Skocz do zawartości
Forum

Od malej Fasolki do Styczniowego Bejbika-styczen 2011

molalala

Rekomendowane odpowiedzi

dzień doberek a raczej dobry wieczór!

no proszę jak się kobitkirozpisały jak nie pisały to nie pisały a teraz jak oszalałe zaczełam nadrabiać ale połwę zapomniałam wieć przepraszam jak kogoś pomine:

Krawatek!- jak miło że wróciłaś

cafe, szyszka? powodzenia z teściami
szyszka- młody super ;)

powodzenia w wyborze sukienki koniecznie się pochwal jaką kupiłaś!

Eulalia- jaki wózek kupiliście? odnawianie przysięgi- super i jak romantycznie.
ja bym chciała chociaż raz złożyć przysięgę ale zawsze coś ehhh może kiedyś będzie mi dana biała sukienka...
no i szybkiego powrotu do zdrowia dla Piotrusia

eee kurcze nie paietam połowy,dopisze pozniej hihi

a u nas teraz buuuuuuuurza o taka duża kurcze mam nadzieje ze jakies drzewo mi zaraz przez okno nie wjedzie no i leje ale aż przyjemnie się zrobiło
a tak poza tym to też obniżyliśmy łóżeczko a dziś jak co weekend u mojej mamy;)

http://www.bejbej.nazwa.pl/zasuwaczki/40891.png

Kasia - mój mąż mówi, że dziecko ma nieograniczone siły i postawi na swoim - trzeba mieć naprawdę stalowe nerwy, żeby nauczyć dzieciątko. A usypianie przy cycuszku dla dziecka? - maksymalne poczucie bezpieczeństwa :) - dlatego walczy. U nas Piotruś wygrał i do 1,5 roku był usypiany przy cycku. Adaś ma inną naturę. Bo my to jak nam dzieci zagrają :D

Krawatek - nie mam pojęcia skąd to zapalenie ucha. Piotruś biedaczek, nie narzeka nawet, tylko wycofany taki... Ale mąz kupił mu dodatkowe tory do jego ulubionych pociągów i Piotruś nawet nie słyszał kiedy coś do niego mówiliśmy tak się zajął zabawą :)
Ja też widziałam zdjęcia - Radzio ma duuuże piękne oczka - pewnie często to słyszy :) - super, że pojeździliście, a nie siedzieliście w jednym miejscu. Ja totalnie nie czuję morza, ale co roku jakoś chociaż na kilka dni musimy je zobaczyć :)

Agnisia - to chyba krawatek nas napędza ;)
My też obnizyliśmy łóżeczko kilka dni temu i wózek też kupiony przez wygibasy Adasia - gondola już była niebezpieczna.
A mamy maxi cosi mura brązowy - oczywiście nie mogłam się oprzeć i poszłam na spacer obczaić przedszkole, które otwiera się naprzeciwko. Szału nie ma, ale ma plus - hihi - jest naprzeciwko :D

Uciekam usypiać starszego choruszka.

eulalia- chyba masz rację, jak nie było krawatka to chwila moment i wszystko przeczytane a teraz to czytam i czytam, ja też mam przedszkole pod nosem prawie ze przed balkonem heh w każdym razie najważniejsze że słyszę praktycznie wszystko. ma to swoje plusy chociaż boje się że jak maluda pojdzie do przedszkola to będę stać wiecznie w oknie i patrzeć czy wszystko dobrze hihi, dlatego 3ba będzie szybko do pracy iść;)

Agnisia - a co byś chciała robić???

Cafe - jasne, że poszłam się pochwalić. Szkoda tylko, że tak wiał wiatr, że nie spotkałam żywej duszy :D

golonka to masakra - ale taka skóra mniam mniam haha - żartuję :)

Kdrt - jak mnie Adaś zębem ukąsi to strasznie boli, ale zdarzyło się chyba dwa razy. Jak Adaś juz prawie spi zamieniam cycka na smoczek. A jak nie mam zgona to przenosze go do łózeczka. Najczęściej rękami męża. Ale zazwyczaj mam takiego zgona, że nie mam siły mówić, więc Adaś śpi z nami. I piotruś czasem też, więc mężuś śpi na koniuszku. Dziwne, że jeszcze nie padł jak długi :D

Eulalia
Agnisia - a co byś chciała robić???

Cafe - jasne, że poszłam się pochwalić. Szkoda tylko, że tak wiał wiatr, że nie spotkałam żywej duszy :D

golonka to masakra - ale taka skóra mniam mniam haha - żartuję :)

Kdrt - jak mnie Adaś zębem ukąsi to strasznie boli, ale zdarzyło się chyba dwa razy. Jak Adaś juz prawie spi zamieniam cycka na smoczek. A jak nie mam zgona to przenosze go do łózeczka. Najczęściej rękami męża. Ale zazwyczaj mam takiego zgona, że nie mam siły mówić, więc Adaś śpi z nami. I piotruś czasem też, więc mężuś śpi na koniuszku. Dziwne, że jeszcze nie padł jak długi :D

szczerze jeszcze sama nie do końca wiem, jakiś sklepik albo coś takiego.
dobrze że się w 4 mieścicie na łóżku jak ja Ule wezmę do nas to najczęsciej my na koniuszkach a ona jak królowa spi rozłożona

Agnisia - coraz mniej się mieścimy, dlatego zazwyczaj albo jeden, albo drugi z nami śpi. Najlepiej, kiedy leżą w swoich łóżeczkach, jak wiadomo.

A jeśli chodzi o własną firmę to moim zdaniem najwazniejsze się odwazyć. I ciągle myśleć, myśleć, myśleć i niestety na pełnych obrotach być przez cały rok.

Eulalia
Agnisia - coraz mniej się mieścimy, dlatego zazwyczaj albo jeden, albo drugi z nami śpi. Najlepiej, kiedy leżą w swoich łóżeczkach, jak wiadomo.

A jeśli chodzi o własną firmę to moim zdaniem najwazniejsze się odwazyć. I ciągle myśleć, myśleć, myśleć i niestety na pełnych obrotach być przez cały rok.

masz rację najważniejsze się odważyć. i niby fakt ze cały czas na 100% ale jest się swoim szefem ;) a Ty masz swoją firmę, dobrze pamiętam? cieżkie były początki? czym się kierowałaś wybierając pomysł na biznes by dobrze zainwestowac

agoszka wszystkiego "naj"dla Karolka, spryciula z niego.:super:
szyszka super zdjecia Filipka, slicznie się bawi.

Golonka - świetne mięsko, no skóra niestety wygląda wstretnie, ale mięsko bardzo chudziutkie i miękkie. Cafe ja ostatnio jak piekłam to skóre tak w kratkę ponacinałam, fajnie wygladało i myślę lepiiej przechodziło przyprawami, tylko ja akurat nie polewałam piwem. ale wolę raczej z mięso z golonek do galarety dodać.
Ciekawe jaka dzis u nas noc bedzie??????????????????????:kiepsko:
Ostatnio masakra od 23.30 do 3.00 :Real mad:

:36_3_14: :11_6_204: :in_love2:

http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdru1dc3wle36f.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bhywuay3lu2rdf8c.png