Skocz do zawartości
Forum

pazdziernik 2010

amerie9

Rekomendowane odpowiedzi

To się skonczyła jazda samochodem... dzis podczas jazdy złapał mnie takis kurcz, że dobrze, że nie byłam na skrzyzowaniu bo byłaby kraksa. Tak tylko zdjęłam nogę z gazu i sie toczyłam. Dobrze że nic sie nie stało.

Moja psycha mnie zawodzi. Spać nie mogę , mam jakieś okołoporodowe schizy. Oddychac w nocy nie moge i M mówi ze chrapię jak juz usnę. Wierzę mu bo dziś mnie sama obudziło moje chrapanie. Ray ja w życiu nie chrapałam :(

Ogólnie dzis nie jest mój dzień. Młoda się tak rozpycha że boli, nic mi sie nie chce, buuuuuu

To sobie ponarzekałam, wybaczycie?

Hmmm... Madzia może to jakieś proroctwo ten sen o Insanie. 12 października tez fajna data!

Mi się 12-go też podoba!!!
Synek jest z tego dnia..... :)

Affi - ja bym chciała, żeby moja dzidzia się tak rozpychała... a ja rzadziutko czuję ruchy - tak jak przy Synku wtedy... i to jest dołujące właśnie .... a ostatnio mam masę negatywnej energii w sobie - a raczej myśli .... :(
Jakby co to w czwartek mam wizytę, bo kończy mi się zwolnienie....

W ogóle jak zawsze myślałam, że jest taka reguła, że 2-gie dziecko rodzi się szybciej niż to piersze????
Tzn. nie chodzi mi o poród, ale czas ''wyjścia'' na świat..... eee......

affi

Hmmm... Madzia może to jakieś proroctwo ten sen o Insanie. 12 października tez fajna data!

melduje się z brzuchem! Obudził mnie co prawda ból jak na @ ale szczerze wolałabym jeszcze kilka dni żeby nie rodzić - byłam z Amelką u lekarza znowu i niestety zapalenie zatok gardła i już schodzi na oskrzela- domyślałam się że tak będzie ale lekarz w piątek powiedział że się nie kwalifikowało na antybiotyk a teraz tak czy siak będzie brała i pewnie ze 2 tygodnie jeszcze w domku :( już nie mam nerwów a najlepsze jest to że ona nigdy nie chorowała :((

Agulla - ja też chcę już dzidzię!!! :):36_27_3:

Penny
Jadzik - nie strasz... bo ja czasami czuję, jak dzidzia czka, raz po środku - a raz po lewym, a raz po prawym boku.

Penny - przepraszam!!! Ale ja w sumie czkanie teżjakby różnie czuję... Ale ja myślę, że po prostu główkę obraca, a nie całe ciałko :) Nie sądzisz?

Affi i Penny - nie tylko wy macie schizy, ja też się boję o wszystko... :( I Affi, ja też chrapię... Tylko wcześniej mnie to się zdarzało, ale teraz bardziej, wszystko wiem z relacji męża :)

Ta historia o urodzeniu martwego dziecka nieźle nam namieszała :( Trzeba jkiś wesoły temat zarzucić!

Penny
Madzia86
robione ze trzy dni temu

Madzia - ale zgrabniutki brzuszek....

s u p e r !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!

A jak Kacperek??? Cieszy się z braciszka/ siostrzyczki???
Kogo sądzisz, że nosisz pod brzuszkiem???

Kacperek jak na razie dobrze
głaszcze mi brzuszek daje dzidzi buziaczki
Najważniejsze żeby było zdrowe a chciała bym córeczkę
przeczucia nie mam żadnego ale ostatnio jak byłam na USG
i jak zobaczyłam maleństwo to tak gorąco mi się na sercu zrobiło i takie przeczucie że to dziewczynka pierwszy raz takie coś miałam i sama już nie wiem
a ciuszki mam tylko dla dziewczynki
a to od koleżanki dostałam a to od kuzynki i wszystkie dla dziewczynki
dla chłopca nie mam nic z ciuszków bo po Kacperku oddaję na bieżąco kuzynce

http://forum.we-dwoje.pl/images/signatures/1639502764e526a890f64c.gif

http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0a0ftd4g8s.png

Insana
affi

melduje się z brzuchem! Obudził mnie co prawda ból jak na @ ale szczerze wolałabym jeszcze kilka dni żeby nie rodzić - byłam z Amelką u lekarza znowu i niestety zapalenie zatok gardła i już schodzi na oskrzela- domyślałam się że tak będzie ale lekarz w piątek powiedział że się nie kwalifikowało na antybiotyk a teraz tak czy siak będzie brała i pewnie ze 2 tygodnie jeszcze w domku :( już nie mam nerwów a najlepsze jest to że ona nigdy nie chorowała :((

