Skocz do zawartości
Forum

Lipcówki 2007 - zapraszam serdecznie :)

Dziubala

Rekomendowane odpowiedzi

czesc
a co to spicie, pracujecie? :)
My wstalysmy przed 8, chlopaki tacy glosni dzis byli, ze ELa na rowne nogi o 7:30 wstala, ale wyspana, zadowolona, ze tatusia jeszcze przed praca mogla ucalowac :)

ELa juz coraz lepiej, w niedziele pojdziemy jednak na spacer po cmentarzach.
Ja naszykowalam juz zimowe buty i kurtki na 1 szego, ale widze, ze nie beda potrzebne, u nas ciagle po 13 st .

http://www.suwaczek.pl/cache/a58d0abe3d.png
http://www.suwaczek.pl/cache/7f7b513cb8.png

Cześć Dziewczyny :)

U nas w miarę słonecznie i w miarę ciepło :). Od rana u mnie intensywnie, zresztą jak niemal co dzień :D, ale dziś otworzyły mi się oczy na pewne sprawy... Wreszcie mogę tu zaglądnąć i "odpocząć od wrażeń ;). K. żartuje, że zaczynam drugą pracę :D

Kwiaciarko – dziękuję, wczoraj ta „stresująca sprawa” poszła pomyślnie, aż się zdziwiłam, ale jeszcze w drodze do domu czułam nerwobóle w sercu, pewnie odreagowywałam ;)

Asia - u nas książki mieli w szkole żeby ich nie nosić. Teraz Adaś ma je już w domu, bo szkoła dostała drugie komplety. A pani jeszcze fajnie zrobiła, że ćwiczenia teraz noszą tylko wtedy jak mają zadanie do zrobienia w domu. Tak więc Adaś ma lekki plecak :)

Lema
Dziubalko, na jakie sprawy otworzyly Ci sie oczy?

Lema, otwarły mi się oczy na pośredników, którzy pomagają instytucjom. Fajnie, że są, bo bez nich bym nie wiedziała komu pomóc, ale przesadzając z „marżami" i jakością rzeczy, które dostarczą tym instytucjom. Następnym razem im podziękuję a pomogę bezpośrednio.

Spokojnego długiego weekendu :)