Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

oj baby baby... wy tu o torebkach a mi sie rado budzi co 20-30min....ehhhhhhhhhhhhh..... cos po kaszlu to mi sie wydaje że to zapalenie krtani.... co moze być trochę niebezpieczne. bo skoro temp jest....

co do torebiek- uwielbiam!! ale nie mam:( ***** zawsze mi szkoda kasy...zawsze. no chyba że jak bylismy w turcji...jejuuuuu tam taka skora tania.... jak pojade na wycieczke to sobie kupie z 10, bo teraz to ni ma nic.... ale odkąd mam rada to nie lubię torebek z krótkim paskiem albo sama rączką. wolę te z długim paskiem przez ramie, bo jest o wiele wygodniej....

chyba kazdego czeka ortopeda po roczku....

robie właśnie kolczyki na prezenty na święta jakimś koleżankom itd itp.... ale juz mi sie nie chce...spaaaaaaaaac.....

a jak sobie powyciągam te wszystkie rzeczy to SPRZATANIA 15MIN...A RANO NIE MOGE BO RADO JUŻ ZE STOŁU ŚCIĄGA...
sory za capsa...sorrryyy....

http://lb2m.lilypie.com/dXovp1.png

krawatek
oj baby baby... wy tu o torebkach a mi sie rado budzi co 20-30min....ehhhhhhhhhhhhh..... cos po kaszlu to mi sie wydaje że to zapalenie krtani.... co moze być trochę niebezpieczne. bo skoro temp jest....

co do torebiek- uwielbiam!! ale nie mam:( ***** zawsze mi szkoda kasy...zawsze. no chyba że jak bylismy w turcji...jejuuuuu tam taka skora tania.... jak pojade na wycieczke to sobie kupie z 10, bo teraz to ni ma nic.... ale odkąd mam rada to nie lubię torebek z krótkim paskiem albo sama rączką. wolę te z długim paskiem przez ramie, bo jest o wiele wygodniej....

chyba kazdego czeka ortopeda po roczku....

robie właśnie kolczyki na prezenty na święta jakimś koleżankom itd itp.... ale juz mi sie nie chce...spaaaaaaaaac.....

a jak sobie powyciągam te wszystkie rzeczy to SPRZATANIA 15MIN...A RANO NIE MOGE BO RADO JUŻ ZE STOŁU ŚCIĄGA...
sory za capsa...sorrryyy....

fajne takie recznie robiona biżuteria ja nie mam cierpliwosci i zdecydowanie bardziej wolę nosić :P ostatnio widzialam Pania w sklepie miala kolczyki w ksztalcie bombkiz takich cieniutchich czegoś i w tym był kamień przepiękne

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

krawatek
dzieki
Dziewczynki... hardcore mamy...co 20 min wrzask.

agnisia pewnie bombka zrobiona z drucika/srebra a w środku kamien? sama mam takie kolczyki tylko bez kamienia:P na litwie kupilam dawno dwno dawno :P

tka jak mówisz :P a juz myślalam ze nie zrozumialas tego mojego belkotu hihi to był drucik w czerwonym koloże w środku żółty kamien sliczne;)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

cafe82
jak tam tort?
ja ostatnio nie potrafie sie wyrobic
mam multum nauki do tego i niestety nie ogarniam:Kiepsko:
a jak mam jeszcze olasa w domu to juz w ogole koszmar
dzis pojechal do babci,wroci wieczorem
mam zamiar to wykorzystac i jak tylko mlodzi pozwola to poucze sie troche

Z tortem męczyłam się do północy.
Nie powiem,bo nawet wyszedł(potem wrzuce fotke).

Nie przejmuj się,bo ja też nie wyrabiam.
Tylko,że Ty masz jeszcze nauke...chyba bym nie dała rady się uczyć,nie miałabym sił

Arisa
cafe82
jak tam tort?
ja ostatnio nie potrafie sie wyrobic
mam multum nauki do tego i niestety nie ogarniam:Kiepsko:
a jak mam jeszcze olasa w domu to juz w ogole koszmar
dzis pojechal do babci,wroci wieczorem
mam zamiar to wykorzystac i jak tylko mlodzi pozwola to poucze sie troche

Z tortem męczyłam się do północy.
Nie powiem,bo nawet wyszedł(potem wrzuce fotke).

Nie przejmuj się,bo ja też nie wyrabiam.
Tylko,że Ty masz jeszcze nauke...chyba bym nie dała rady się uczyć,nie miałabym sił

poka tort poka:Oczko:

tez u mnie cienko w sila
w sumie po 19 mamy juz spokoj ale co z tego jak padam wtedy na twarz
i jeszcze ta zima...ciemno
wiosna bedzie lepiej
no ale za miesiac zaczyna sie sesja i nie ma zmiluj