Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

Spokojniejsza pewnie będę jak minie 9 tyg..
już mi trochę przeszło, ale chyba właśnie doświadczam dzisiaj wahania nastroju. Bo byłam dzisiaj z koleżankami na mieście i było strasznie fajnie- 5 godzin siedziałyśmy ;) potem męża skrzyczałam, że zrobił bałagan, potem te czarne myśli i złe przeczucia ale troszkę mi już przeszło

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

hej dziewczyny,
U mnie @ brak, a wczoraj był termin, mam tylko jakieś takie beżowo-brązowe plamienia ale wkładka czysta, i już zaczynam się martwić :( bo jak to ciąża, to dziwne że nie czuję żadnych objawów;/ i już sobie wkręcam że coś jest nie tak, wolałabym żeby jednak @ przyszła:(
test zrobię jutro rano, ale się boję...

Silver smigaj po skierowanie i zrób bete. Test też.możesz zrobić żeby sprawdzić co i jak,ale same dziewczyny wiecie jak to jest z tymi testami i dniem niespodziewanej@ ...nie zawsze jest dobrze. Jak mogę polecić to ja zrobiłam najpierw test z sody,tak z ciekawości i leciutko się pienil, później dopiero później zrobiłam test sikany.
Silver proszę cię nie panikuj, teraz stres i nerwy w niczym nie pomogą, daj znać co i jak.
Czekam na wieści

Zuzanna jest już z nami :)

Karola trzymam sie planu,ze na Boze Narodzenie bedziemy razem z brzuchami:-) moze za miesiac beda dwie kreski,i bez zadnych plamien;-) teraz ewidentnie @ sie rozkreca bo te plamienia coraz ciemniejsze,od nastepnego cyklu dzialamy dalej zebym mogla do was dolaczyc:-* prosze mi tu przesylac ciazowe fluidy;-)
Natusi ciekawe jak tam u Ciebie sytuacja sie wyklaruje:-)