Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Ogloszenie parafialne;-)

Kochane,jakis czas temu zarezerwowalam nocleg w Krakowie w hostelu w terminie 8-10 listopada,czyli najblizszy weekend,zaplacilam 50% naleznej kwoty,ale z racji tego ze czuje sie roznie to nie jedziemy.
Gdyby ktoras z was miala ochote na weekend w Krakowie to dajcie znac,Ja i tak nie odzyskam zaliczki a szkoda zeby przepadlo.

Ja musialam miec usuwane chirurgicznie bo rosly w bok(wrastaly w 7). Zabieg mialam po 2 miesiacach ale 3 dni to koszmar. Moze nie wyjete z zyciorysu ale chodzilam spuchnieta jak chomik ktory sobie napakowal pelno jedzenia do mordki ;)

Ale mialam smaka. Mama mi zrobila kapusniak i 3 talerze zjadlam! (Nie na raz ale w ciagu 3 godzin;) ) i nic dla taty nie zostawilam :p musza mu wystarczyc same pierogi ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

kurcze, jakie to niefajne, że był akurat w takim gabinecie :(
U nas też jest jeden taki i jak idę to tylko się zastanawiam czy mi w rejestracji powiedzą że pani doktor przyjmuje w gabinecie 37 :/
a mnie dziś cały dzień boli podbrzusze z prawej strony, uczucie takiego ciągnięcia...i nie wiem czy się próbować wcisnąć do lekarki (w luxmedzie) czy niepotrzebnie nie panikować..

Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Karola macica sie rozrasta,i tam wszystko sie rozciaga i rozrasta,mysle,ze nie masz co sie martwic:-) mnie tez cos kluje po bokach ale to pewnie to samo.
U mnie ten nieszczesny gabinet ma nr3;-) w tym tygodniu obie niewiele sie dowiedzialysmy,ale miejmy nadzieje,ze nastepne wizyty to juz same dobre wiadomosci:-)

Sznuroffka a co Ty sie nic do nas nie odzywasz? Nie ladnie!!

no to nie panikuje ;) też mnie pobolewało, ale nigdy tak długo dlatego się zmartwiłam.
No to faktycznie obie miałyśmy tydzień bez takich wieści jak chciałyśmy usłyszeć ;)
No ale do przyszłego tygodnia już wiele nie zostało. ja odliczam po ilości zastrzyków które muszę jeszcze zrobić ;) w sumie to jeszcze 5 całych dni, ale na jeden dzień przypada mi ta impreza urodzinowa więc szybko zleci ;)

nie wiem czy Sznuroffka przypadkiem już nie musiała jechać do Poznania na tą rozprawę..

Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

jestem ,jestem dziewczyny, nie piszę bo jakoś weny nie mam...
Na sprawie byłam ale co z tego jak nic się nie wyjaśniło i pewnie nie wyjaśni..eh
Będę musiała chyba wziąść adwokata a to da po kieszeni.
Fajnie,że u was wszystko wporządku, cieszę się bardzo :)
Olciap super wieści , teraz czekamy na resztę dziewczyn z samymi dobrymi wieściami :)
Ja dziś byłam wybrać położna (tak na ostatnią chwilę ) i w przyszłym tyg. zaczynam szkołe rodzenia.
Martwię się troche maleństwem bo nie czuje jeszcze ruchów małej , ale mam nadzieję , że już niedługo da o sobie znać.

Zuzanna jest już z nami :)

Pewnie jest nieśmiała i tylko delikatnie Cię smyra, ale później jak przywali kopniaka to będziesz tęskniła za tą delikatność... ;)
Na pewno wszystko jest ok!
a ten były szef coś namieszał tak jak się obawiałaś?
To szkołę rodzenia tak szybko się zaczyna? Myślałam, że coś koło 26tygodnia dopiero.
A nie wiecie od kiedy się robi ktg? (tak z ciekawości pytam bo ostatnio jak byłam u lekarza to podpinali panią a wcale nie miała jakoś specjalnie dużego brzuszka)

Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Ktg to jakoś w 3 trymestrze bo to do odczytu skurczy :)
Z tego co mi wiadomo.
A rozprawa hm...powiem ,że szkoda moich nerwów , nie mieszał po za tym ,że dąży do tego żeby mnie pogrążyć .
Ale wiadomo ,każdy musi udowodnić swoją rację.
Ale on wystawił radcę a ja to taka zielona przy nim ,że szok.
Jak nie dojdzie do ugody ( a pewnie nie dojdzie ) to kolejny stres w marcu..
Co do małej to pewnie tak będzie jak piszesz , jak się rozhula to zatęsknię za spokojem.

Zuzanna jest już z nami :)