Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Olciap - ja jestem jeszcze i nie nastawiam się na fasolkę ......chociaż bardzooooo bym chciała ...mój mąż też .No ale jak nic nie pyknie to trudno ......

Ogólnie nie boli mnie brzuch na okres a powinnam go dostać jutro .... Mam straszny ból piersi i ogólnie z rana mi niedobrze ....ale to jak miałam miesiączkę mieć to też tak miałam ......więc nie nastawiam się na ciążę .....po prostu już za bardzo nie wierzę że się mi teraz uda ......Ale by było zaskoczenie ...

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

natusi chyba musimy Cię koleżanko przywołać do porządku, pragniesz dzidzi, okresu nie ma a Ty wyskakujesz nam z tekstem że szkoda kasy na test ??????????? helllllloooooooooo !!!!!!
testy są tanie, 10 zł to nie majątek, jakbym była na Twoim miejscu to nawet jakby to było moje ostatnie 10zł to bym kupiła test. No to Ci trochę pociotkowałam:) a teraz szorujesz po test i czekamy na informację od Ciebie :*

no i dupa nic nie ma, muszę czekać do piątku na dodatek usg mam w centrum i albo będę musiała się zwolnić z pracy na dwie godziny albo wziąć urlop, bo jak tfu tfu tfuuuuu okażę się że coś nie tak to raczej nie będę miała ochoty wracać do pracy;/ póki co nastawiam się pozytywnie napiszę sobie na czole "będzie dobrze"

A ja tam wierzę,że wszystko będzie dobrze. W końcu dziewczyny swoje już wycierpiałyśmy, prawda?
Jak to się mówi "po burzy zawsze wychodzi słońce " tego się trzymam.
Ją już z niecierpliwością czekam na wizytę a gdzie tu do środy: p
Ale musi być dobrze.
Silver co do napisu na czole to można sobie wyobrazić taki napis hehe
Zawsze jak patrzysz w lustro to wyobraź sobie napis WSZYSTKO JEST DOBRZE i będzie: )
Teraz i tak nie mamy wpływu jak będzie to wyglądało, więc trzeba być dobrej myśli: )
Chciałyśmy zobaczyć 2 kreski i zobaczyliśmy, teraz zobaczycie pęcherzyki, serduszka i swoje maleństwa fikające w brzuszkach: )
Ja w to wierzę ;)

Zuzanna jest już z nami :)