Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Beta w koncu jest. 3690.
Kurde troche sie zmartwilam bo jak sprawdzilam na jakims kalkulatorze przyrostu bety to od 18 do dzisiaj beta przrasta srednio co 2dni i 20godzin czyli 63% przyrostu :(
Ale patrzac od pierwszej bety to przyrost jest co 2dni i 1 h i w normie. Tamto tez niby w normie ale nie wiem czy sie nie zaczac martwic :(

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Chyba będę musiała was przywoływać do porządku: )
Będzie dobrze,dziewczyny,zobaczycie teraz nasza kolej i będziemy szczęśliwe ;)
Karola beta jest Oki,nie porównuj pamiętaj,że każda ciąża jest inna, jest Oki i przyrosło prawidłowo i tak będzie zobaczysz.
Dziewczyny normalnie cieszę się że wam się udało, czekamy na następne 2 kreski- Natusi twoja kolej ;)

Zuzanna jest już z nami :)

Karola bete masz super, co Ja mam powiedzieć z moim wynikiem 144 :( to jakaś kropla w morzu.
Proszę trzymać kciuki jutro za wynik cioci Sylwii :) o 8:00 idę na betę, jak dobrze, że ten Luxmed mam dwa piętra niżej bo bym chyba oszalała tak latać po mieście. Martwi mnie trochę ten brak objawów, w sumie nic mi nie jest, może jakbym wymiotowała 10 razy dziennie to bym była spokojniejsza.

Silver bez stresu już teraz,obiadowy też się pojawia albo i nie, pamiętaj każda ciąża inna.
Ja nim miałam mdłości to pamiętam,że strasznie mrowily mnie piersi.
Dziewczyny będzie dobrze,zobaczycie, musi być prawda?
Natusi i tobie się uda, teraz we 3 będziemy przesyłać fluidy to nim się obejrzysz i zobaczysz 2 kreski ;)

Zuzanna jest już z nami :)

kurcze ale wy macie dziwnie w tej stolicy ;)
ja wczoraj byłam chwilkę przed 12 w luxmedzie i już o 16 na stronie diagnostyki mogłam sprawdzić- nie wiem o której były na stronie luxmedu, ale i tak myślałam, że zniosę jajko zanim zobaczę wynik ;)
No, ale u nas z luxmedu krew trafia do diagnostyki a że w diagnostyce mam kartę stałego klienta to mogę sprawdzić w internecie i znam wyniki zanim trafią do luxmedu ;P

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

o 9 do Luxa przyjezdza "Pan" z diagnostyki i zabiera krew do badania, a póżniej zabiera znowu ok 14 i z tej drugiej tury wyniki są późno:( mam tylko nadzieje, że beta będzie powyżej 200 :) ja nie mam karty w diagnostyce więc muszę czekać na wynik w systemie Luxmedu.
Powiem wam że piersi mnie nie bolą ale zrobiły się jakieś ogromne, mój mąż nawet wczoraj zauwazył :)