Skocz do zawartości
Forum

Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!

Madzix

Rekomendowane odpowiedzi

U nas też słoneczko cudne a ja siedzę w pracy i muszę oglądać te zapijaczone ryje bleeee
Wodzę że na topie był temat metamorfoz he he ja to już chyba na swojej głowie wszystko przerabiałam :D czasami się dziwię że nie wyłysiałam od moich eksperymentów. Miałam już całkiem krtkie włosy :D blond rude ba a nawet czerwone a'la wiśniewski :D teraz przymieżam się do black ale muszę się z tym jeszcze przespać:) w każdym razie mam czas do czwartku :)
Madzi gratuluję własnej firemki i cóż mogę powiedziec cudnie to wygląda a te zdjęcia baaajka :)
Mykam na drugą kawkę bo coś śpiąca jestem
Aha od dzisiaj jestem na diecie :D serio serio

Podpisu nie będzie klawiaturę dopadła grypa :na::na:

Madzix jestem strasznie ciekawa czy wybrałyście już ten lokal :Śmiech:

Aniu to jaką cud dietę teraz promujesz:Oczko:

ucia pora kroiłam w talarki i jeszcze je kroiłam na krzyż (chyba dobrze wytłumaczyłam) a proporcje dawałam na oko:Oczko:

grzecha mam nadzieje że jutro wypali spotkanie z kumpelką :Oczko:

A to obraz wyszyty przez mojego dziadka na żywo o wiele lepiej wygląda"Najazd szwedów na Piotrków Tryb."
http://images33.fotosik.pl/173/55da93e07e6daa7b.jpg

Uciu ale Ci zazdroszcze tego morza:( Juz tak sie stesknilam za jego widokiem:( Ja tez specjalnym kawoszem nie jestem, kawe pije moze dopiero od pol roku:) Tez lubie z ekspresu, jest tez najzdrowsza, ale u siebie w domu takiego nie mam, wiec pije rozpuszczalna. Kupilam wczoraj Jacobs Balanse, ale pyszna jest:) taka delikatna, ale naprawde bardzo smaczna, choc wychodzi dosc drogo w porownaniu do innych. Te probki mysle, ze byly warte tej ceny, masz przynajmniej taki kolor jaki chcialas, w koncu sciany nie maluje sie co roku:)

Cześć Ciotki.
Kuba u niani juz, bo rano byłam po szafki kuchenne, akurat jechał transport z Ciechanowa i zabrał dla nas meble, które zrobili ojcowie. Wreszcie będę miała dośc miejsca na rzeczy kuchenne.
Zaraz jadę nadal walczyć z przeciwnościami losu. Z lokalem nie wyszło, bo okaząło się, że babka nie ma tego na własność i nie może umowy, chce na czarno :/ Nieźle nie?

Ja kawkę tez uwielbiam taka jak Ucia czyli z ciśnieniowego ekspresu. Kiedyś sobie taki kupię :) W domu piję rozpuszczalną z mlekiem. Polecam kawę Gevalia. Nie w każdym sklepie jest, ale jest pyszna.

Ucia

Nie odpisałyście mi czy spotkałyście się z Wiolą ??!!
Ale wydałaś kasy na próbki, upss czasem faceci lepiej niech nie wiedzą:Oczko:
W tym lokalu co oglądałyśmy nie było mowy o rozliczeniu remontu, babka nie chciała, a włożyć tam trzeba było z 3 tys min...

Ania
Thx wpadaj częściej.

Kate
Wow, ale obraz. Fajnie mieć kogoś, z kogo można być dumnym :)
Nie daje mi spokoju fakt, że Twoja chrzesniaczka ma 16 lat... To ile Ty miałaś jak ja podawałaś do chrztu? 10 lat ?:Oczko:

Grzecha
Nic straconego Kochana, bo ja kiedyś zamierzam się przeprowadzić do Torunia i tam chcemy otworzyc filię :Śmiech: Więc Twoje kontakty sie przydadzą jak najbardziej! A jakbyś chciała suknie ślubną to będziesz miała cene hurtową :Oczko:

Wiola
Mogłabyś wyjść już z tej sypialni i naskrobac do nas choć słowko :Oczko:

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Madzix dziekuje za propozycje sukni slubnej, ja mam jedna upatrzona od jakiegos czasu, moze bedziesz miala cos podobnego:Spoko: Naprawde niezle z tym lokalem, szkoda jednak, ze nie wyszlo. Jak Qbi? Lepiej sie czuje?

Ucia to masz młodziutką chrzestna, Seba jest chrzestnym corki swojego brata, miedzy nimi jest 16 lat roznicy i nigdy nie uslyszal slowa wujek, dla niej jest po prostu seba:) W takim razie ja przekladam wyjazd do spa na inny termin, nie moge odpuscic okazji poznania Ciebie:Śmiech: