Skocz do zawartości
Forum

Maj Maj Maj Majówki Mamusie I Ich Dzieciątka 2006 !!!

Madzix

Rekomendowane odpowiedzi

dzięki za miłe słowa :)
Tak Uciu to fotki z nowego mieszkanka, nie pokazuja one całości ale co tu pokazywać :) no może kidys się pochwale resztą :)
Madziu Junior wcale nie zeszczuplał a wręcz przeciwnie. Klucha się z z niego zrobiła straszliwa,

Wiecie co mam z nim straszny problem, był okres że nie chciał pić mleka ale od jakiegoś czasu znowu go naszło( no i z tego akurat się cieszę ), ale najgorsze jest to że on wypija mi to mleko tylko w nocy i to po dwie trzy butle(ok210-240ml) . Qrcze staram się mu je ograniczać dawać wieczorem zagęszczone kaszą ale to nic nie daje. Wczoraj byliśmy u dentysty no i musimy zapomnieć o mleku w nocy :( Qrcze może macie jakieś pomysły jak go odzwyczaić od tego nocnego picia mleka ??

Podpisu nie będzie klawiaturę dopadła grypa :na::na:

Aniu moj mama kiedy mnie odzwyczajala od picia mleka w nocy, to wieczorem dawala mi kaszke, a w nocy herbatke, az w koncu przestalam w nocy pic. Ja jednak probowalam tak z Adrianem i nie zadzialalo. Coprawda wypija w nocy mniej, ale tez dwa razy potrafi sie obudzic. Nieraz wypije 100 ml, a nie raz 10 ml. Nigdy nie wiem i przez to sporo mleka wylewam,

Dzien dobry wszystkim i milego weekendu, ja jade do tesciow i bede dopiero jutro wieczorem.

Witam po powrocie! W Toruniu bylo super, jak zawsze zreszta. Tym razem załapałam się w terminie kiedy moja mama i babcia mialy urodziny, wiec bylo imprezowo, no ale wszystko co dobre sie szybko konczy i znow trzeba wrocic do rzeczywistosci.

grzecha super ze wyjazd udany!! jak zawsze, hihihi

Dół doła dołem pogania
a maiłam taki dobry nastrój Okazało się, że od stycznia zamiast szefowej będzie ze mna parcowała jej mama, nie wiem na razie jak to sie odniesie do mojego awansu.. Myslę, że średnio, bo nie sądzę, że starsza kobieta będzie chciała przychodzić na popołudnia do pracy

Madzia mam nadzieje ze z tego dołowania niewiele sie ostało;-) a moze wlasnie "starsza pani" pójdzie młodej mamie na reke i wezmie sobie wolne poranki a pracowite popoludnia, w sumie nie ma małych dzieci;-)

Nikina pewno sasiedzi zrobili Wam milą niespodzianke;-) i sie wcale nie dziwie ze skrzynke mialas zapelnioną, przeciez sympatyczna z Ciebie kobitka a i coreczka pewnie podbiła ich serca!!!
szkoda ze u nas nie ma takiego zwyczaju wsrod sasiadów...byloby miło;-)

Wiola wow!! gratulacje decyzji o kursie prawa jazdy!!!!! bede trzymac kciuki za pierwszy termin!!!!!!!!!

MamaEryka mi tez sie podoba przystrojenie kominka!!! marze o takim kiedys...
przychylam sie do opinii ze lustro juz jest tak ładne ze nie trzeba wieszac juz butów;-) a zreszta jak Eryczek by do nich dosięgnął??;-) choinka natomiast jest w typowo moich kolorach czyli "na złoto" hihihi

Aniu nie ma jak pyszne winko na poprawe nastroju!!!!! mi tez sie zdaje ze Juniorek sie wyciągnął ale moze to złudzenie;-) uprzedzam ze nie piłam dzisiaj, hihihi
czytałam o Juniorowym nocnym mleczku i spróbowalabym z mlekiem wieczorkiem przed snem, a w nocy tylko woda, bo jak piszesz słodkiego za bardzo nie mozna.
w sumie to co pisze ucia, ja tez stosowalam przy odstawaniu Niny od nocnego cyca. POWODZENIA!!!!!

Ucia co u nas?? hmmm Wigilie tez mam na gotowo bo siostra robi;-) prezenty juz mam prawie wszystie jeszcze tylko na bratowej siostry i jej 10 synka. pocieszam sie ze jeszcze tydzien ale w zasadzie to nie mam kiedy, podjelam kolejna prace i nawet jutro tam jade zeby juz w tygodniu miec "luźniej".
Poza tym Ninka wyszła z przeziebienia ale profilaktycznie robie jej inhalki;-) sama biore modafen i otrivin na katar bo mam go juz 10 dni;-)
Z M coraz lepiej, wygląda na to ze Świeta bedą fajne i rodzinne, w 1 dzien bedziemy u tesciow, a w drugio posiedzimy sobie w domeczku;-))))
tak jak lubie!!

Ninka 04.05.06 nasz słodki promyczek

http://www.suwaczek.pl/cache/293d248de0.png

hej girls

Kim dzieki za takie miłe słowa
Co do tych kartek to wlasnie "obskoczyłam" sąsiadow i pare kartek mi zabraklo wiec jutro życzeń ciag dalszy.Co do zwyczaju to poznalam go juz w zeszlym roku jak bylam na swieta a w tym roku to juz bylo mega zaskoczenie bo jestesmy nowi na ulicy.Równiez bardzo zaluje ze u nas sie tegop nie celebruje,bo to bardzo fajny zwyczaj a jaki miły :)

http://www.suwaczek.pl/cache/8e925cf530.png

http://www.suwaczek.pl/cache/0f51eb70dc.png

Kate
Postarali sie z Mikołajkami!!! Widać, że wszystko super zorganizowane, gadżety z kulkolandu. Laurka jak zwykle piękna, Ty taka szczuplutka, jak Ty to robisz? dzięki za zaproszenie do znajmomych na NK :)

Kim
No nie wiem czy pójdzie na ręke bo za 7-8 miesięcy będzie miała małego wnusia, ja obstawiam, że będzie wnusia..:) Będzie pewnie chciaął dużo czasu poświęcić dzidzi. Na całe szczęście, że jest to fajna energiczna kobieta, naprawdę da się lubić. Ale nie ukrywam się, że będe miała więcej obowiązków. We wtorek idę z ofertą do Lasów Państwowych, chca sie u nas uczyc i zaprosili nas, aby poopowiadac co i jak. To mój "pierwszy raz".

Aniu
Ja nie mam problemu z nocnym jedzieniem, Kuba pije normalne mleko bez zgęszczania, myje zabki, idzie spać i starcza mu do rana. Ja myslę, że Uci pomysł jest dobry, tylko w nocy woda, herbatka tez jest słodka. Na wode to juz zupełni nie opyla się wstawac. Musisz go poprostu przetrzymać, na szczęście dzieci bardzo szybko przyzwyczjają się do nowych sytuacji. Myślę, że tydzień max i jak będziesz konsekwentna to pozbędiecie się nocnego wstawania. A jak dziś w nocy było?

Mam dla Was pomysł na prezent dla starszych rodziców lub dziadków. Takie witaminy dopel herz czy cos podobnego. Starsi ludzie się cieszą z tego.

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Aniu
Dzięx za płyty, jak dojdą dam znać, musze Ci zwrócić za koszty, daj znać jak się rozliczymy!!! A w mieszkanku macie naprawdę łądnie. Z tego co zdążyłam dojrzec to przedpokój super, kolof fajny i te murki, zawsze bardzo mi sie podobały! Pokaż więcej zdjęć!!!

Uciu

Kupiłas prezent dla bratowej? Ja dziś pojadę rozejrzeć się za ozdobami czy juz przecenili w Realu, my dopiero w sobote ustrajamy więc mam czas załapac się na wielka wyprz :)

Wiola
Odzywaj się częściej bo sie pogniewam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kim
A Ty faktycznie duzo pracy na siebie wzięłaś.. M duzo pracuje Ty też,a le sa tez plusy, tak jak u nas, jak sie żadko widujemy nie ma kiedy sie kłócic i wykorzystujemy wspólne chwile ma maxa.

Z życia kuchennego: co dziśna obiad? U nas zupka grzybowa i sznycle z szybki, do tego surówa, M coś zzklecił idę do kuchni przyprawić, okaże się... :)
Buźki.

SZANUJĘ TWOJE ZDANIE, ALE NIE ZAMIENIĘ GO ZE SWOIM

Madzia powodzenia we wtorek.
Ale mi słodzisz normalnie aż mi skrzydełka wyrosły:mdr::ange: a co robie że mam taka figurę a nic obżeram sie słodyczami :duren: Laura dostała pakę i jeszcze Sylwek :erf: i co troche podbieram z barku :duren:
A choinka rzeczywiście była udana szkoda tylko że tak wcześnie ale zawsze coś ciekawego wymyślą pewnie w styczniu albo w lutym będzie bal tym razem dla nas :smieszne: