Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Silver
Super wiadomosci:) dobrze ze przeczucia cie zawiodly:)
Teraz to juz tylko do przodu:.)

Przepraszam ze dopiero teraz, ale prosto od lekarza do tesco na zakupy potem w domu ogarnac i obiad bo na poludnie do pracy...
Sprawa wyglada tak:
Hormony w normie, owulka byla na pewno , wiec testy i sluz nie klamaly:)
Wszystkie leki mi juz odstawila, nastepna wizyta kontrolna w grudniu,chyba ze wczesniej zaciaze:)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73x9nohql5.png

Nie bylo mi dane przytulic Cie do siebie 02.04.2014 *

a ja byłam wczoraj u mojego gina. napalił sięna moje pęcherzyki jak arab na kurs pilotażu i kazał mi dzisiaj przyjść do niego znów na usg, tym razem do szpitala, bo ma dyżur.
dwa duże, ładne w lewym jajniku.
chce zobaczyć czy dzisiaj już będą miały ponad 20mm
jeśli tak to przepisze mi pregnyl /brała któraś?/

Najgorsze jest to ze dzisiaj jest moj dzien wolny!!! :( ale jedna osoba nie dalaby rady zrobic inwentaryzacji bo za duzo tego wszystkiego.. wiec nie pozostaje mi nic innego jak zakasac rekawy i isc :/
Nie mamy zmian rano wieczor noc. Mamy od 12-23. A jak inwentaryzacja jest to zaczynamy o 23 i do oporu..
Ide do lekarza w czwartek i mam nadzieje ze od wtedy bede na l4. Mam wielka nadzieje ze nie bedzie mi robic problenow i wypisze

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

dziewczynki Ja się żegnam na dzisiaj, lecę do domu i robię od razu krok pod prysznic i spać, użyłam tyle stresu od wczoraj że jestem wykończona.

Buziaki!!!

P.S Karola, nocna inwentaryzacja to nie jest najlepsze zajęcie dla kobiety w ciąży, jak chodziłam na studia pracowałam 2 lata w Bershce popołudniami bo rano zajęcia na uczelni więc wiem co to znaczy, bierz to zwolnienie i olej tą robote, lekarz nie może zrobić Ci problemu bo już straciłaś raz maleństwo.