Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Natusi
Pewnie odsypiasz po weselu, jak tylko wejdziesz na forum dawaj znac jak sie rozwinela sytuacja:)

U mnie dopiero 9dzien cyklu, jajniki bola sluzu masa....
Test owu tez zrobilam i jest ciemna kreska, ale ze dopiero 1wszy cykl z testami wiec nie wiem czy kreska ma byc jeszcze ciemniejsza , wiec zrobie test jeszcze wieczorem i jutro to sie dowiem jak zmienia sie intensywnosc...
No zobaczymy:)

http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73x9nohql5.png

Nie bylo mi dane przytulic Cie do siebie 02.04.2014 *

Wiesz jakoś się spodziewałam takiego wyniku ....to już aż tak nie boli ..... Owszem @ minie i będziemy dalej się starać :) ale powiem ci że co miesiąc inaczej sie do tego podchodzi .....

Będzie dobrze zobaczysz na pewno podziel się z nami wynikiem wizyty .... tak jak ja będąc na weselu pisałam o moim @ :D hahaha nie wiem czemu ale jakoś ciężko się rozstać z wami choć na chwilę .....

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

Cześć dziubaski:)
sobotnie wesele to jakaś porażka;/ słuchajcie na gorszym to chyba nie byłam jak żyje;/ szkoda gadać.... nie było w ogóle co jeść, muzyka starszna.... Niemen czerwone gitary, marek grechuta, no za za zamuła ;/ w ogóle nikt nie tańczył, a mój mąż się spił bo nawet nie było co jeść ehhhh tragedia.
a za tydzień mamy następne, już 6 w tym roku i dzięki Bogu ostatnie, za to w przyszłym roku już wiemy że mamy 5 !! Ja chyba zbankrutuje:( my mieliśmy swoje wesele bardzo dużo bo prawie na 300 osób i teraz ludzie odpraszają, tragedija ....

Dziewczyny Ja chyba muszę sobie pokupować większe staniki bo w tych co teraz chodzę to czuję się jak w pancerzu, chyba cyce mi jeszcze bardziej urosły :)

Karola a co to za badanie z pochwy? jakiś wymaz? bo pierwsze słyszę o czymś takim.

Natusi jak samopoczucie? Sznuroffka co tam u Ciebie kochana?