Skocz do zawartości
Forum

Starania po poronieniach - co zrobić by donosić kolejną ciążę?

Rekomendowane odpowiedzi

hej dziewczyny, co tam u was?
Byłam u gina w piątek i powiedział, że jest pęcherzyk 15mm, myślałam że to juz po owu a to dopiero przed, i przepisał mi jakis lek Aromek na podkręcenie owulacji bo mam ją późno ok 18,19 dc, poza tym powiedział żebym przyszła dopiero jak test będzie pozytywny bo wszystko jest ok więc nie ma sensu żebym przychodziła wcześniej:), i za to lubie mojego gina bo chodzę do niego prywatnie i płacę za wizytę 150zł, więc gdyby był pazerny to by kazał mi przychodzić co miesiąc żeby ciagnać kase ode mnie, kiedys miałam taką Panią ginekolog która nie wiadomo po co kazała mi przychodzic kazdego miesiąca i liczyła sobie słono za wizytę;/
jak u was? co porabiacie w weekend? jak humory?
Sznuroffka trzymam mocno kciuki za jutro:*

No to silver trzymam kciuki za was, czytajac twoj post, cos jakby takie pozytywne wrazenie mam , obys szybko zobaczyla dwie kreski :)
u nas dzis pogoda super i humor w sumie moze byc.
mysle troche o tym badaniu, bo jednak wazne jest i bardzo chce zeby bylo wszystko wporzadku, wiem,wiem bedzie dobrze ( tej mysli sie trzymam) , ale jednak dopada mnie od czasu do czasu taka zla mysl...
wolalabym juz byc po badaniu i skakac z radosci ze jest oki :)
a nie czekac i czekac i czekac... jak na wyrok w sumie .
cos wrocily mi mdlosci i mrowienie w piersiach, zastanawiam sie czy to normalne .
dam znac co i jak jutro , trzymajcie mocno kciuki .
dobrze ,ze wizyta z samego rana to nie bedzie siedziec jak na gwozdzich i czekac.
milego wieczorku wam zycze :)
sorki ze bez polskich znakow ,ale pisze z kom :P

Zuzanna jest już z nami :)

Hej dziewczynki. Dawno mnie nie bylo tutaj. Ale juz jestem:) Karola moj lokator ma 7 tygodni:) We wtorek widzialam jak bije mu ( mam nadzieje,ze to ona;))serduszko. Mdlosci mam choc nie wymiotuje, zaparc nie mam. Apetutu tez nie mam. Slodycze nie smakuja, mieso tez nie bardzo. Co chwile cos odpada z jadlospisu;/Ser zolty +pomidor moze byc;)
Co do snow - sniolo mi sie,ze to dziewczynka. Ale kiedys tez mialam sen, ze kolezanka urodzi dziewczynke a urodzil sie chlopak;P
Karola a u Ciebie co tam? Jak sie czujesz??

http://suwaczki.maluchy.pl/li-70763.png

http://suwaczki.maluchy.pl/li-70762.png

Witam wszystkie ciężarne i nie tylko :D
Ja wizytę mam w środę i czekam aż mi powie że jest wszystko ok.... z tego co mówiła mam mieć cytologię jeszcze i dziś byłam na pobraniu krwi bo CRP .....:) ale ostatnio mówiła że po antybiotyku tylko się kochać i mieć z tego radochę :)
Pogoda piękna ptaszki śpiewają ....:D

http://www.suwaczki.com/tickers/w57vugpjtnh3nblw.png

Hej dziewczyny, ja już po badaniu :)
skacze z radości bo lekarz powiedział ,że wygląda na to, że jest oki :)
zjadłam słodkie przed wizyta i maluch się tak wiercił, że lekarz nie mógł go zbadać , niestety nie ułożył się tak żeby można było zbadać przezierność karkową (czy jakoś tak )
ale gin powiedział,że widział coś tam przez chwilę i jest oki:)
jak uda mi się wrzucić zdjęcie malucha przez tel to pokarze wam mojego maluszka :)

Zuzanna jest już z nami :)

sznuroffka, jaki piękny bobas :) i jaki już duży, a jak tam Twój brzusio? rośnie już powoli ? Ja również łapię fluidki oby zaowocowały, i mamy nadzieję z Karolą że niedługo dołączymy do Twojego grona szczęśliwych przyszłych mam :)
cudowny dzień, nawet nie wiesz jak się cieszę że wszystko ok u Ciebie po tym badaniu :*
Karolcia co tam u Ciebie ??
Ja jutro idę na usg luknąć czy już była owu bo w piątek pęcherzyk miał 15mm, w końcu będzie jakiś pożytek z tego luxmedu :)

Silver ja czekam na testowanie.
Bylam bardzo ciekawa jak to jest z tym utrzymywaniem sie hcg w organizmie po zastrzyku wiec zrobilam test owulacyjny-bo ciazowych brak pod reka- i byly pozytywne. Wczoraj zrobilam i juz byl negatywny bo druga kreska byla bledziutka. Dzisiaj tez zrobilam tez owu ale nie popatrzylam przepisowo po 5 min tylko conajmniej po 90 i byly dwie kreski. Zrobilam ciazowy, cos tam widac, ale to po zastrzyku na pewno. Raczej malo realne zeby ciazowy wyszedl pozytywny 8dpo.

monthly_2014_09/starania-po-poronieniach-co-zrobic-by-donosic-kolejna-ciaze_16046.jpg

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016

Zamowilam wczoraj ciazowo testy na allegro wiec w czwartek sprawdze czy cos bedzie widac. Jak bede miec watpliwosci to zrobie z krwi w pt ale tak jak mowilam. Czuje w moczu ze to nie moj miesiac ;)
Silver to Wy dzialajcie jeszcze, moze cos wykielkuje:)
Natusi to Ty bierz meza teraz w obroty niech nadrabia atracony czas ;)

http://www.suwaczki.com/tickers/relg9vvjqldrmcme.png
Aniołek 30.05.2014
Raduś Aniołek 08.07.2016