Gość Olimpijka Opublikowano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 MałgosiaOli to najwazniejsze ze pamietasz, z pracą szaloną u mnie podobnie ale kiedys moze człowiek odsapnie ;)a co Moniś u Cię??jeszcze nie wiesz kiedy??? ja juz wiem....po smierci!!! hehehehe :) tymczasem ja od 2 na nogach wiec od 18h i padam na ryj bo zrobilam 400km w ulewie i noca :( do tego 7h pracy i wygladam jak zombie a Moniq ...hmmmmmm where R U ???buziaki Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 o masz Ci los a gdzie Ty tyle mknęłaś????ja nie wiem gdzie ten czas ucieka :( Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Małgosiao masz Ci los a gdzie Ty tyle mknęłaś????ja nie wiem gdzie ten czas ucieka :(Malgos slonce- zatem zasuwalam do shannon na lotnisko zawiesc ojca bo wracal do pl....potem prosto do cork do pracy i po pracy do domu....ale bylo minelo ,zaliczone,przezyte...teraz dalej Olisia moja kochana powoduje ze serce rosnie...mowi juz tak pieknie ze az mi sie wierzyc nie chce , do tego wola sisi i leci do kibelka i siada na swoim stopniu ....dzisiaj zdjelam jej pieluche powiedzialam sisi a ona sie zesikala...wziela szmatke i wytarla po sobie, pozniej poszlam z nia do kibelka, posadzilam na wc i dalej sisi...wiec co by nie zapeszac-do wiosny moze pozbedziemy sie pieluch a jak widac ona ma 17m-cy alez jestesmy dumni z niej....aaaaaaaaaaaaaaaaaaa mialam pytac-jak tam plastrowa antykoncepcja??? ja zmenilam na implant w ramieniu i poki co jest ok Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 ellojestem ale tez mi czasu brak na wszystko od swiat jestem zabiegana, najpierw mama, chrzciny, potem duzo pracy, noca praca K, nowy rytm, o braku opiekunki nie wspomne... ale dajemy rade, tyle ze mnie tutaj mniej, niestety.. do tego choc z przyjemnoscia to po uszy w scrapie bo duzo mialam roboty na prezenty swiateczne a potem inne zlecenia mi na leb spadly wiec siedze w mojej dziupli i dlubie. ale chociaz z tej strony sie troszke uspokoilo i bede mogla zrobic cos wylacznie dla siebie :)aha no i nieamalz zakupil mi wreszcie steper i dywan mi tez kupil, i kosz na smieci :) z tego ostatniego sie ciesze najbardziej zartuje chociaz piekny jest, inox co sie blyszczy :)oli, u nas tez rozwojowo super Noas choc nieco wolniejszym rytmem niz Natanek, on cool i relax chlopak, czas ma i sie mu nie spieszy ;) mnie to nawet na reke bo Natanek za to wymiata i z wszystkim do przodu. ostatnio zazyczyl sobie zegarek i sie uczy czytac godziny a to dopiero 4 lata ma!! no ale co, niech sie uczy, moze mu sie pozniej odwidzi :)malgos, super masz fotke w awatarku, tak rzadko piszesz ze dopiero teraz zauwazylam (a ze rzadko to nie wyrzut, wiem dobrze ze jestescie zajeci ) moj BLOG Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 14 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 malgosia, Ty popatrz, znalazlam dla Ciebie! Anjou Rose - Piwa, wina, wdki, szampany, miody pitne, drinki i wyroby wasne - eb peen trunkw moj BLOG Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 Moniś Praca pracą ale wierzcie, że pamiętam o was szczególnie! naprawdę ciepło i szczególnie Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 moniq-moge podpiac sie pod to rozowe???? :36_4_10: Malgosiu- pracoholiczka radzi Ci zwolnic hehehe Moniq i tobie tez....ja relaksuje sie praca a do tego staram sie nie myslec o niej w domu i poki co mi sie udaje. ...wiec kochane spokojnej niedzieli i wielka buzka Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Oli ja będę szukała teraz w PL tego wina i nie omieszkam powiedzieć czy mi posmakowało ale z wyglądu już wygląda smacznie ;) bo ja uwielbiam wina ja od nowego roku mam plan od rana do 17.00 praca potem dzieci i od 20.00 znowu praca raz lepiej raz gorzej mi się to udaje ale staram się ;) Odnośnik do komentarza
panikara:) Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witajcie kochane ja mieszkam kolo miasta Newry w Polnocnej Irlandii jestesmy tu maz 3 lata ja 2,5 a nasz synek przyszedl na swiat 24 grudnia 2008 wiec to nasza mala gwiazdka :) To formu polecila mi znajoma bardzo sobie chwalila dobre porady i wogole dobrze sie z Wami tu czuje wiec z przyjemnoscia sie zalogowalam:) serdecznie pozdrawiamy zjasiem:) :10_1_136: Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Witam Panikare i jej gwiazdkowego Jasia. Tylko ja tu poki co z irlandii a reszta myslami i sercem ze mna ale owszem kolezanka miala racje-fachowe porady i wspolne uwielbienie to nasze motto.Malgosiu- jak juz zdobedziesz winko to przylece na lampke bo i ja winiara jakich malo :d codziennie butelke rozpracowujemy a jesli masz ochote i checi i czas to zapraszam do nas ....obecnie villa maria u nas kroluje spokojnego poniedzialkua raczej juz wtorku bo poniedzialek sie konczy Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 ja tez zapraszam na wino nawet gorace moj BLOG Odnośnik do komentarza
panikara:) Opublikowano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Hej jak wam dzionel mija my mielismy kiespki poranek jas mial wzdecia i nie do zycia byl ale od poludnia spi ladnie i tylko po swoje sie budzi:) u nas zimno snieg nawet pruszl:) serdecznie pozdraiamy:) no i moj sie obudzil dlaczego mam wrazenie ze on sie budzi w tedy keidy ja mam ochote poklikac alboe cos:) :10_1_136: Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 uffff co za dzien.....dobrze ze juz sie skonczyl. Z racji ze mialam wolne to dzisiaj mase spraw urzedowych bo wspolwlasnosc lokalu i innych takich zalatwiamy.....ahhhhh dobrze ze odzyskuje kase wrzucona w interes bo przynajmniej za jakies 10 miesiecy mi sie to zwroci i beda czyste zyski jupiiiiiiimilego wieczoru i do sklikania w weekend Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 22 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 zwolnij tempo,oli!! ja jutro w domu do 13ej, brak opiekunki cdna po poludniu do pracy na 3godz wiec spoko. moj BLOG Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 witamy nową mamusie ;)pisz częstoMoniq kto tu mowi o zwalnianiu ;) ta co na 10 biegu po 22.00 a od 6.00 na 40 :36_1_19:byłam dzisiaj w kinie na ile waży kon trojanski - przeniosło nad do PRL ;) bardzo smieszny film a na narty nie wyjechalismy bo Bartek sie rozchorował i sniegu nie ma :( Odnośnik do komentarza
panikara:) Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 witajcie kochane jezu moj jas ma dzis miesiac a ja konam ze zmeczenia ale pewnie wszystkie to przechodzilyscie te nocki nie przespane te dni oby cos zrobic jak spi ajjj a do tego maz mnie doprowadza do szalu ale jakos daje rade jeszcze a to dopiro poczatek oj co tam u was kobitki jak wasze malenstwa i pociechy:) serdecznie pozdrawiamy :10_1_136: Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 hej- współczuje bidulko niby organizm się przestawia na taki tryb, ale to chodzenie na rzęsach.....ale czego sie nie robi dla takiego maluszka pokaż zdjęcie- to w sumie najmniejszy członek naszego wątku haoo babole gdzie wy????zaporaszam na drineczka Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 malgosia stawia, to jestem moj BLOG Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 na % to i ja sie pisze Malgosia wie jak nas skrzyknac Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2009 o ja pierdziu przyszły a m nie nie było dzisiaj malibu ;) znacie jakies fajne przepisy na drinki z malibu ???? Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Małgosiao ja pierdziu przyszły a m nie nie było dzisiaj malibu ;) znacie jakies fajne przepisy na drinki z malibu ????odkad w wieku 17 lat upilam sie do nieprzytomnosci malibu na sylwestrze nawet spojrzec na niego nie moge wiec nie pomoge jejku na sama mysl mi niedobrze.....hehehe puk puk-jest tu kto?? Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Oli ale się uśmiałam ;) 17 lat ;) współczuje wspomnieńja miałam 17 lat jak wracając z urodzin koleżanki uderzyłam głową w futrynę...Kochana zaczelam biegac ;) i strasznie mi sie to podoba sasiad w szoku bo on na maratonach biega a juz mu sie nie chce wiec go motywuje;) wprawdzie póki co 5 km tylko mogę zrobić i pracować nad oddechem, bo za duzo z nim gadam w czasie ganiania moze jakies cenne wskazówki ;)??Moniq ?????????no kurna no, trzeba rozruszać nas tutaj ! Odnośnik do komentarza
monikouette Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 witajcie kochane :) u mnie tak ze czas mam na minimum rzeczy :) pomiedzy praca, dziecmi i obowiazkami w domu zanim wroci K, wieczor szybko zlatuje, jak chce cos podlubac w moich scrapach ewentualnie obejrzec cos w tv i koniecznie przeczytac wszystko na moich 5 obowiazkowych watkach i cos na nich napisac... to jakby to powiedziec.................... 24godz to absolutnie ZA MALO postuluje o dluzsze doby moj BLOG Odnośnik do komentarza
Małgosia Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 oj to fakt, taka doba 60 godzinna to już byłoby coś ;)dzisiaj mam mega spadek formy już nie mogę doczekać się 21.00 i biegania....potem jeszcze bardziej zmęczona pójdę spać Odnośnik do komentarza
Gość Olimpijka Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 halo aloMAlgosiu-normlanie wirualny scisk za bieganie ja odstawilam z racji zdrowai ale za to plywam i pilatesuje sie cenne rady-nie gadaj podczas biegu tylko pilnuj oddechu!!!! bo nigdy nie zlapiesz formy....jak juz bedzie to wtedy przegadasz wszystkich biegajac ale najpierw-pelna koncentracja nad oddechem i predkoscia zebys nie zwlaniala i nie przyspieszala :36_8_7:---> wdech nosem wydech ustami.... druga sprawa-rozgrzewka przed i rozciaganie po....a 5km jak na poczatek to rewelacja...az mi sie zatesknilo za moim ciekaniem ale coz....nie moge i tyle Moniq-ja rowniez postuluje o 60h dobe....ba nawet 100h by sie w ciagu dnia czasem zdalo buziaki dla Was mamuski Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi