegnać z zajęciami bo nie będzie godz.Szkoła na opinie nie chce dawać zajęć ale kilka godz wydłubią i kto pierwszy ten lepszy, jak bym miała orzeczenie to z marszu godz.mu się należą ale orzeczenia nie chce dać zaś poradnia.
A pani psycholog jak mówię że w październiku może już nie być godz to mi powiedziała że mam iść do dyrektora i mu powiedzieć że ma mojemu synowi szykować/zostawić godz że opinie na pewno dostanie ale doniosę dopiero w październiku.:(

:what:

ROKSANIA
http://s2.suwaczek.com/200103282080.png

LENUSIA
http://s4.suwaczek.com/200909042080.png

Hey dziewczyny. Mojej Emilce przebił się ząbek(dolna prawa jedynka). Tzn. narazie to widać tylko taką białą kreseczkę- sama nasada no ale już jakiś postęp :). JAk tam po weekendzie? u nas bardzo upalnie było. Spędziliśmy dzień w plenerze na spacerze po okolicach Oświęcimia- byliśmy na obiedzie u szwagierki. Emi była bardzo grzeczna - jak zwykle poza domem :D. Wczoraj odsypiała i w dzień druga drzemka trwała 3 h :Podziw: Czasami w takich chwilach zaczynam się martwić i muszę zaglądnąć czy wszytko oki.
Ostatnio zrobiła się taka ruchliwa, że podczas snu przybiera różne pozycje. zasypia na brzuszku, potem śpi na boczku a budzi się na plecach. A moja mama cała happy bo mała jak gaworzy to ,, babababababba" :D

Emiliai Lena dwa kradzieje a zarazem źródła energii :11_9_16:

Gość solange63

Gratulacje dla Emi ::):
drzemka bym sie nie przejmowala, u nas druga zazwyczaj trwa trzy godziny (tfu, tfu, zeby nie zapeszyc). Noemi spi w wozku na dworze, z elektroniczna niania :D moja niunia tez przybiera najrozniejsze pozy w trakcie spania; ostatnio ukochala sobie lezenie w poprzek lozeczka. wciska sie tak, na styk, nogi i tak ma juz podkurczone- no, ale co zrobic.

Emilia też miała etap, że leżała w poprzek, teraz już mnie to nie dziwi bo czasami to potrafi zrobić tak, jak panowie modlący się w meczecie:D ma głowę na materacu a resztę ciała jak do raczkowania:D. Nie wiem czy pisałam wcześniej ale się czołga tzn. raczkuje z głową na ziemi i rąk jeszcze nie prostuje tylko tyłek i nogi w górze i tak się przemieszcza. A jak leży na plecach to głową tam manewruje ze się do tyłu przesuwa. Zadziwiające takie wyczyny:D
Dziś naśladowała psa tzn. była na górze u babci a pies akurat dorwał swoją maskotkę i nią szarpał na wszytstkie strony. A Emi bardzo lubi jego zabawy i też zaczęła kręcić główką na boki tak jak pies z maskotką :D:D

Emiliai Lena dwa kradzieje a zarazem źródła energii :11_9_16:

Gość solange63

IWA23
To jest moje pierwsze dzieło szydełkowe,Na szydełku zaczęłam robić w niedziele to czapka i tak nie źle wygląda;)

Ale bajer. Gratuluje zdolnosci. Ja conajwyzej moglabym zrobic szal (i to zapewne koslawy, z krzywymi oczkami :Padnięty:).Jak sie robi na szydelku ksztalt czapki? Ech dobra, nie tlumacz i tak nie bede probowac :Oczko:

Iwa super czapeczka gratuluję zdolności (czy to na pewno Twoje pierwsze dzieło?? :Oczko: ) No a Hania jaka słodka :D I mała dama już uszka ma przebite ::): Też się nad tym zastanawiam dla mojej Uli... Chociaż sama przebiłam dopiero dwa lata temu i jakoś nie mam tak, że szaleję za tym... A teraz w domu to w ogóle kolczyków nie zakładam i tylko co jakiś czas sprawdzam czy dziurki mi nie zarosły przypadkiem, bo może jeszcze się kiedyś przydadzą ;P

Ula 23.02.2011
Krzyś 25.02.2014

Asiula to moja pierwsza praca,ja mam tak że jak mnie coś zainteresuje i chcę się czegoś nauczyć sama od siebie a nie że muszę to uczę się szybko i przykładam do tego aby było wszystko jak najlepiej,zapewne jak by ktoś chciał abym się nauczyła i na siłę próbował nauczyć takiego efektu by nie było.

Jeśli chodzi o kolczyki to przebiłam jej jak miała 6m-cy prawie nic nie płakała i nawet nie wie że je ma.Ja zdecydowałam przebić jej szybciej bo mi się dziewczynki podobają w kolczykach a bałam się że jak bym chciała później to ona by mi nie dała.

Gość solange63

asiula84
Iwa super czapeczka gratuluję zdolności (czy to na pewno Twoje pierwsze dzieło?? :Oczko: ) No a Hania jaka słodka :D I mała dama już uszka ma przebite ::): Też się nad tym zastanawiam dla mojej Uli... Chociaż sama przebiłam dopiero dwa lata temu i jakoś nie mam tak, że szaleję za tym... A teraz w domu to w ogóle kolczyków nie zakładam i tylko co jakiś czas sprawdzam czy dziurki mi nie zarosły przypadkiem, bo może jeszcze się kiedyś przydadzą ;P

Mam tak samo, z ta roznica, ze moje dziury nie zarastaja. Moge nie wkladac kolczykow pol roku i nic. Ja nie bede przebijac uszu Noemi. Jak bedzie chciala miec kolczyki, to wtedy pojdziemy do kosmetyczki i zrobimy ::):

Iwa- w tym co piszesz, to jest racja, bo nade mną stała mama i mówiła, że za ciasno, że za luźno itd... Więc mi się odechciewało. A teraz bym popróbowała, bo podobają mi się kosze robione na szydełku. Coś takiego:
http://1.bp.blogspot.com/_8xKLwtLEMss/TU58t1mk1tI/AAAAAAAAVwg/y91cWFLLnzc/s1600/P8150002.JPG

A to ciekawe sama muszę coś takiego zrobić bo mi pełno śmieci wala się po automacie;)

A teraz próbuję zrobić stringi na razie mam jeden mniejszy trójkąt zrobiony,siostra ma w niedzielę za tydz 18-tkę i chcę jej w te stringi wplątać kasą przewiązać kokardką i tak dać ale czy ten mój pomysł wypali to nie wiem:)

Sa wyniki konkursu kaszek do picia: Wyniki konkursu. Zajeliśmy trzecie miejsce i mamy kosz piknikowy ::): Fajnie ::): Ale Wg mnie pierwsze miejsce nie jest sprawiedliwe, niby mają dużo głosów, ale zdjęcia są nieciekawe... A poza głosami mieli brać pod uwagę estetykę i pomysłowość. Ale to nic, cieszę się ze swojego trzeciego ::):