Skocz do zawartości
Forum

pazdziernik 2010

amerie9

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

wybaczcie za banalne pytanie, ale jak ja kurcze mam wejść na to prywatne forum, bo już się pogubiłam, słowo daję (właściwość blondynki, cóż poradzić). Pierwszy raz mam problem z odnalezieniem się w sieci, pewnie za to że jedynie wchodzę na 1 temat i już po mnie.

Znaczy to forum, na którym teraz jestem, nie jest tym prywatnym? Dostałam to zaproszenie, zaakceptowałam, a teraz go nie ma. Taaa, śmiejcie się :)

affi, do biografii to co opisałam, to byłby niestety tylko dodatek. Jakoś tak paskudnie się złożyło w moim życiu, że mam pod górę i na kolanach. Ale co nie zabija, to ponoć wzmacnia a człowiek uczy się na błędach i takie tam.
Ja co prawda piszę książkę, ale nie biografię :)

No i napiszcie jak mam wejść tam gdzie powinnam być :)

Motylek
Witajcie,

wybaczcie za banalne pytanie, ale jak ja kurcze mam wejść na to prywatne forum, bo już się pogubiłam, słowo daję (właściwość blondynki, cóż poradzić). Pierwszy raz mam problem z odnalezieniem się w sieci, pewnie za to że jedynie wchodzę na 1 temat i już po mnie.

Znaczy to forum, na którym teraz jestem, nie jest tym prywatnym? Dostałam to zaproszenie, zaakceptowałam, a teraz go nie ma. Taaa, śmiejcie się :)

affi, do biografii to co opisałam, to byłby niestety tylko dodatek. Jakoś tak paskudnie się złożyło w moim życiu, że mam pod górę i na kolanach. Ale co nie zabija, to ponoć wzmacnia a człowiek uczy się na błędach i takie tam.
Ja co prawda piszę książkę, ale nie biografię :)

No i napiszcie jak mam wejść tam gdzie powinnam być :)

kilka postów wcześniej dałam linka do tego prywatnego wątku- ale dla Ciebie jeszcze raz http://parenting.pl/pazdziernik2010/ musisz być zalogowana żeby tam wejść

Insana: Po kliknięciu w linka, pomimo zalogowania ja na przykład mam taki komunikat

filcia, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powód zaistniałej sytuacji:

1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.

Wyloguj się Strona główna forum

II kreseczki - 23.02.10
Pierwszy kopniaczek - 24.05.10 (rocznica ślubu rodziców)
Urodziłem się - 04.11.10

http://www.suwaczki.com/tickers/82do2n0asgbtcpll.png
http://www.suwaczki.com/tickers/8df7mkwybwgpfje9.png
http://www.suwaczki.com/tickers/99l8786idhxw1lf1.png

filcia
Insana: Po kliknięciu w linka, pomimo zalogowania ja na przykład mam taki komunikat

filcia, nie masz uprawnień do przeglądania tej strony. Może być kilka powód zaistniałej sytuacji:

1. Nie masz wystarczających uprawnień aby przeglądać tę stronę. Może próbujesz edytować nie swoją wiadomość, lub próbujesz użyć funkcji dostępnych tylko administratorowi?
2. Jeżeli próbujesz napisać wiadomość, administrator mógł zablokować Twoje konto, lub nie zostało ono jeszcze przez Ciebie aktywowane.

Wyloguj się Strona główna forum
ja Cie nie widzę w grupie tamtego wątku to coś nie tak musi być

Ja mam troje dzieci najstarszy syn dziś ma właśnie urodziny kończy dziewięć lat i szykuje się do komuni św.,ma ma imię szymon,mlodszy syn ma na imię mateusz w styczniu będzie miał sześć lat.A najmłodzszy mój szkrab ma osiem tygodni,moja córeczka ma na imię hania i urodziła sie 27.10.10r.Mężatką jestem od 9 lat,obecnie nie pracuję wykształcenie średnie zawód kucharz.to tyle na wstępie jak coś więcej was interesuje to pytajcie.

Klaudusia Ty Babolu nie narzekaj, masz tak ślicznych Synów, że nie jedna by Ci pozazdrosciła :36_2_25:

Iwa, WITAJ!

100 lat dla Szymonka!.

Córcia ma śliczne imie, to tak zblizone w klimacie do Zosi :).

z racji zawodu, mnie interesują przepisy, hihi. naszą rekordzistką jest Dominika(3 Synów i córcia Ania) ale jestes zaraz po niej jesli chodzi o liczbę Dzieciaczków.

oczywiscie pisze jednym palcem, wiec przepraszam za byki :gangsta:

Iwa, karmisz piersią czy butelką?

IWA23
Dziękuję w imieniu Szymona.
A jakie przepisy cię interesują? Hanię karmię piersią właśnie wruciliśmy ze szczepienia w ciągu 2 tyg przybrała 470g.

Też z Zosią byłysmy dzis na szczepieniu. Tyle że nam marniej idzie z przybieraniem, ale jest ok :) Co do przepisów to wszystkie i takie oryginalne na jakies popisowe kolacje i takie którymi można nakarmic całą rodzinę i robi się w dośc szybkim czasie. bardzo lubie gotować ale ostatnio krucho z czasem.

To może na poczatek masz pomysł na jakąs fajną potrawę która mogę zaserwować męzusiowi w II dzień Świąt, bo ma urodziny a pewnie dośc juz bedzie miał światecznych specjałów :)