Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

odesłał mnie do Siebie bo poszedł na inne spotkanie;/ nie ma to jak szanować pracownika ;/
ale pewnie jeszcze dzisiaj będę z nim gadać, nie wiem czy z nerwów czy coś mnie bierze ale mam bordowe policzki boje się że to jakaś gorączka, wzięłam sobie pól paracetamolu bo gorączka podobno jest bardzo niebezpieczn w ciązy więc wole dmuchać na zimne, a raczej gorące.
To na pewno nie chodzi o awans bardziej jakaś zjebka ;D

a od kiedy idziecie dziewczyny na L4 ?
Ja tak sobie myślę, że jak na następnym usg będzie wszystko ok, to chyba już poproszę o magiczny zielony druk, bo u mnie w pracy jest koszmar, robimy jakieś kontrole statystki i wszystko jest na wczoraj ciągle stres, a nie chce maluszka narażać niech sobie tam rośnie spokojnie :) poza tym miałam dostać podwyżkę rok temu i do tej pory cisza, więc nie czuję się zobowiązana żeby tu siedzieć i tyrać skoro oni robią ludzi w bambuko.

Ja juz po pracy i obiadku, teraz ide sie zdzrzemnac. Potem musze sie ogarnac bo idziemy dzis do znajonych.
Ja nie lubie rannej zmiany bo nie cierpie wstawac tak wczesnie no nie trawie tego.... poza tym na popoludniowej zmianie czas leci szybciej...
Ja tez zaraz jak tylko lekarz potwierdzi ciaze to musze powiedziec, bo pracuje w spozywczym, mamy naprwde spory ruch, wiec potem nie wszystko musislam robic, tak przynajmniej bylo w poprzedniej ciazy:)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73x9nohql5.png

Nie bylo mi dane przytulic Cie do siebie 02.04.2014 *

to my ciągle się mijamy z tym usg ;) ja idę 15 ;)
proszę się nie bać.
ja się na pewno będę bać bo jutro będzie 7+2 a na tym etapie zatrzymał się Aniołek więc taka obawa w głowie i w sercu zostaje.
Ale tym razem mąż się ze mną wybiera do lekarza (ciekawa jestem czy będzie na tyle odważny żeby wejść ze mną do gabinetu ;) ) bo on to niespecjalnie przepada za białym kitlem ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Dzien dobry
Dziewczyny nie spie juz od 4tej. Poszlam siku i czuje ze bardzo boli mnie brzuch, tak jak na okres, a do tego jak doszlam spowrotem do lozka to mi sie zrobilo tak niedobrze ze myslalam ze zwymiotuje pomogly glebokie oddechy i woda.
Ale brzuch ciagle boli, tak jakbym miala zaras @dostac... a do terminu jeszcze 9dni, chyba mi cos cykl zaszalal.

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73x9nohql5.png

Nie bylo mi dane przytulic Cie do siebie 02.04.2014 *

hej olcia :)
no to nie pospałaś za bardzo
mnie dzisiaj w nocy sen niszczył jakiś bzykający komar, porażka.
zanim zasnęłam miałm ten problem co ty, położyłam się na boku i zastanawiałam się czy zasnę czy zwymiotuję.
brzuch dalej tkliwy i jeden jajnik ciągnie.
winą za to wszystko obarczam ten zastrzyk z pregnylu, w ogóle dopiero wczoraj w 20.dc tempka mi skoczyła na 37.
z reguły miałam wzrost już w 15-16dc.
jakieś pokićkane to :/

ja jednak idę na usg 15.10 Karola mamy tego samego dnia:) jakoś po południu, nie ma nic wolnego i lekarz kazał się wbić na dodatkową wizytę. Byłam dziś u gina na chwile bo nie wpisał mi refundacjina recepcie, i przy okazji założył mi już kartę ciąży, nie wiem czy nie za wcześnie, żeby nie zapeszyć;/

dziś znowu Dyr kazał przyjść na 11:00, ciekawe czy dzisiaj to dojdzie do skutku ;p