Witaj Kochana
A już myślałam że na porodówce jesteś:36_2_15:

http://forum.we-dwoje.pl/images/signatures/1639502764e526a890f64c.gif

http://www.suwaczki.com/tickers/1usa2n0a0ftd4g8s.png

Ale fajna Majeczka i jakie włoski ma gęste :D
jakoś głupio się dzisiaj czuje, może to po kawie. idę zaraz do miasta bo stosuję się do rady gina i staram się więcej chodzić, bo chce już urodzić. Jakoś będę spokojniejsza jak urodzę i przekonam się że jest wszystko ok, po przeczytaniu wczoraj 2 stron o przypadku tej Kaski to znowu zaczęłam panikować. To jest straszne .
Madzia figurka wspaniała, tylko Ci w ciąży chodzić :)

http://www.suwaczki.com/tickers/9ltfxzdvyvqbofwm.png

http://www.suwaczki.com/tickers/dxomhdgegkg5pd1u.png

affi
Penny, zapomniałam Ci napisać że jeśli zamiast Zosi wyskoczy chłopaczek będzie Maćkiem albo Szymonem :)

Oba imiona super! Dobrze mi się kojarzą, bo jedno z nich to imię mojego męża, a drugie siostrzeńca :)

U mnie tylko na jednym (ostatnim) USG było widać, że będzie dziewczynka, więc może będzie jeszcze chłopak ;) Jakby co, to będzoe Bartuś :)

Dziewczyny pazdziernik juz prawie w połowie wiec życze Wam szybkich porodów i zdrowych dzieciaczków!!
A dziewczynom już rozpakowanym dużo cierpliwosci, szybkiego powrotu do siebie a dla dzieci zdrówka!!

Penny moja Maja tez urodziła sie z czarnymi włoskami, pozniej jej sie wytarły a teraz taka mała blondyneczka sie zrobiła ::):

Tyś moje dziecie, ja Twoja mama!!:wink:

Tyś mój mąż, ja Twoja żona!! :mdr:

witam dziewczyny! Kolejny raz zaglądam do Was po dluższej przerwie i widze, że teraz na mnie kolej do rodzenia. Termin mój już minął, a Patrykowi nie chce się na ten świat pchać i na dodatek żadnych symptomów poza opadnięciem brzucha. Przyznam, że zaczynam się denerwować. Jak tak dalej pójdzie to będę zdana na prowokację juz za pare dni. Dzis mam wizyte u mojej ginekolog i zobaczymy co zdecyduje.
Gratulacje dla wszystkich dziewczyn, które porody mają już za sobą. Podziwiam i zazdroszcze Wam, że macie to juz za sobą. Dzieci wszystkie sliczne i najważniejsze ze zdrowe!

Penny
I tak mi się przypomniało patrząc na Majeczkę...
Jak 3 lata temu rodziła koleżanka - to jej córka urodziła się z mega długimi i gęstymi włosami, w dodatku czarnymi jak węgiel....
A teraz to jasna blondynka - mam ich fotki, ale chyba nie wypada mi wklejać...

Franek też urodził się czarny. Ogólnie to myslałam że udusze mojego M, bo jak leżałam na poporodowej to przyszedł do mnie i na pytanie i jak Mały mówi tylko" wygląda jak mały Mongoł". Dla mojego M małe dzieci nie są ładne, no.... czasem sie zdarza. Ja zobaczyłam F dopiero po kilkunasty godzinach i szczerze jechałam tam z sercem w przełyku że Potworka zobacze. Miał mój chłop szczęscie ze wstac z tego wózka ledwie mogłam bo bym go dopadła i zadusiła :cheess:. No własnie a teraz F jest blondynem :)

Tyle popisałyście że nie wiem na co odpisywac... Ja tez przebrnęłam przez 3 pierwsze strony historii tej dziewczyny i odpusciłam sobie. Ja jej raczej nie pomogę( choć bardzo współczuję), a i tak mi psycha siada.

Penny tylko to chrapanie mnie samą budzi, o ile zasnę, hihi :36_13_2:

Jadzik Bartuś też super, tylko u nas zajęte!!! Zapomniałam że jeszcze Michałek na tapecie u nas był. Tak jak Pisze Penny nie sądze żeby się coś zmieniło i mam nadzieję , że Zosia zostanie Zosią. No i dziekuję bardzo za komplementy odnośnie Frania, ale on jest czysto tatusiowy, mam nadzieję że Zosia też pójdzie w Tatusia bo ja byłam przepaskudnym bobasem( i pisze to z pełną świadomością i bez kokieterii). Pyza z buzią jak księzyc i oczkami jak złotówki, potem obcinali mnie na jeżyka i mówili do mnie Piotruś. Dopiero w wieku 6 lat zaczęłam wyglądać jak dziewczynka :15_9_28:

Justib, no to trzymamy kciuki mocno!

Insana, przerypane masz z tymi choróbskami. Kurcze. U nas Młody odpukać obecnie zdrowy, tyle że u nich w klubiku grupa kamerala więc mniejsze ryzyko zarażenia, ciekawa jestem czy to cos da przed państwowym przedszkolem w przyszłym roku czy i tak będziemy walczyć z choróbskami od nowa.

tak czy siak lepiej, żeby Amelka pobrała trochę antybiotyk zanim siostra przyjdzie na świat.