Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

karola88 - też mam tą kartę ....co prawda płatne te badania ale szybciutko wynik można odczytać na stronie :) Ja jestem tam bardzo zadowolona ....

silver super .......:) byle było już do przodu :)

Olciap - to wspierajmy się :D:D ja @ powinnam mieć za 2 dni ....piersi jak zawsze przed bolą ......dziko się czuję .....i ogólnie niedobrze mi ....ale to wszystko nerwy praca i @ ....... nic nadzwyczajnego ...

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

szkoda Karola że nie możesz ze swojego konta w Diagnostyce podejrzeć mojego wyniku;p byłoby superancko a tak czekam jak ścięcie głowy. Boje się choć trochę cieszyć z tego co się dzieje:( dopóki nie zobaczę serduszka chyba się nie uspokoję ;/ sznuroffka jak ja Ci zazdroszczę że Ty już wiesz że wszystko ok z dzidzią :)
Natusi a może te bolące piersi to objaw fasolki ? :)

Hej dziewczyny :)
Silver beta rośnie to najważniejsze , na samym początku rośnie szybko wiadomo wiele zmian się szykuję w Twoim ciele :)
nie ma co się denerwować i dopatrywać nie wiadomo czego, będzie dobrze koniec i kropka:)
Co do mnie no ja za dużo też nie wiem jeszcze , martwię się każdego dnia o mojego lokatora , ale w końcu musi być dobrze prawda? Teraz nasza kolej na szczęście i tyle .
Więc spokojnie czekamy na wizyty i bez stresu , że coś jest nie tak bo w końcu sobie wmówicie i dopiero będzie płacz, a pozytywne myślenie to pół sukcesu moje drogie :)
ciocia sznuroffka wie co pisze :P
Z tego co wiem ,mamy wizyty w podobnych terminach na początku października , więc chwila moment zleci i zobaczycie, że jest dobrze :)
Więc proszę o spokój he he
P.S
Silver - kurde z B na D... zazdroszczę :D
mi to może na pełne B ,może lekkie C wskoczyło.
Dziewczyny starające się proszę was nie poddawajcie się, będzie wszystko dobrze i w końcu wy zobaczycie te 2 kreski :)
Skoro raz już się udało to uda się przy próbach w nowych cyklach , na pewno :)

Zuzanna jest już z nami :)

wczoraj porównywałam bete z marca kiedy miałam ten przeklęty zaśniad i tam tydzień po spodziewanej @ beta była 2000, teraz u mnie tydzień po terminie @ mija jutro, więc nawet gdyby wynik z wczoraj się potrojił to byłoby 1400, kurcze muszę przestać sobie wkręcać głupoty bo w końcu na prawdę coś na siebie ściągne ;/ tylko ten brak objawów mnie dziwi

Silver, będzie dobrze, sama dwa dni wcześniej mi pisałaś że nie ma co porównywać bo każda ciąża jest inna. Uszy do góry żeby Twój Kropek był optymistą :)
Ja objawów też nie mam. Czasem mnie pobolą piersi, ale w poprzedniej bolały tak że się dotknąć nie mogłam.
I ciągle zmęczona jestem..

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016