Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Iga, ale masz śliczną córeńkę!!! 100 lat dla niej!!! Pisz czasami co u Ciebie

Martuś - hej hej :)

Krawatek - totalnie nie czaję tej toalety - gdzie co i jak...

Mamy z Adasiem makabryczne zaległości ze szczepieniami. Ciągle chory, albo katarek tylko, albo mały kaszel. Ech...

Krawatek - z tą grą to powiem Ci, że nie traktowałabym tak poważnie - pamiętam siebie jak grałam w "Syberię" - dwa tygodnie non stop z przerwami tylko na jedzenie i konieczny sen - naprawdę! Co prawda nie miałam dzieci i męża, ale pochłonęła mnie do końca, śniła mi się jak spałam, a kiedy nie spałam, grałam :)
Ja bym mojemu mężowi w takiej sytuacji powiedziała, że skoro nie ma problemu z grą w nocy to od dzisiaj wstaje do Radzia w nocy. I niech wstaje.
To tylko moje zdanie :)

My mamy swoją ulubioną grę, ale panszową - cashflow 101 i 202, ale od grudnia graliśmy w nią tylko trzy czy cztery razy, bo nie mamy kiedy.

Dzisiaj jestem w domu z dziecmi :) cieszę się, bo od kilku dni mnie nie ma do wieczora, a w sobotę Poznań city.

Witam się

Wczoraj praktycznie przeleżałam cały dzień.
Dziś już trzeba się zabrać za jakąś robote..mój w pracy.
Dziewczynki dobrze..Karolcia zupełnie zdrowa.
Wercia katar,Pati gorzej bo troszke kaszle.
Ja za to czuje się jak 100 nieszczęść a wyglądam jak 150..

Agnisia czadowa ta deska,haha.
W życiu bym takiej nie kupiła:wink:.
Iga Amelka sliczna.!100 lat!!!
krawatek mój też ostatnio zaczął ciupać w jakąś gierke.
Całe szczęście wie kiedy wył-wystarczy jak na mnie popatrzy,hihi.
Poza tym co za problem odł neta:D

I zapomniałam co jeszcze chciałam..

Dzień dobry :)
Ja dziś w podłym nastroju i zwijam się z bólu przez @.
Do tego w domu wszędzie kurz i pył bo mój brat robi nam szafe i sie niesie po całym domu.

Nie wiem czy kogoś zainteresuje ta inf ale od dziś w biedronce są body, koszulki i spodenki z Disneya za 12,99 . Spodenki rozmiar 86 są na prawdę długie i ja kupiłam Adasiowi. Niestety tylko 1 para była 86.

25dz (cc)
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w3rjjgu8ewg40p.png

a u nas nic. tata tylko i tu, a tak to po swojemu... moi tez baba itd ale to pewnie nic nie znaczy.
z chodzeniem tez kiepsko. a u mnie dzisiaj psychicznie kiepsko.
z m. gadalam, zobaczymy co z tego bedzie. zrobilam awanture na uczelni ale generalnie mają to dupie.i teraz nie wiem czy to napisac czy nie bo i tak wszystko moze sie pójść jebac, chca mnie skreslic z listy studentow, reaktywacja kosztuje 800zl plus czesne- nie stac mnie. pierdole juz to wszystko, becze od rana, ankiety po rozkladalam, chyba to napisze bede babie meczyc dupe codziennie, moze mi to pozwoli chociaz pocztą wyslac? ja jebie.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

A mają podstawy, żeby Cię skreślać??? Ja poszłabym do rektora i naprawdę powiedziała na spokojnie, że zalezy mi na skończeniu, że już tak niedaleko, że nie miałam możliwości napisania wcześniej itd, a później wyciągnęłabym "armatę" - nie ważne, czy uczelnia jest wyższa, czy nie - pewnie nie, skoro takie ceny są przywalone.
Takiej uczelni zależy na studentach, bo są czystym zyskiem.
Delikatnie "postraszyłabym" internetem i rozgłośnieniem sprawy w mediach, ale delikatnie.
Jestes matką z małym dzieckiem. Promotor niedostępna. Utrudniają Ci sprawę, nie ułatwiają. To jest ich problem. Oni są na Twojej łasce, nie pozwól, żeby było odwrotnie i się nie poddawaj. Policz, ile zostawiłas u nich pieniędzy i powiedz o tym.

Największym problemem jest promotor. O tym powiedz.

Eulalia
A co potrafią powiedzieć wasze dzieci?

Za wiele to nie gada.
Jak narazie to tata(to na pierwszym miejscu),mama,baba,papa,daj.
Reszte po swojemu,najlepiej jej wychodzi kłócenie się.
Rączkami łapie się za boki,nachyla i tak strasznie krzyczy...komicznie to wygląda.

kdrt współczuje @ i bałaganu.

Ja troszke ogarnęłam..tzn przeniosłam z jednego kąta w drugi.
Nie mam sił na sprzątanie.

Olka mowi mama, tata, baba, dziadzia, dada, papa, nie, jak robi piesek, kotek i krowa.
I chodzi, co jest dla mnie fenomenem po jej braciach, ktorzy zaczeli w wieku 15 m-cy. Ola zaczela chodzic w dniu roczku :smile:

Na pneumokoki szczepiona.

O, i jeszcze z super umiejetnosci :smile: od 7 m-ca zycia pije z normalnych kubkow, niekapkow i butelek nie chce. I idzie jej super, nawet sliniakow nie uzywamy.

http://www.suwaczki.com/tickers/iv09vcqgwqh7olh3.png
http://images39.fotosik.pl/166/486b0534ac2588d7med.jpg

jestem dzisiaj wypruta, ale załatwiłam!!! mam za tydzień jechać do babki do czech na prywatną audiencję, od razu pry mnie poprawi i z tymi poprawkami bede mogła już oddać 25 jak będzie na uczelni i mi to podpisze...uffffffffffffff zła była na mnie ale w sumie poszła na ręke.
oczywiście ani email ani poczta nie wchodziły w grę...no cóż.
mam do niej zadzwonić w przyszlym tygodniu i się umówic. jestem dobrej myśli, mam nadzieję że mi wałka nie wykręci, bo by było kiepsko.
ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

rado mi cały dzień nie spał, a przed chwilą już był tak okropny ze się położyli z m chociaż na 40min bo moja sis ma byc po 18 ni go zabrac. wiec będą się mogli chociaż trochę pobawić.
może sie w końcu wyśpie. mamy iśc gdzies na miacho, zobaczymy. bardzo bym chciała bo baaaardzo dawno nigdzie nie byłam.

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

marta brawo dla oli
kurcze tez musze zabrac sie za niekapek
odpuscilam jakis czas temu,bo srednio im wychodzilo
i teraz tylko butla,niestety
ale zmobilizowalas mnie i startujemy od jutra

krawatekufff super,ze tak sie umowilas
szkoda tylko,ze trzeba az do czech jechac
no ale cos za cos

udanego wieczoru i nocki:lol:

Marta brawo dla Olci.
Wercia pije z butelki,z niekapka jakoś jej nie idzie.
Poza tym ostatnio wszystkie smoczki gryzie,non stop trzeba nowe kupować.
Nie moge się doczekać kiedy zacznie z kubeczka pić.
krawatek fajnie Wam z tym wyjazdem.
Też bm chętnie gdzieś pojechała ale niestety mój pracuje i się nie da.
No i super,że załatwiłaś z tą promotorką:great:.

Ja zaraz ide robić kolacje,dziewczyny zjedzą i lulu.
Przynajmniej taką mam nadzieje:wink: