Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Hej dziewczyny :)
U mnie spokojnie :)
przez weekend dopadły mnie jakieś złe myśli , czy z maluchem oki i w ogóle jakiegoś doła miałam , nie wiem dlaczego tak się martwię o wszystko ostatnio heh , za bardzo przeżywam .
Ale nic oby do środy i będę wiedzieć co i jak .
Silver co do wesel to ja we wrześniu byłam na takim, trochę nie udanym, kapela i jedzenie nawet, nawet (potańczyłam trochę ) ale siedzieliśmy z moim M. tak że nikt przy stoliku nie pił bo to samochód bo to coś i mój praktycznie nie miał z kim pić, ale i tak się spił (jak to na weselu ), ale towarzystwo troszkę drętwe więc samie wiecie jaka zabawa jest przy takich osobach.

Zuzanna jest już z nami :)

Nie wiem co to te ketony. Nie wiem czy zawracac glowe lekarzowi bo w czwartek mam wizyte a jutro ide do poloznej wiec w razie czego tez moge zapyac.
O tych ketonach to wyczytalam ze pojawiaja sie przy glodzeniu sie a to odpada bo morfologie mam dobra wssystko w normie. Siki tez wszystko ok tylko te ketony. Pojawiaja sie tez przy odwodnieniu a raczej pije przynajmniej 1.5l dziennie wczoraj nawet wiecej i przy jakis zaburzeniach metabolicznych (np cukrzyca)
Mnie malo co bola piersi. Bardziej sutki ale to tez nie caly czas tylko przy dotyku. Nie martw sie.
A tak w ogole to mozesz oddac troche tych piersi, nie dosc ze z b skoczylas na d to jeszcze Ci ciasno ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

A ja sie teraz zaczelam martwic bo gdzies wyczytalam ze jak jest zauwazalne serducho w 6tc czyli jak bylam teraz na usg to powinno bic ok 65x a mojej kruszynki bilo tylko 48 :(
W tym tyg powinno nawet 140.. zobaczymy co mi ten lekarz powie. Juz czekam i siedze jak na szpilkach. Boje sie ze znowu cos pojdzie nie tak:(

Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

no właśnie ja też, czuje że jak będę czekać do piątku to mi żarówka wyrośnie na głowie od różnych domysłów, Karola Ty się nie martw dzidzia jest malutka na pewno jest ok, gdyby serduszko biło za wolno to pewnie ta Pani Doktor by ci o tym powiedziała, czytanie internetu to jest największe zło, wiem o tym ale jestem taka głupia że też ciągle coś szukam i czytam, a raz jak mnie bolał brzuch i wpisałam objawy w google to wyszło że mam raka ;/ na szczęście to było zwykłe zatrucie:)

To postanowione, jutro trzymamy kciuki (o ktorej?)
Pojutrze trzymamy za Tole, ktora ostatnio nas opuscila i za sznoroffke. W czwartek za mnie..
Nie ma co sie dodatkowo dluzej stresowac- skoro masz mozliwosc wczesniejszej wizyty to po co sie dreczyc.
Ta lekarka wlasnie miala nie najlepszy dzien wiec malo co sama z siebiw mowila.. czekam na czwartek i kolejne usg:)

Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Boże kochany, Ja to jutro umrę na zawał :(
Wizytę mam o 10:15 więc kochane moje proszę was o trzymanie kciukasów za moją fasolkę :)

Najwięcej poronień jest niestety do końca I trymestru, jeżeli beta urosła tylko o 100 to cholerka rzeczywiście mało;/ zaraz wejdę na majówki to doczytam.
Karola my się nie damy nie ni nie nieeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!