Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

Rozgadały wreszcie :)
A ja leżę normalnie na niepościelonym łóżku. Udało mi się tylko pozrzucać poszewki. I NIC więcej.
Ale śniadanie już zjadłam i ubrałam się i pomalowałam i włosy wysuszyłam i film obejrzałam hihi
i Piotrusia ubrałam i śniadanie muzrobiłam.
Normalnie nie wiem hihi

Na tapczanie siedzi leń...

Ringie
Ja do tej pory nie mogę się przyzwyczaić do 3 z przodu... Na szczęście lustro jeszcze nie pęka, jak mnie widzi, więc nie jest źle :D

Moje lustro niedługo pęknie, bo mnie nie pomieści...
Żarcik (mam nadzieję) taki :)

Angela - wiem coś o tym, Adaś też z katarkiem, nie wspominając o oczkach biedaczek wyglądał na baaaardzo chorego. Aż serce ściskało.

Heja z rana!
witam nową forumowiczkę ;)

naskrobałyscie tyle od rana ze doczytać nie mogę, doczytam pożniej bo po D chrzesniaczke do pkola muszę isc a ja nadal w syfie.
noc była straszna Ulucha od 3:30 do 6 rana miałą w poważaniu spanie nudzila sie płakała smiała i tak na przemian nawet złamałam moja zasadę i wziełam ja do łóżka i co? i dupa moja córcia postanowila wykorzystac to na ciganiecie mnie za włosy.. krawatek teraz wiem co przerzywasz od kilku dni- współczuje

a i ja codziennie zagladam :P
i zgadzam się z Wami ze firma bez ksiegowej to jakaś abstrakcja, ja mam ciotke księgową i dzięki niej dostałam urlop macierzyński z zuzu pomimo ze przepracowałam 30 dni :D:D:D wiec dobra ksiegowa znajoca sie na przepisach potrafi czynić cuda,
a tak apropo oriętuje sie któraś z Was jak to jest z tą ulgą prorodzinna? niby kazdy moze odpisac to w zeznaniu rocznym ale jesli ktos ma pit zerowy tez? i czy z urlopu macierzyńskiego 3ba sie rozliczac?!

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png